Licurici de ianuarie-februarie 2009 (63)
Raspunsuri - Pagina 7
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisa79 l-au facut pe KAMARA de tot rahatul 29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora! Votati-o pe ANA!!! |
lisa, ti-am raspuns la "Umanitare-Pentru copii", imi poti lasa, te rog, un ID de YM?
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/
cami_antonia spune:
buna seara fetele
lisa multumesc de mesajul de la umanitare
bee mercic de ajutor ...exista 2 conturi... si in lei si in euro....sunt pe blog... sa ti-l intoarca inzecit Dumnezeu ajutorul
irinac milioane de pupici ... si stai linistita ca ginerele meu va fi un baiat desavarsit
asparagus tu ce faciu? vei merge la munca? la gripa?
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
iuliacris spune:
Cami, Antonia ce maiface, cum stati cu mancarea ca parca va cam chinuiati intr-o vreme?
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
IRINA.C spune:
Neata..mi-e somn da tati pui m-a incurajat sa ma duc la stiinta
09.00 Screeningul #351;i preven#355;ia la pacien#355;ii pediatrici în Medicover
Dr. Liliana Calapod – Clinica de Pediatrie Medicover, Bucure#351;ti
09.20 Hipertensiune arterial#259; sistemica – screening-ul pediatric
Prof. Dr. Ioana Alina Anca – UMF „Carol Davila” - IOMC” Alfred Rusescu” Bucuresti
Asistent universitar Dr. Oana Muntean – UMF „Carol Davila” IOMC” - Alfred Rusescu” Bucuresti
09.40 Men#355;inerea st#259;rii de s#259;n#259;tate a copiilor prin hran#259;
Dr. Munteanu Mihai, Medic primar pediatru - Spitalul Clinic de Urgen#355;#259; pentru Copii „M.S. Curie”
10.00 Screening-ul auzului la nou- n#259;scut
Dr. Alexandru Pascu – Institutul de Fonoaudiologie #351;i Chirurgie Func#355;ional#259; "Prof. Dr. D. Hociota".
10.20 Experien#355;a Medicover în screeningul auzului la nou-n#259;scut #351;i sugar
Dr Betty Acs – IOMC ”Alfred Rusescu” Bucure#351;ti
10.40 Prevenar - stabileste standardele in preventia bolilor pneumococice
Prof. Dr. Anca Alina Ioana - IOMC” Alfred Rusescu” Bucuresti
11.00 PAUZA
11.30 Ghidul GINA 2009 la copiii cu astm bronsic care au vârsta sub 5 ani
Dr. Mihaela Oros – Clinica de Pediatrie Medicover, Bucuresti
11.50 ADHD - impact major asupra vie#355;ii copilului #351;i adolescentului
Dr. M#259;d#259;lina Linte – Bucure#351;ti
12.10 Preven#355;ia sc#259;derii de vedere #351;i a cecit#259;#355;ii la copilul mic
Dr. Florina Stoica – Clinica Medicover, Timisoara
12.30 Screening-ul ecografic in pediatrie
Sef de lucrari Dr. Andrei Zamfirescu – Sp. V Gomoiu, Bucuresti
12.50 Prevenirea tulbur#259;rilor de comportament determinate de
Alina cred ca ma voi intalni cu pediatra ta , nu?
Vai am emotii...e prima stiinta dupa ce am nascut la care pot sa stau linistita ...pn la sfarsit.Mi-e un somn insa Ochila nani pe la 12 si 20 si eu dp Dansez..
Lisa Kamara si-o merita.A fost un mare nesimtit.
O zi buna dragelor.O sa vin informata
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
bebelusi spune:
Buna dimineata, da Micola nu mai alaptez, a venit inevitabil si momentul acesta. De cand ii dau lapte praf se trezeste si mai rar, o data la ora 3 cand incercam sa il adormim la loc fara lapte s o data pe la 5-6 cand mananca. Mie inainte mi se trezea din ora in ora.
