America (182)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Noo, sigur e AMC 8, l-am gugalit www.unl.edu/amc/e-exams/e4-amc08/amc8.shtml" target="_blank">aici.
Am intrebat mai multe pe fecior, da' zice ca mom, the whole school we'll be disqualified if we talk about it.
De la scoala n-avem voie sa aflam prea multe, desi comunicarea in sensul alalalt merge struna (adica sunt sigura ca toti copiii din clasa lui fi-miu stiu la ce filme se uita mama lui).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

seara buna fetelor!
multumesc de raspunsuri.
nu i-am mai dat bleahul ala de tamiflu din mai multe motive:1. de luni ,Anusca nu mai avea nik,nu tu febra,nu tu voma....e doar kk moale,oricum...mult mai bine dispusa si vioaie si 2.nu vad de ce i l-as da cand nu ti se da un raspuns pe loc daca e sau nu flu. sa bag numai asa "preventiv" in ea n-are sens. au trecut 72 de h si cei de la spital nu m-au sunat cu rezultatul,deci nu cred ca are fata nik.
acum e la dieta cu orez,morcov si alte cele,dar multumesc lui Doamne Doamne ca nu mai are febra.

maine mergem la cirque de soleil,de abia astept!

Votati-o pe ANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

A luat mama viza, de fapt amandoi, si tata si mama, ca au avut interviu comun. Trei intrebari: daca mai au copii in tara, daca eu am copil (la care a raspunsa ca da)si daca au conturi bancare. atat!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Bravo, felicitari! De acu sa te tii rasfat pe capul ficiorului

Mami de Amalia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

felicitari parintilor, miere!
au avut si invitatie din partea voastra?

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Nu, nu le-am facut invitatie, adica AOS, doar o foaie de hartie ne-notarizata, nelegalizata, in care am scris ca ii invitam la noi sa-si petreaca Craciunul si sa-mi cunoasca familia. Oricum am inteles ca nici nu s-au uitat pe ea. Faza este ca ai mei, lucreaza amandoi, sunt tineri, in jur de 55 de ani, poate a contat si asta, ca mai au buni pana la pensie. Acum sunt curioasa pe cat timp le-au dat viza, maiine aflam.

Probabil ca o sa vina mama cand o sa ma hotarasc sa merg la servici:))
Tu ce ai facut cu jobul?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_

Urmareste cineva Top Chef? In sfarsit a plecat Robin, yay! Abia astept episodul de sapt asta. Eu sunt fan Michael V.!

EU ...prezent. Da, da ... a plecat Roby si aseara a plecat si baietelul ala mic si dolofan. Mie imi place Bryan, Michael e prea agresiv si cred ca e mai necioplit decat frate-sau. Bryan e si mai dragut si mai calm si pare si mai cizelat ... dar se pare ca si Kevin e bun.

Mihutza si Pumba - astazi avem Project Runway

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Sa dau si eu un raport scurt si sinucigas (ca de obicei).
Ieri au dat afara din companie 30 de persoane ... macel a fost ca si asa au ramas cei mai buni si cei mai vechi - este al 4 lea val de concedieri pe anul asta. Am plans de mi-au sarit capacele ... la fiecare 2 birouri cineva impacheta, imbratisari, lacrimi, era bataie pe tomberonul de gunoi ... ce sa va spun, am ajuns acasa epuizata, noaptea nu mai dorm bine, nu mai am rabdare sa ma joc cu copiii...
Acum am supravietuit dar nu vad nici o perspectiva - managementul asta briliant pe care il avem au reusit sa spulbere in 4 ani, $400 mil CASH - atat avea compania asta in cont acum 4 ani. Au investit de i-au prapadit si acum nici nu ii mai intereseaza performanta, tot ce vor este sa vanda si sa-si scoata ei banii de severance. Si ca sa-i convinga pe aia sa ne cumpere trebuie sa taie costuri, adica personal ...de un an de zile nu s-a mai facut nici un fel de investitie de business ci doar traim din proiectele vechi si dau afara oameni.
Se pare ca pana la urma nu scap - daca nu ma da afara pe 1 Dec, o sa "mor" in Februarie. Ar fi mai bine in Februarie ca poate la anul se mai misca piata ...acum ma uit agresiv dupa job, aplic cam la 3-4 pe zi si nu ma suna nimeni.
Dupa cum vedeti mi-a cam disparut simtul umorului - asta inseamna ca sunt cam in panica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Buflea, . Sa fie totul bine. Pe mine nu m-a iertat valul de concedieri. Compania pentru lucram era non-profit, depindeau de granturile ce le primeau. Asa ca de o saptamana sunt acasa.
Nu vreau sa aplic pentru unemployment pentru ca nici nu as lua cine stie ce bani si am auzit si eu ca nu pica bine la interviul pentru cetatenie. Si nici nu voi aplica pentru un alt job ca scoala imi ocupa majoritatea timpului.
De exemplu astazi e prima mea zi acasa si nu imi revin cand vad ce libera sunt si ce relaxat pot invata.
Vreau sa ma ocup mai mult si de Luca. Ieri ne-au trimis de la scoala hartiuta cu ce a facut Luca la test de phonograme si spelling si a gresit cateva. Am gasit aseara un site cu phonograme sa lucrez cu el ca eu habar n-aveam care e treaba cu phonogramele astea.
Cred ca abecedarul il pun deoparte ca il cam incurc pe Luca. Citeste mai bine in romaneste decat in engleza.
Miere, felicitari parintilor tai. E mare lucru sa stii ca ai la cine apela.
Mie imi vine socrella in iarna. Sper sa ne intelegem mai bine de data asta.
Eva a facut acum doua saptamani gripa. A fost tare chinuita mititica. A inceput gripa si a tinut 2 zile, am dus-o la medic, liniuta de la testul de gripa aparea asa slab. Sa nu ii dam nimic. Decat antitermice. Dupa doua zile Eva nu a mai avut nimic. A mers la gradinita, s-a jucat in zapada. Dupa alte doua zile a apucat-o din nou, dar cu temperatura mare, se vedea pe fata ei ca suferea. Am dus-o la medic si i-a iesit pozitiv testul de gripa A. La fel, o tratam cu antitermice.
Nu stiu ce sa fac cu vaccinul. Ei oricum nu i-l mai fac ca e imuna acum, dar lui Luca? Aici sunt niste cozi imense. Am zis ca mai astept un pic sa se mai linisteasca apele si poate ma hotarasc ce sa fac.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Buflea,multa bafta in cautarea unui job
Miere,felicitari pentru viza parintilor tai!

va pup si o zi buna!

Votati-o pe ANA!!!

Mergi la inceput