Vedem impreuna filme romanesti - organizatorice
Raspunsuri - Pagina 5
musetto spune:
Din unghiul meu de vedere, toate ideile de aici se vad intr-o lumina extrem de favorabila si le-as pune pe toate in practica. Cu cat exista mai multe si mai variate subiecte despre film, cu atat mai bine. Nu ma inscriu pe lista deocamdata, pt ca nu ma pot angaja la a urmari cu consecventa subiectele, dar va voi citi cu mare placere de cate ori voi avea ocazia. In sfarsit -si asta numai datorita voua- s-a trezit si in mine dorinta sa aflu mai multe despre cinematografia romaneasca. Am vazut chiar ieri "12:08 East of Bucharest" si sper sa pot scrie in curand ce impresie mi-a lasat.
Mihaelka, ai putea pune pe prima pagina, acolo unde ai scris "Am vazut: Pas in doi, 1985, regia Dan Pita" si linkul la discutiile despre respectivul film? Ca sa fie mai usor de gasit atunci cand va aluneca pe pagina a doua, a treia etc.
beshter spune:
Musetto, multam de incurajare! am adaugat linkul pe prima pagina; te astept la 'Noul Val' cu discutii si comentarii despre 'East of Bucharest'
Start vot, doamnelor!
Propuneri:
1. Asfalt Tango, 1996, regia Nae Caranfil
2. Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii, 2006, regia Catalin Mitulescu
3. Filantropica, 2002, regia Nae Caranfil
Timp de vot - doua zile (adica pana joi, 19 nov., seara)
Trouve avant de chercher
ilse spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelka Musetto, multam de incurajare! am adaugat linkul pe prima pagina; te astept la 'Noul Val' cu discutii si comentarii despre 'East of Bucharest' Start vot, doamnelor! Propuneri: 1. Asfalt Tango, 1996, regia Nae Caranfil 2. Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii, 2006, regia Catalin Mitulescu 3. Filantropica, 2002, regia Nae Caranfil Timp de vot - doua zile (adica pana joi, 19 nov., seara) Trouve avant de chercher |
N-am vazut niciunul, votez cu Asfalt Tango...
eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)
Adrianaa spune:
Buna ziua, puteti sa mai adaugati un link la "locsoare minunate".
http://divxonline.biz/
P.S. Mi-am propus sa vad filmul "Dead Poets Society".
http://divxonline.biz/drama/777-dead-poets-society.html