Voi cum culcati bebeii ziua? Am inteles ca cele care nu ii leganati, ii puneti in patut si le spuneti noapte buna...etc, dar ziua???Eu trebuie sa recunosc ca il legan pe picioare, alta varianta nu am gasit, poate ma ajutati voi. Imi cer scuze daca deschid un subiect deja discutat.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Leditia spune:
Neatza.
Flo,fiecare cu cuiul lui.Eu am un cui si sunt o persoana careia ii trebuie dovezi clare sa creada ceva.Imi doresc sa fie bine,din tot sufletul meu,asteptarea ma omoara,dar vreau sa vad si niste teste,nu de alta,dar mai incolo cand o stagna in greutate sau la o viroza sa nu o iau pe aratura si sa ma intreb "dar daca de fapt nu e asta ?"
Bebelusi,m-am uitat pe linkul pus de tine si vad ca esti foarte talentata.Felicitari.(oricum ai si talent culinar,acum vad ca faci si cercelusi superbi,ce mai,esti tare buna la casa omului)
cami,zi-ne si noua de Antonia,ce mai face?Ati iesit din spital?mananca?e bine?Stiu ca acum toata energia ta e canalizata pe cazul Alinei,dar totusi as vrea sa stiu si ce mai face Antonia.
Irina,offf,nu-mi place ultima poza sa stii.As fi preferat una in care sa zambiti toti si sa fiti bine.Multa sanatate.(fie vorba intre noi,avem si noi toata casa plina de medicamente,la David in camera am 2 sertare mari de la comoda si 4 mici,mai am si pe la noi prin living o gramada insirate pe biblioteca si mai sunt unele si prin bucatarie..Daca ma gandesc bine,as putea sa-mi deschid o mica farmacie :( )Insa eu cand am fost bolnava,m-am servit de la David cu medicamente pt tuse,nas..in rest am cumparat si pt noi o gramada ca nu mai scapam nici noi de viroza asta nenorocita)Va dorim multa,multa sanatate.
POZE CU NOI
de David Christian
micola spune:
neata
Fetele din concurs, eu ma retrag..am trimis mail, raspuns la cel primit de la ei sa scoata poza noastra...mi se pare ca nici ei nu stiu exact ce si cum..Au trimis mail ca se castiga pe nr de voturi, dar copilul cu media cea mai mare e pe primul loc...plus ca nu pot sa ma "razboiesc" cu tati pana pe 31 dec...are si el dreptate, am citit in regulament mai atent si am gasit o chestie care m-a deranjat:"O data trimise si acceptate fotografiile ,aceastea devin proprietatea firmei si le putem folosi pentru reclame ulterioare." Nu mi-ar placea sa-mi vad copilul intr-o revista sau pe vreundeva..si eu sa nici nu fi stiut...
O sa votez in continuare fetele ramase:)
Selene, sa poarte Dariuta sanatoasa incaltarile! Noi nici nu avem inca ghetute, pur si simplu din lipsa de bani..asteptam salariul lui tati ca pe painea calda..
Bebelusi, felicitari pentru bijuteriile realizate! foarte frumoase! Referitor la somn: Alexutu adoarme numai la san...nu stiu ce-o fi dupa ce n-o mai fi sanul..desi panuiesc sa mai fie macar pana la vara..cu toate muscaturile. Asa, sa revin..deci adoarme numai la san si cand se trezeste un pic il mangai pe spate si readoarme..uneori adoarme direct mangaiat pe spate, dar ff rar, pentru ca nu sta locului decat daca e f somnoros...si mai e si varianta pe piciare, dar asta e periculoasa ca simte cand ma opresc si cand il transfer in patut, si aici bag mangaierea pe spate, desi nu mereu functioneaza...dar si pt ca atipesc eu si mi-e sa nu cada din pat..
mamici si licurici
de minune 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!
micola spune:
chiar, cami, ce mai face Antonia?
veronica, frumoasa Alice mai e mofturici?
mamici si licurici
de stumf 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!