Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Zuzulici ce poveste cumplita!! Ooof, nici nu vreau sa ma gandesc...l-ai tinut in palma!!!!! Inseamna ca nu ai mai ajuns la doctor. brr, nici nu vreau sa ma gandesc. Dar ce simptome aveai?? te durea burta?? crezi ca din pricina activitatilor cu fetitza te-ai suprasolicitat?? Scuze de intrebari, dar ne mai invatam si noi minte...ca si eu exagerez f des.
Imi pare tare rau si sper ca DD sa -ti dea copilasul pe care ti l-ai dorit cat mai repede!

Elenage30 bine ai venit! Sarcina usoara si bb la termen!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neatza burtici cu bebici!!!Va invit la o cafea de vorba.Care-i mersul azi?

14 s+ http://community.webshots.com/album/575361149cWVlfo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Buna dimineata,

Zuzulici imi pare nespus de rau. Sa iti dea Dumnezeu putere, sa treci mai departe.

Laurita si toate cele ce mai aveti bebei acasa, tot am vrut sa va spun, mie dr mi-a intrezis categoric sa o mai iau pe Ale in brate, e drept ea are 20 kg acum, dar orice efort chiar si de 1 kg poate dauna. Menajati-va cat puteti si stiu cat este de greu, dar lasati tatii, mamele, soacrele, surorile, fratii, bonele etc sa va dea o mana de ajutor. Mai ales in saptamanile mici cand bebe e in formare, dar nici apoi nu e de glumit.

Va doresc o saptamana usoara.

Sabina 16+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Buna dimineata, fetelor

imi pare rau sa aud de momentele grele prin care au trecut unele fete din odiseea de mai-iunie si sper sa va dea DD sanatate si putere de a merge mai departe.

Eu va scriam acum vreo saptamana ca am facut un episod urat de cistita cu dureri violente de burta si spate, cu pipi des. Am trecut urgent pe ceai de cozi de cirese si matasea de porumb si de duminica trecuta cand a inceput durerea pana marti cand am recoltat pentru urocultura se pare ca s-a remediat problema doar cu ceaiuri si lichide multe pentru ca am luat rezultatul astazi si e negativ. Eram tare speriata deoarece cand am vorbit cu doctora mi-a spus ca daca iese infectie urinara imi va da antibiotice si ma gandeam cum ar putea sa-mi afecteze sarcina. Sa fi fost intr-adevar ceaiurile atat de benefice?

O zi buna tuturor

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
Zuzulici- imi pare tare rau de pierderea ta!
Bun venit noilor fete!
Ieri l-am serbat si noi pe sotul, de dimineata am fost la Fundeni (continui tratamentul cu aspenter-bine ca nu m-a trecut pe Clexane)
Diseara ma duc la ginecolog la prima vizita cu doctorita care imi va supraveghea sarcina.
Sper sa ne placem, la eco mi s-a parut ok. Acum cand o sa stam mai mult la discutii o sa vedem.

Fetelor care e faza cu dormitul pe stanga si de cand trebuie aplicat?
De cand nu mia avem voie bai in cada? Eu inca fac, caci mi-e frig la dus.

7+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev176pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Fetelor care e faza cu dormitul pe stanga si de cand trebuie aplicat?
De cand nu mia avem voie bai in cada? Eu inca fac, caci mi-e frig la dus.

eu nu stiu nimic despre interzicerea baitelor(pe care le ador) sau dormitul pe stanga, asa ca astept, si eu, detalii
Fetele ce si-au vazut bebicii va felicit din toata inima
zuzulici multa sanatate, putere de a merge mai departe, incredere ca totul va fi bine

