Burtici de punci pretiosi de Mar-Apr 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_iary spune:

ella stiam eu ca n-o sa te superi,dar ,ca sa-ti spun de ce m-am aprins asa eu cand am fost gravi prima data,si am aflat ca e fetita, primeam o gramada de comentarii, chiar si de la rude, ca era mai bine daca era baietel, ca sunt prea multe fete in neamul nostru, ca fetele nu-s asa dragastoase si lipicioase ca baietii de imi venea sa-i , numai sa nu-i mai aud. Si nu era nimic adevarat, fiica-mea e o dulce si o lipicioasa si foarte mamoasa ,si ele care au baieti se plang toata ziua ca se bat la scoala sau la gradinita, ca sunt asa si pe dincolo, si tot eu le raspund frumos, ca fiecare copil e asa cum l-a lasat D-zeu, sanatos sa fie ca-i mai important...
E...,hai ca m-am intins prea mult... sper ca nu esti suparata

anca19+Deyan si Karla Maria 20.08.2003

http://picasaweb.google.com/teokarla03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Nuuuuuuuu.......

cuGeorge-Theodor

AMR 17 saptamani !!!

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Banc - uri

Un tip foarte cochet observa intr-o zi ca este bronzat pe tot corpul cu exceptia partii intime
Asa ca se duce la plaja, se ingroapa tot sub nisip cu exceptia zonei albe.
Doua batrane se plimbau pe plaja si observa ciudata excrescenta in nisip. Una din ele ii spune celeilalte:
- Nu exista dreptate pe lumea asta! La 20 de ani ma intrigau, la 30 imi placeau, la 40 umblam dupa ele, la 50 plateam, la 60 ma rugam. La 70 m-am resemnat in sfarsit fara... Acum, am 80 de ani, nenorocitele cresc ca buruienile si eu nu ma mai pot apleca...

Un tip face o vizita intr-o hala a unei fabrici de biberoane.Este condus de unul dintre directori.Mergand el prin fabrica tot aude fiiis,pac,fiiis,pac.Intrebat despre ce aude ,directorul ii explica ca fiecare biberon in parte se umfla si apoi i se face gaura in varf.Acelasi tip ,cu acelasi derector trece sa viziteze urmatoarea hala a fabricii unde se faceau prezervative.Mergind, tipul aude fiiis,fiiis,fiiis, pac;fiiis,fiiis,fiiis,pac.Curios ,il intreaba pe director:-
-Domnule,la biberoane am inteles de ce se aude asa,dar la prezervative nu pot pricepe, de ce le gauriti ?...
-Pentru afacerea cu biberoane din cealalta hala,raspunde directorul...

Culmea virilitatii: Cand nu mai poti, faci playback

Un baietel la cofetarie:
- Saru-mana, aveti Fanta roz?
- Da puisor, toate avem fanta roz!

Denisa, 19 + cu bebel-mititel Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

LA MULTI ANI tuturor Mihaelelor si Gabrielelor noastre dragi, precum si a tutoror celor dragi voua care poarta numele celor doi arhangheli Mihail si Gavril!!!

Rebiana, iti sta bine in noua culoare si ai o burticuta tare sexy!
Oana, foarte frumos si elegant caruciorul!!! Sa-l stapaniti si folositi sanatosi! Si toate lucrusoarele cumparate! Si eu am fost azi in Auchan dar n-am vazut body din-ala.
Ella, vazut si lucrusoarele tale, tare faine culori ai ales tu acolo pt bebe Geo... si burtica cea zambareata e tare dulce! Iti vine s-o pupi pe "obraji".
Miruna, bine ai venit printre noi!
Honeybaby, tari bancurile!!!

Fug la culcare ca maine de dimineata iar sunt la facultate!

Adriana 20+ Denis Alin si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Neatza -- dupa cum anticipam, nu am mai ajuns la calculator ieri. Weekendurile noastre sunt foarte pline intotdeauna.

