INSEMINARE 51

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Indi, desi acum doua saptamani ma certam cu EL azi l/am si m/am rugat sa te ajute pana la capat si sa te faca o mamica fericita.O sa fie bine, nu te gandi in urma.Acum e timpul tau.i grija de tine si bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indi_77 spune:

buna dimineata fetele frumoase. Ilary, Viss, cipcirip, alla,cora, peta,brunadria, araceli, yarrina, ana_ivan, aruam,luminita, magdita si tuturor fetelor de pe forum-ul asta - va multumesc din tot sufletelul meu si va doresc ca doua liniute sa se arate cat mai curant.

Elenaraluca, felicitari - io zic ca's gemeni la tine
Sabine, si eu m-am certat cu EL in martie, si la primele 2 IA...dar tot m-am rugat sa ma ajute si sa fie Milostiv cu mine, cu NOI TOATE !
Alla 76, stai calma...nici eu nu am avut nici un semn...asa ca niciodata nu spune niciodata ! Tin pumnii stransi stransi stransi. Cand trebuie sa aflii?

In ziua 9 aveam endomentru de 4.8mm ovarul stang un folicul de 15.6 mm iar pe dreptul...20.2mm, 15.3mm si 16.1 mm

in ziua 11, aveam endometru de 9.2 mm si foliculii erau ok (nu mai tin minte dimensiunile).

La 24 ore dupa IA, am facut iar eco sa vada ochisorii mei ca s-au spart...si aveam 2 corpi galbeni...

Din ziua 9 am luat 1 vit E, 2 cyclorpoginova (2 dimi/2 seara intravaginal), acid folic....dupa IA, s-au adaugat 2 de utrogestan dimi si 2 seara....si cam atat....va pup tare tare tare si tin pumnii tuturor fetelor !

Anul asta voi fi , iar in 2010 . Doamne Ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

indi,
FELICITARI!!!!!!!!!!!
sa fiti sanatosi,sa va vedeti la ..termen!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Si iubirica cand ai mai facut Dupa IA????????????????????????si cat

Mergi la inceput

aaaaaaa......cu 3 zile inainte de IA nu am facut ...in ziua cu Ia nu am facut nimic...ci abia in a doua zi de la IA..adicatelea vineri seara a prestat si el saracu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Ilary si eu tot cu dr Ispasoiu am facut. Endo nush cat l-am avut ca de data asta nu mi-a mai zis dar mi-a zis ca-i foarte fain. Iar foliculi am avut 2 pe OD de 22 si 21 mm si unul pe OS de 16mm, mai micut dar mi-a zis ca se poate sparge si el. In schimb fata de lunile trecute am avut o glera...Doamne apara si pazeste ca n-am mai vazut asa. Se vedea si la eco!
A-propos Indi...tu cum ai avut glera dupa inseminare? S-a comportat ca si in lunile anterioare sau ai observat vreo modificare?

Mergi la inceput

in conditiile in care am pus intravaginal si cycloproginova si utrogestan....apai nici nu am observat glera......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosminaI spune:

Buna ziua la toata lumea!
Am o mare rugaminte la voi. Poate s-a mai scris pe forum, dar eu nu am avut timp sa citesc toate paginile,
Trebuie sa fac injectia cu ovitrelle. Scrie ca se administreaza subcutanat. Unde se face?( in ce zona a corpului)
Doamna doctor mi-a spus sa fac injectia cu 36 ore inainte de inseminare. Daca inseminarea se face inainte sa treaca cele 36 ore e o problema?

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Am inteles. Eu nu iau decat duphaston 10 zile...altceva nu mi-a zis sa iau. Sper sa fie si la mine cu noroc a treia incercare...am avantaj fata de lunile trecute 3 foliculi in loc de 2, mai multi gigei si glera nemaipomenita. Si dr a zis ca poate e un semn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

FETELOR

AM REVENIT SI EU
MAI E NEVOIE DE DOAR 3000 EURO
HAIDETI SA DAM LA CAT MAI MULTA LUME
SA VADA BLOGUL
CA POATE SE STRANG BANII
AVEM NEVOIE PANA PE SAPTAMANA VIITOARE
CA PE 20 NOV TREBUIE SA FIE IN HANOVRA
VOR PLECA CU TRENUL
ASA CA VREO 2 ZILE LE VOR FACE PE DRUM
DECI CAM PANA PE 15
AR TREBUI BANII
VA ROGGGGGG
UN ULTIM EFORT

ALINA E LA FEL
CU DURERI
SA DEA DUMNEZEU SA REZISTE
SI SA FIE BINE
TRE SA IL INCURAJAM SI PE ADI
CINE MAI POATE SA MAI SCRIE COMENTARII SI PE BLOGUL ALINEI
CA E SI EL SINGUR
SI II VA FI GREU
PLUS CA NU SE DESCURCA
CU ENGLEZA

DUMNEZEU SA VA INTOARCA AJUTORUL INZECIT
MULTUMIM

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput