Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 3
Eleysa spune:
Lorex ...sper sa iti treaca supararea pe noi ...eu nu prea obisnuiesc sa imi dau cu parerea daca nu cunosc ...si cum sunt la prima sarcina ...sunt multe lucruri pe care nu le cunosc ...plus ca eu sunt si mai lenesa de fel si pana ma mobilizez sa scriu ...offff ...dar mi-am propus sa fiu mai activa si sper ca de acum in colo sa nu te mai superi pe noi
Elena, 27+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
Eleysa spune:
...da cris_mario deja am inceput ...de fapt povestea sta cam asa ... andre_lina si cu mine ne doream amandoua fetite ...ea a aflat cu mult inaintea mea ca o sa aiba baiat, dar era convinsa ca bebe al meu o sa fie fetita ...si inca de pe atunci ziceam ca o sa fie unul pentru altul ...urmatorii ne-am propus sa fie invers ...nu de alta dar deja salivez la unele din lucrusoarele andre_linei si ea la ale mele ... incercam sa fim practice ...eee nu cred ca a uitat onitza ...
Elena, 27+
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
cris_mario spune:
elefantica,andrelina suuper planurile voastre
Mario Andrei 16.08.2005 24+ -Alexandra Elena
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cristies spune:
Buna gagici.
Semnez condica la schimbul trei .
Inca o data La multi ani pentru Alexutzza. Acum cred ca deja sarbatoreste. Super arata reteta de tort. Cu prima ocazie o pun in practica.
Super pozele Andre_lina.
Cu gripa porcina... mie azi a inceput sa-mi curga nasul . Sper sa fie doar trecatoare starea mea. Abia astept sa vina week-end-ul desi am la treaba de nu-mi vad capul.
Si eu vreau exact acelasti tip de carucior, cu rotile si extensibil. N-am insa nici cea mai vaga idee cum ajung la el...
Oricum cred ca acolo se pot gasi o gramada de lucrusoare pentru bebe. Dar pe vremea cand eram eu in sesiune nu se vindea decat en-gros.
Fetele, cu hormonii e de groaza. Eu azi am certat-o pe mama (prin telefon) pentru o chestie de care n-avea nici macar habar, dar sa mai fie si de vina. . Mi-a parut asa de rau dupa ce m-am descarcat... Sper sa nu fac crizoaie la toata lumea ca ma bag singura in carantina. Si opresc si telefoanele.
Elefantica, am si eu o prietena care nu-si poate lua fata in concedii afara ca n-are o procura de la tatal denaturat de care nu mai dau de cativa ani. Deci din punctul acesta de vedere ai dreptate.
Insa cum a mai zis si cris.dogarel (cred) daca nu declara el copilul, tu singura nu poti sa te duci sa spui ca e al lui X.
Si din pacate si azi noapte am fost treaza pana pe la 2 si ceva... Astia zic ca trebuie sa dormim cel putin 9 ore pe noapte cand suntem gravi... iar eu mai mult de 6 nu pot. Si nici cafea nu mai beau sa zici ca e ceva de vina...
Mi-ati facut pofta cu masajul. Ultima data am fost cand bebe avea trei saptamani si mi-e asa de dor... Dar n-as vrea sa stau pe scaun... Unde era salonul cu mese special pentru gravi?
Andre_lina si celelalte fete care au intrat deja in prenatal, ce mai trebuie luat de la firma cand pleci? Intreb pentru ca o varianta de trimis prenatalul am gasit dar n-as vrea sa fac curse pentru zeci de hartoage. Sa nu credeti ca sunt lenesa, dar serviciul meu e la 120 de km si o sa vina iarna. Eu mai am o saptamana si as vrea sa-mi rezolv si problemele mele in acest timp... nu doar ale fabricii.
Multumim de capitol nou. Eu din pacate de la serv nu prea pot sa intru, maxim sa citesc o pagina doua dar cand o sa raman acasa promit ca n-o sa va mai las sa faceti capitole doi in unu .
M-am intins cat Uniunea Sovietica, si de spus n-am spus tot ce vroiam.
Va pup si mai intru dupa ce mai fac cate ceva pe aici.
29+
cris_mario spune:
cristies lasa k ai tmp sa te revansezi/ sa faci tu muuulte capitole
va pup si ma retrag,va doresc noapte buna
Mario Andrei 16.08.2005 24+ -Alexandra Elena
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cristies spune:
Am vrut sa vi-l arat pe bebe la 22 de saptamani cand rade (asa a zis doctora) dar mi-a luat 10 minute sa ma prind unde greseam cand puneam linkul. Cred ca neuronul meu blond e cam haotic in seara asta.
Pupi.
bebe la 22 de saptamani
29+
cristies spune:
Noapte buna Cris_mario si sa ai maine o zi mult mai buna ca azi! Si no more tears!.
29+
danasor spune:
Ce perioada linistita si frumoasa, cu cumparaturi care mai de care! Foarte frumoase lucrusoare pentru bebei.
Noi stam slabut tare la acest capitol, sunt in faza de documentare inca, insa am inceput sa tricotez, am zis cat stau in pat sa fac ceva care sa ma faca sa ma simt utila. Am facut 2 pulovarase , parca as face hainute la papusi, e tare placut, mai ales ca vezi repede rezultatul muncii tale.
Voi ati luat aparat de monitorizare? as vrea sa stiu ce firma ar fi mai buna, sa aiba si camera cu infrarosu sa se vada bine noaptea.
Eu fizic ma simt foarte obosita, orice efort ma face sa gafai, si cand vorbesc la telefon, daca ma agit. Clinic suntem bine, tensiune buna, eco ok , control pe masa ok, numai starea de oboseala e greu de indurat, mai ales ca imi place sa fac lucrurile energic, repede.
vad ca sunteti multe ce sarbatoriti duminica, asa ca va dau si eu o idee: ciocolata de casa in folii de napolitana, se face foarte usor si poti s-o faci din timp cu 2,3 zile inainte sa nu ai si grija ei atunci, problema e daca iti ramane pana la sarbatoare
pt ciocolata ai nevoie de 500 g lapte praf ( am folosit Rucar e f bun), 1 pachet unt, 500g zahar, 1 pachet cacao sau cat de tare colorata o vrei si 150 ml apa. se pune apa cu zaharul la fiert, apoi untul pana se topeste si se ia de pe foc. Se adauga laptele praf cu cacao si se ameteca foarte bine, si gata cioco super buna. dupa preferinta puteti pune diferite esente si/sau nuci, alune, migdale ce va place. este grozava, si fara e-uri. dupa ce terminati de amestecat o turnati pe foi de napolitana, sunt foarte ieftine, ce marime a straturilor doriti.
27+
Eleysa spune:
Hei Cristies ... o sa incerc si eu sa iti tin companie cat pot de mult la schimbul trei ...dar a maea bebelina m-a trezit de dimineata si nush cat o sa mai rezist ...
Dar bebe al tau chiar rade ... cum sa nu te indragostesti de ei ... Sa iti traiasca si sa fie sanatos alaturi de mamica lui ...
Elena, 27+
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb