Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

Maine am programare la dr. Pop la 18. Rugati-va si pt bebe a mea sa fie bine. Poate dispar toate uratele alea de probleme la inimioara, ca ma topesc. Sa dea Dumnezeu sa va dau numai vesti bune. Toate cele bune si va multumesc ca sunteti alaturi de noi. Va citesc zilnic, dar nu mai am forta sa va scriu, in schimb ma gandesc la voi si la bebeii vostri. Va pup. Noapte buna si ingerasii sa va stea alaturi!

27+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Fetele cedez o programare la eco la dr. Chitescu Rodica pe 12 noiembrie. Daca intereseaza pe cineva o ofer cu cel mai mare drag...
Cristies, Andre_lina sunt geloasa: bebelusii vostrii sunt asa de cuminti si scumpi...si al meu numai cu spatele ma trateaza, ba mai pune si mainile pe fata. Ultima oara mi-a aratat un obrajor gras ca restul era acoperit de maini, picioare, cordon, etc
La noi se pun pariuri despre cum va arata bebe. La Sara am avut dreptate sa vedem acum daca mai nimeresc....
Noapte buna!

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 27+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

yummy yummy ce buna e retata pe care o scrii tu acolo danasor .... ...eu imi cumparam ceva de genul din cofetarii, dar cu siguranta nu se compara ...multumim mult de reteta !!!

Elena, 27+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

satulica poate nu esti tu vorbareata din fire, dar eu am inteles perfect cum sta treaba cu dormitul.multu
adina_bulina Doamne auta sa fie totul bine pe maine! ptr tine si iti suntem alaturi!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Merci Elefantica pentru complimente. Eu va invit la un ceai inainte de culcare.

Mariucasara, cica pe bebe il deranjeaza ultrasunetele de la eco, d-aia sta cu manutele pe fata, cumva se protejeaza... si eu am trei sferturi din poze asa, chiar si in asta l-a prins doctorita cu o secunda inainte sa se acopere iar.

Danasor, eu o sa iau dispozitiv de supraveghere dar nu cu camera video. Ma orientasem la ceva de la chicco - am vazut la targ in jur de 200 de ron. Ce stiu si eu de la alte mamici, trebuie sa fie robuste ca altfel nu vor rezista la caderi si garantia nu acopera busiturile. Oricum daca te hotarasti la ceva, da-mi si mie de stire.

Lorex, nu fi suparata. Scrie in continuare pentru ca sigur te citeste toata lumea. Si mai ales ca avem de recuperat o gramada ca sa ajungem din urma odiseele vecine .

Larisel, sa-ti treaca durerile de la vaccin. E naspa fara sare... eu am deja doua luni de cand nu mai mananc sarat si uneori la niste lucruri atat de normale pentur altii...

Fetele eu ma bag la somn ca azi sunt antitehnica...astept de doua ore un raspuns la un mesaj pe care am uitat sa-l trimit. Si ma doare si capul.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Adina_bulina, tinem pumnii pentru tine si bb!
Va asteptam maine cu vesti bune.

si incearca sa te odihnesti!

29+

Mergi la inceput

Adina_bulina sunt convinsa ca bebe o sa fie bine ......noi insa o sa ne pentru voi ...

Elena, 27+
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Adina_bulina sunt convinsa ca bebe o sa fie bine ......noi insa o sa ne pentru voi ...

Elena, 27+
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Noapte buna burtici ...va parasesc pe ziua de azi ...nu cred ca mai pot sa stau treaza .... asa ca pup pe toate si va urez somn usor si vise placute !!! ...aaa ...multumim cristes petnru ceiut

Elena, 27+
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

se vede ca ink mai dormiti bine...si nu aveti insomnie k noi....forumistele de pe nov-dec 2009, da va vad eu peste o luna...cum o sa bantuiti pe aici

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

Mergi la inceput