Vedem impreuna filme romanesti - organizatorice

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Io votez cu 'Balanta'.

Edit: perioada de vot se incheie maine seara, cand anuntam castigatorul.

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

Castigatorul rundei a III-a este 'O vara de neuitat'. Lilanda va deschide subiect separat. Vizionare placuta!

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

Adela, cred ca matale esti urmatoarea propunatoare de tema. Noi, milioanele de spectatori, vorba Lilandei, asteptam cu sufletul a gura.

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

ha, ha! nu pot sa ma las asteptata de milioanele de spectatori :)
dupa cum bine stiti nu prea am mai vazut filme romanesti. da' o tema tot gasesc io. presupun ca si filmele romanesti ca si alte filme abunda de povesti de iubire, triunghiuri amoroase ... aaa, ba nu! tema pe care-mi propun s-o propun e: dorintza romanilor de a emigra
si pentru ca tocmai ce va marturiseam ca nu prea am vazut filme romanesti de mult, nu propun nici un film, da' contez pe voi!

Mergi la inceput

Misto tema!

Io propun Occident, 2002, regia Cristian Mungiu.

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana MC spune:

excelenta tema!

Mihaela, mi-ai luat vorba din gura cu Occident. Nu-i nimic, ma mai gindesc putin si revin.

Oana

Mergi la inceput

pst, pst, po' sa va suflu niste variante? Asfalt Tango, 1996, regia Nae Caranfil; Italiencele, 2004, regia Napoleon Helmis; California Dreamin' (Nesfarsit), 2007, regia Cristian Nemescu; www.youtube.com/watch?v=Y-iQqwDenYs" target="_blank">Francesca, 2009, regia Bobby Paunescu.

Acu' propuneti ca nu mai aveti incontro!

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana MC spune:

ia uite cum nu ma mai gindesc deloc si aleg frumusel din lista Mihaelei Italiencele. As fi fost interesata si de Francesca si de toata controversa din jurul lui, dar vad ca nu e pe lista de la blogul cinema romanesc, asa ca ramine pe alta data.

Multumim pentru sugestii Mihaelaflo]!

Oana

Mergi la inceput

Oana, multam!

Doamnelor, asteptam pana maine seara si dam drumu' la votare! Dam drumul milioanelor de voturi, that is:D

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

A vazut cineva Weekend cu mama? Se inscrie in tema? Daca da, il propun, daca nu, propun iar Asfalt Tango .

Mergi la inceput