Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 11
arturicii spune:
La Multi Ani si de la noi pentru toate sarbatoritele si toti sarbatoritii zilei de azi!
Sabina
La sarcina gemelara mi-a spus la prima echo (5 sapt) ca nu o sa pot tine sarcina si apoi am stat cu frica toata sarcina.
La toate echo baietii apareau cu greutate egala insa la nastere unul din ei a avut 3000g si celalalt 2400g. Neonatoloaga a zis ca cel mai mic sigur are probleme ca a mancat fratele lui si de la el..... Cat stres pana a venit rezultatul analizei...erau ok amandoi baietii.
Eu zic sa stai linistita, sa ai incredere si sa stai cat mai mult intinsa (stiu cat de greu e...), sa iti iei medicamentele si sa fii optimista.
O duminica frumoasa tututor!
Ioana
, + 14+
Ioana5255 spune:
Ioana multumesc pentru sustinere. Si eu imi fac griji sa nu apara sindromul transfuzor transfuzat, dar am toata increderea in medici si in monitorizarea ecografica. Incerc pe cat posibil sa evit efortul, am noroc, ca nu trebuie sa merg la lucru, pot lucra de acasa si atunci situatia se schimba. Totusi Alexandra ma solicita destul de mult si cred ca incepe ea sa realizeze schimbarile pentru ca se vede o schimbare vizibila a comportamentului si din pacate in rau.
Sabina 16+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
arturicii spune:
Sabina
Da, cred ca este greu cu cea mica. Ai nostri sunt mari deja (noua asa ni se par ca deh, la 6 ani.... scolari....) si nu le-am spus ca o sa mai aiba o surioara/un fratior (ei mai au doi frati care insa sunt mari mari mari). Insa si asa mari, gemeni fiind, trebuie sa ai o mega rabdare si sa poti sa negociezi cu ei, sa le rezolvi problemele in paralel, tot asa.
Sa ai rabdare cu tine, cu cea mica si cu cele mici.
Reallaura spune:
Sabina merci scumpa.
Noi am venit, a fost frumos, Mirci a stat relativ cuminte, a papat ciorbita de perisoare, felul 2 nu a mai vrut.
Cu Alexandra, stiu de la soramea ce greu e cand apare bb mic...Baiatul ei mare are 5 ani si tot s-a comportat nasol cand a venit bb 2, au ajuns chiar cu el la psiholog pentru ca a inceput sa faca in pat noaptea si cate si mai cate...deh! Cu cat e mai mica diferenta din pacate cu atat mai mare gelozia. Si mie mi-e putin groaza ce ma fac cu ei...Dar speram sa fie bine.
Cris sotului, spor la treaba si cat mai putina bataie de cap! distractie frumoasa!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 15+
cusa spune:
Buna burtici!
Bun venit Elena! Sigur ca te primim , iti doresc sarcina usoara si la termen , ne bucuram ca ne inmultim...
la toate sarbatoritele numelui si la toti cei dragi noua!
O seara frumoasa si distractiva!
Cornelia
10+
zuzulici spune:
Dragele mele cu mare regret parasesc aceasta odisee. L-am pierdut pe bebelus sambata, dupa o saptamana plina de regrete,plans si vise pierdute.Totul a inceput marti cu o secretie mai galbioara si s-a terminat sambata cu sange.
L-am dorit foarte mult, dar mi-am pus fetita si necesitatile ei pe primul loc, plus alte activitati care i-au daunat. Asa a fost sa fie. Nu stiu ce as fi facut daca acasa nu aveam alt copilas care sa ma faca sa rad si sa uit de ceea ce simt.
Mi-am dorit sa-mi pot tine bebelusul in brate si l-am tinut in palma. Nu vrea sa povestesc, caci nu vreau sa va inspaimant, caci asa a fost si pentru mine. Va pot spune insa ca trupusorul lui mic de 10 sapt se odihneste acum la umbra unui liliac alb, care o sa infloreasca atunci cand el ar fi trebuit sa se nasca.