13 fix

Mergi la inceput

Ncoleta de ce faci tratament cu aspenter? Te intreb ptr ca mie mi-a ieist fluxul marit pe arterele uterine si mi-a zis, ca daca la 20 de sapt iese la fel, ma trimite la analize la Coltea si apoi pe tratament cu Clexane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Ioana, inainte de a ramane insarcinata eu mi-am facut toate analizele posibile atat anul trecu just for check, dar si anul acesta, caci vroiam bb neaparat.
In ultimii 2 ani mi-au iesit trombocitele marite, iar doctora ginecolog m-a trimis la Fundeni, unde au cea mai buna aparatura pe hematologie la d-na dr. Uscatescu
Mi-a iesit proteina C marita si m-a trecut pe aspenter o data la 2 zile, MgB6, vit C efv, vit E.
Dupa fiecare ecografie pe care o fac ma prezint la Fundeni cu analizele vechi si cu eco pt a repeta analizele si de a lua iar tratament.
La analizele de sapt trecuta mi-a iesit proteina C la limita superioara (deci a mai scazut). Am viteza de coagulare prea rapida, iar aspenterul/clexane subtiaza sangele ca sa nu se formeze cheaguri care ma pot afecta pe mine sau pe bebe.
Eu ti-as recomanda Fundeniul, d-ra Uscatescu

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

zuzulici, imi pare tare rau, n-am cuvinte sa exprim ceea ce simt .
m-ai pus rau pe ganduri, eu inca il tin mult in brate pe david, are 14 kg, mi se pare pe zi ce trece mai greu. uneori am dureri de burta dupa ce il tin 4-5 minute, dar n-am secretii colorate. de fiecare daca cand merg la baie verific, pana acum totul e ok. dar o sa incerc sa il ridic mai putin de acum inainte, sa ne jucam mai mult pe jos sau in pat, o sa insist sa coopereze mai mult ... o sa fie greu, ca n-are cine sa ma ajute, cand e nevoie sa-l ridic, trebuie s-o fac, n-am incotro.

Nicoleta, dormitul pe stanga se recomanda pentru ca in felul acesta se iriga cu sange mai bine bebe. nu stiu exact din ce saptamana, probabil ca e preferabil de la inceput pana la sfarsit. dar nu cred ca e o problema mare daca te mai intorci si pe dreapta .
pozitia mea preferata e pe burta, dar acum nu mai pot, normal. data trecuta, imediat ce am nascut, prima dorinta a fost sa dorm pe burta. inca aveam dureri destul de mari, dar asa m-a relaxat ideea ca pot sa dorm cum imi place mie .

despre baie in cada, nu se recomanda pt ca produce dilatarea vaselor de sange si este total interzisa baia cu apa foarte calda. adica daca va place sa stati in cada, potriviti-o sa fie doar calduta, nu fierbinte si mai scurta.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 9+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Ioana, inainte de a ramane insarcinata eu mi-am facut toate analizele posibile atat anul trecu just for check, dar si anul acesta, caci vroiam bb neaparat.
In ultimii 2 ani mi-au iesit trombocitele marite, iar doctora ginecolog m-a trimis la Fundeni, unde au cea mai buna aparatura pe hematologie la d-na dr. Uscatescu
Mi-a iesit proteina C marita si m-a trecut pe aspenter o data la 2 zile, MgB6, vit C efv, vit E.
Dupa fiecare ecografie pe care o fac ma prezint la Fundeni cu analizele vechi si cu eco pt a repeta analizele si de a lua iar tratament.
La analizele de sapt trecuta mi-a iesit proteina C la limita superioara (deci a mai scazut). Am viteza de coagulare prea rapida, iar aspenterul/clexane subtiaza sangele ca sa nu se formeze cheaguri care ma pot afecta pe mine sau pe bebe.
Eu ti-as recomanda Fundeniul, d-ra Uscatescu

7+

merci pentru explicatii
In Fundeni nu calc nici batuta, eu am o problema cu spitalul ala si in gemneral cu tot ce tine de sistemul de stat. Nici de Coltea nu sunt incantata, dar asta e. Sa vedem ce valori la eco de 20 saptamani.

Mergi la inceput