La Multi ANi tuturor Mihaelelor si Gabrielelor!!!

Honey -- imi pare rau ca te-ai suparat cu sotul. Dar sa stii ca nu e asa de important sa fie casa luna si totul pus la punct. Noi am constatat ca atunci cand nici unul nu are chef sa faca ceva, de cele mai multe ori nu e sfarsitul lumii daca ramane nefacut. Mai bine sa nu facem decat sa ne certam si sa facem totul cu nervi.

Miria, ai foarte mare grija, ca vaccinul nu trebuie facut cand esti racita. El oricum nu orevine starea de raceala (adica nasul curgator sau gatul rosu, etc) si doar te ajuta sa nu iei virusul gripal (care poate avea aceleasi simptome. Daca faci vaccinul cand esti racita poti face gripa tocmai pentru ca organismul este slabit si este atacat de virusul continut in vaccin (chiar si in cazul vaccinurilor cu virusul neutralizat).

Aseara eram atat de obositi toti (am stat pe afara toata ziua) ca am picat lati la 9 seara. Si ne-am trecit la 8 dimineata, iar eu inca ma mai simt amortita, adormita, ca atunci cand dormi prea mult... Trebuie sa ne pregatim de biserica, dar parca nu ma tin picioarele sa ma misc...

Va pup si va doresc o zi frumoasa!

23+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

REBIANA draga mea, penultima data cand am reusit sa citesc tot cu strigai catalogul... am zis ca raspund, insa nu am mai apucat.Acum intrai iarasi si am dat de grija ta, asa ca ultimul meu dram de bun simt a sarit sa reactioneze.Multumesc mult de intrebare, sintem bine, insa e posibil sa trecem print-o relocare in timp scurt.De aceea am fost prinsa printre impachetari, invatat pt un ex ce sper sa il dau pana se naste bebelache, si celelalte treburi ale casei.
Cat despre pozuta, nici nu imi vine sa cred ca cineva la a doua sarcina poate arata asa... cand ma vad pe mineeeeeeeeeeeeeeee.Esti tare delicata si iti sta f bine cu burtica.
MIRUNA bun venit, am observat ca avem exact aceleasi date... sigur exceptia e la zilele noastre de nastere, unde dif de ani isi spune cuvantul binisor.Si culmea ca ambele sintem mamici de putzulici.
OANAIACOVITA la multi ani... daca au uitat rudele, poate caldura fetelor de aici ti-a mai sters din dezamagire.F frumos carutul... acum rabdare pana iese bebe sa il faci "apropitar".
BRIZA MARII fac parte din categoria mamicilor dezamagite... acum ca am acceptat ca-s mama de baiat imi vine sa imi dau cu ciocanul la bostan pt magaria de a plange ca nu a iesit tot pasarea.Pana una alta e darul Celui de Sus, si atata timp cat e sanatos nu cred ca ne sta bine sa strambam nasul.
ATB al meu sot vrea ALIN.Io stiu pe cineva cu acest nume si mi-e teribil de antipatic, drept urmare nu pot sa il iau in calcul.Insa sotul ma tot piseaza... nu-mi dau seamna daca o face voit ca sa ma necajeasca, sau ca spera intr-adevar sa il accept pana la urma.Si noi avem maaaaaari probleme la a cadea de acord pe un nume.Vom avem in casa pe baietelul nenumit
Am admirat la toate mamicile hainutele si sint superbe.Si in mine intrase febra targuitului, dar de cand cu mutarea, m-am calmat ca nu astea imi mai lipsesc acum
Prin urmare mamicute dragi va pup pe toatili si va doresc numai de bine.De intrat mi-e f greu sa spun cand mai pot intra...pana va mai vad sa va mearga vesel si frumos.

