America (182)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Am urmarit Project Runway si eu si nici eu n-am fost data pe spate. Si ma mir ca dupa show multe din comentarii au fost de genul ca astea 3 au fost cei mai buni designeri din toate season-urile si cele mai bune colectii....in fine. Poate n-am vazut eu bine si poate la TV nu se vad detaliile, dar eu una am fost dezamagita..din 3 rele cred ca Irina merita sa castige, dar are potential de mai mult decat a facut.

BiancaM, cupoanele de la Emfamil (la alea check eu ma refer) se pot folosi si de alte persoane desi poate e numele tau pe ele, eu folosesc si Emfamil si Similac pt bebe, dar stau in WA, ar trebui trimise prin posta. Daca nu gasesti pe cineva la tine in zona care le-ar vrea mie mi-ar prinde bine.

Ne-a venit si noua report card-ul de la Alex ieri, facut f bine la reading, la mate, bine la writing and so-so la Punctuation and Capitalization. Macar stim la ce avem de lucrat.
Saptamana viitoare avem conference, vedem ce ne zice si in persoana. A mai scris prin comentarii ceva de genul ca e f sociabil, dar din pacate din cauza ca e friendly vorbeste prea mult si cateodata chiar si dupa ce ea le-a zis sa faca liniste, dar din fericire se intampla rar si se opreste dupa primul avertisment. Mi s-a parut cam aiurea comentariul ei, ca din 10 randuri, 6 erau despre asta si mai ales felul in care s-a exprimat (...regretably because he is friendly he talks too much, but luckily it happens only rarely...ceva de genul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Alinta nici unul dintre noi nu avem probleme cu cosurile, sper sa fie o faza trecatoare si la ea.

Josefine multumesc mult.

Anamaria si cu cele cu puroi ce fac?

O sa mergem azi sa cumparam ce ne ati zis.

Sa va zic si eu ce tema a avut azi Ralu la scoala?! sa scrie cum se face peanut butter sandwich si nici macar nu i related cu unit ul de la OCR care i astrologie ca as mai fi inteles cat de cat. Ce sa mai cred despre teacher ul asta???

Si o sa stea la voi 6 luni bunicii Miere?

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Cumpara asta: www.mariobadescu.com/drying-lotion" target="_blank">http://www.mariobadescu.com/drying-lotion...si nu le stoarce...adincesti puroiul in testut plus ca face cicatrici. Pui seara pe cos si treptat se usuca fara sa lase urme.

Cel mai bine este sa nu puna miinile pe fata deloc...si daca vezi ca nu razbati, neaparat mergeti la un dermatolog bun.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Nu stiu cat o sa stea, Corina.
Depinde dc imi gasesc job si cand.

Hilde ti-am trimis un pm cu o intrebare, iti multumesc anticipat

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Anamaria . Cu mainile pe fata stie, am batut o la cap de am inebunit o. Am sa comand!

Miere e tare bine ca ti vin ajutoare!!! si daca nici nu se baga prea tare cu fa aia si nu fa ailalta e chiar suuuuper!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

fetelor, voi cat platiti pt un tuns/vopsit?

Mie mi se pare super scump tunsul asa ca-mi vine sa nu ma mai tund..de vopsit ce sa mai zic, dar ma trimite barbatul la vopsit la salon ca sa nu ung prin baie..tuns azi, dat $47, asta cu 50% off, tip inclus. Fara 50% inseamna vreo $70 tunsul fara tip. Si de vopsit sub $90-100 nu ies...voi ce faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_

fetelor, voi cat platiti pt un tuns/vopsit?

Mie mi se pare super scump tunsul asa ca-mi vine sa nu ma mai tund..de vopsit ce sa mai zic, dar ma trimite barbatul la vopsit la salon ca sa nu ung prin baie..tuns azi, dat $47, asta cu 50% off, tip inclus. Fara 50% inseamna vreo $70 tunsul fara tip. Si de vopsit sub $90-100 nu ies...voi ce faceti?

Pe mine doar vopsitul ma costa $120 (fara highlights, care le "servesc" cam de 2 ori pe an) fara tuns...si nu merg la salon de fite dar din cauza ca am parul foarte lung ma taxeaza "accordingly"

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Pe mine un tuns ma costa 60 de dolari fara tip, cu tip las vreo 80.
Ma vopsesc acasa, la mine e mai simplu fiind bruneta, cam la 4-5 luni.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

pe mine ma vopseste barbate-miu.
blond dar nu profesional ... e drept :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Pt tuns si frezat eu platesc $60 cu tip inclus. Numai tuns ar fi vreo $30 parca. Nu e un salon super ieftin, dar sunt foarte multe saloane in zona. la fel si cu manichiura, ieftin, ca-i mare concurenta.
Daca merg la acelasi salon mereu primesc si serviciu de calitate ca ma cunosc cu coafeza si manichiurista si sigur ca vor sa ma tina de clienta. Pe clientele mai noi sau ne-permanente le taxeaza mai mult. Vopsitul acasa, nu as avea timp sa ma duc la salon la fiecare 3 saptamani sa-mi colorez radacinile...

Lisa, fa-ti account pe site-ul lui Enfamil si o sa primesti mereu discounts de la ei. Eu primeam cel putin 2 checks pe luna cu $10 sau $5 off.

Hilde, ce multa placere imi face cand povestesti despre joburile tale :) ai foarte multa dreptate; o atitudine pozitiva ajuta intotdeauna!
Mi-am amintit despre primul meu interview pt job, aici in US.
Sotul ma "incuraja" sa nu-mi fac griji daca nu iau jobul, ca-i important sa merg intai la cateva interviews pana cand incep sa am mai multa experienta cum sa le "handle". Am mers relaxata, le-am povestit ce am facut si ce stiu sa fac, cu ce am lucrat si mi-am bagat nasul in tot felul de chestii cand mi-au aratat ce fac ei. Inainte sa plec mi-au spus ca le-ar face placere sa ma aiba in echipa si ca vor sa ma angajeze (chestie destul de atipica, am inteles ca nu prea ti se spune pe loc asa ceva)
Cand i-am spus sotului ca am luat jobul a zis ca naaah, poate nu oi fi inteles eu bine ce mi-au zis aia... Asta era intr-o vineri, pana luni nu am mai discutat despre job si luni pe la mijlocul zilei aveam deja scrisoarea de intentie de la ei. I-am facut forward sotului si abia atunci m-a crezut
Ei mi-au facut si green cardul si dupa aproape 10 ani sunt inca tot cu aceeasi companie, chestie destul de nefireasca si asta...

Buflea si restul fetelor care cautati job, va urez mult mult success si noroc!

Mergi la inceput