Va doresc din tot sufletul sarcini usoare, cu nasterii la termen si puiuti sanatosi!
Mai am o mare rugaminte: cum simtiti ceva schimbat in sarcina sa va duceti la medic. Eu m-am intrebat singura daca o fi ceva normal pana joi cand deja surgerile erau maro si cred ca a fost prea tarziu desi doctorul nu mi-a zis nimic.
Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zuzulici Dragele mele cu mare regret parasesc aceasta odisee. L-am pierdut pe bebelus sambata, dupa o saptamana plina de regrete,plans si vise pierdute.Totul a inceput marti cu o secretie mai galbioara si s-a terminat sambata cu sange. L-am dorit foarte mult, dar mi-am pus fetita si necesitatile ei pe primul loc, plus alte activitati care i-au daunat. Asa a fost sa fie. Nu stiu ce as fi facut daca acasa nu aveam alt copilas care sa ma faca sa rad si sa uit de ceea ce simt. Mi-am dorit sa-mi pot tine bebelusul in brate si l-am tinut in palma. Nu vrea sa povestesc, caci nu vreau sa va inspaimant, caci asa a fost si pentru mine. Va pot spune insa ca trupusorul lui mic de 10 sapt se odihneste acum la umbra unui liliac alb, care o sa infloreasca atunci cand el ar fi trebuit sa se nasca. Va doresc din tot sufletul sarcini usoare, cu nasterii la termen si puiuti sanatosi! Mai am o mare rugaminte: cum simtiti ceva schimbat in sarcina sa va duceti la medic. Eu m-am intrebat singura daca o fi ceva normal pana joi cand deja surgerile erau maro si cred ca a fost prea tarziu desi doctorul nu mi-a zis nimic. Mamica de Alysa Maria (7.07.08) |
Scumpa mea,
imi pare nespus de rau!
Este foarte trist ceea ce ne descrii si stiu totodata ca nimic nu conteaza pentru tine acum, din cele spuse de noi! Sincer... imi stau in git cuvintele dar stiu ca sincer regret!
Sa iti daruiasca DD un sufletel pregatit si hotarit pentru lumea asta!
Mary 11+
evolutia lui bebe
Alinutzaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zuzulici Dragele mele cu mare regret parasesc aceasta odisee. L-am pierdut pe bebelus sambata, dupa o saptamana plina de regrete,plans si vise pierdute.Totul a inceput marti cu o secretie mai galbioara si s-a terminat sambata cu sange. L-am dorit foarte mult, dar mi-am pus fetita si necesitatile ei pe primul loc, plus alte activitati care i-au daunat. Asa a fost sa fie. Nu stiu ce as fi facut daca acasa nu aveam alt copilas care sa ma faca sa rad si sa uit de ceea ce simt. Mi-am dorit sa-mi pot tine bebelusul in brate si l-am tinut in palma. Nu vrea sa povestesc, caci nu vreau sa va inspaimant, caci asa a fost si pentru mine. Va pot spune insa ca trupusorul lui mic de 10 sapt se odihneste acum la umbra unui liliac alb, care o sa infloreasca atunci cand el ar fi trebuit sa se nasca. Va doresc din tot sufletul sarcini usoare, cu nasterii la termen si puiuti sanatosi! Mai am o mare rugaminte: cum simtiti ceva schimbat in sarcina sa va duceti la medic. Eu m-am intrebat singura daca o fi ceva normal pana joi cand deja surgerile erau maro si cred ca a fost prea tarziu desi doctorul nu mi-a zis nimic. Mamica de Alysa Maria (7.07.08) |
Imi pare nespus de rau, nu am cuvinte. Sa iti dea Dumnezeu putere sa mergi mai departe si te asteptam cu vesti bune.
Offfffffffffff
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 11+
Handmade by Alina