Stefanna mami de fetita si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

LA MULTI ANI tuturor Mihaelelor si Gabrielelor burticoase dragi, dar si tutoror celor dragi din familie care poarta numele celor doi arhangheli Mihail si Gavril

sa aveti o zi plina de si si surprize placute!!!

castelana fericita 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna duminica in zi sfanta dragelor!

trezite?
Vreau sa va urez o zi superba, insorita si plina de iubire.
Si nu uitati sa radeti, sa cautati orice motiv de a va inveseli.
Indraznesc sa va trimit un banc, recunosc e mai indraznetz, e tot din capitolul jurnalului de emigrant, de dara asta este o tanara basarabeanca ce scrie acasa la ai sai:

> Se casatoreste o blonda moldoveanca cu Sir John. Ajunsa in
> Anglia
> trimite la scurt timp scrisori acasa.
>
> DraJii mei,
>
> Sa va povestesc cate ceva despri mini si despri ce fac eu
> p' aci.
> Luni: Mergem la teatru, sotul meu are foarte multi
> bani, sotul
> meu are di toate, nu ni plictisim di loc
> Marti: Mergem la opera, sotul meu are acolo o logie,
> sotul meu are
> foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim
> di loc
> Miercuri: Mergem la meci, si acolo sotul meu are o logie,
> sotul meu are
> foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim
> di loc
> Joi: Mergem la cumparaturi, sotul meu imi cumpara
> di toate,
> sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu
> ni plictisim
> di loc
> Vineri: Organizam seri caritabile, vin toti prietenii
> sotului meu,
> sotul meu are foarte multi prieteni, doneaza foarte multi
> bani, sotul
> meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni
> plictisim di
> loc
> Sambata: Ni plimbam, vizitam, sotul meu are foarte multi
> bani, sotul meu
> are di toate, nu ni plictisim di loc
> Duminica: Facem barbekiu, vin si prietenii sotului meu, ne
> facem cadouri
> reciproc, esti foarti frumos, sotul meu are foarte multi
> bani, sotul meu
> are di toate, nu ni plictisim di loc.
>
> Cu drag,
> Iuliana
>
>
> PS: Mi-i dor di pul..a ca di mama

castelana fericita 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

rebiana foarte frumoase pozele!
miruna bine ai venit sa ai o sarcina usoara!
oana e superb carutul, sa-l stapaneasca sanatos Erick! eu inca nu am cumparat nimic pt ca toti imi spun ca e prea devreme, nu mai zic ca nici la nume inca nu m-am hotarat ma gandesc la rares dar as mai vrea unul.
legat de retentia de apa am luat ieri un ceai diuretic special pt gravide sa vedem daca are vreun efect. de mancat da mananc un pic cam sarat poate, mai ales de cand sunt gravi nu intra cu placere decat chestiile sarate, oricum am avut un soc cand am vazut ca deja au inceput sa se umfle picioarele...
andra multa sanatate ma bucur ca ai scapat cu bine de cerclaj. la giulesti am fost si eu zilele trecute la o prietena care a nascut si era destul de multumita de conditii. mie asistentele de la copii mi s-au parut cam aiurea, era una care se vaita ca ies copii ca pe banda dar asta e...

La multi ani! tuturor Gabrielelor si Mihaelelor!

20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata burticutelor!

La multi ani tuturor Mihaelelor si Gabrielelor de Sf Mihail si Gavril voua si apropiatilor vostri!!!

Andra mie nu a vrut sa imi zica de col.
Astept pana la tura urmatoare de filmare si o intreb atunci pe dr mea.

Denisa fain siteul, dar eu tot nu as lua de pe net.
Asa mi-s de dragi in magazin sa le pipai eu.

Adriana nu din Auchan am luat body-ul, l-am luat de la magazinul de unde am luat carutul.Au si in mall la un magazin, parca Dino, dar nu sunt convinsa. Oricum vis-a-vis de Bamboo e, pe partea cu farmacia.

Stefana spor la trebi.

Castelana

Oana 24+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput