Bobocei de sept-oct 2008 (213)
Raspunsuri - Pagina 4
Nocom spune:
Hi hi hi,
se vede ca se trezise Daria cand am facut capitolul nou si am ramas logata cu userul comun...
Scuze
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
viitoare sirena
nikolici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nocom Hi hi hi, se vede ca se trezise Daria cand am facut capitolul nou si am ramas logata cu userul comun... Scuze mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) viitoare sirena |
Eu una nu te scuz!!!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
babytza spune:
Laura offf cat de rapid se arunca unii sa isi dea cu parerea .... Te asteptam cu vesti bune, sunt sigura ca nu are baiatul nimik
ratonel cum mai sunteti ? Imi pare rau ca ati facut reactie la vaccin Eu te asteptam pe la mine pentru prafuri, ma gandeam ca esti deja acasa , ai terminat cu serviciul si chiar vroiam sa te sun . Sper sa scapati peste noapte si sa nu mai faca febra deloc Sa ne spui cum e putzoiul
Paula numarul tau de tel nu este in tabel, nu iti pot trimite nr de cont si nici nu gasesc o postare a ta sa iti trimit PM Da un semn
EDIT : in afara de Laura, ar trebui sa aveti toate mesaj cu nr de cont. Sa imi spuneti daca nu a ajuns la vreuna din voi
Revin mai pe seara
Babytza si puiiValentina David
tzitziri spune:
Buna seara bobocime!
Laura, imi pare rau pentru ca acum ai asta pe cap.Si mie mi se pare total aiurea sa se pronunte un astfel de 'diagnostic' asa aiurea si cred ca intr-adevar dna invatatoare e depasita de situatie....Acum eu sincer nici nu stiu daca are rost sa investighezi mai departe, dar probabil altfel nu ai putea sta linistita.Asa ca iti doresc doar mult calm in aplanarea 'conflictului'
Ratonelule,de unde te-au trimis acasa?De la IOMC?Si nu au zis ce sa faci, una alta?Adica probabil se gandesc la gripa asta, dar pe de alta parte nu mi se pare normal sa te lase sa pleci de acolo macar pana nu ii scad febra...
Uram multa sanatate boboceilor bolnaviori si mult calm pentru mamicile lor!
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
laureta spune:
noi facem aerosoli, cu o manna scriu cu o mana tin aerosolu
ada cum sunteti? sper ca fara febra
ratonelu pt scaderea febrei se fac impachetari cu prosop ud Nu cu apa rece ci in temp camerei. Repetat 3-4 ori dupa aia masurat temp.De ajutor este si un supozitor Diclogesic pt copii.Tin pumni sa va scada febra
lumi am vazut scumpi tai, pe zi ce trece sunt mai frumosi
bitza sanatate multa
babytza o data ce e hotarare n au ce sa faca.Multa bafta
lala superbe printesele
nicolici bine ca ati scapat de vaccin, sa nu aveti reactii
alina Inisei nu i a iesit niciodata giardia, si io nu prea cred ca n are nici un crocobaur pe acolo. Poti sa i dai Helmiflores e natural si cica face si pofta de mancare
Claudinna ce bien ca e ok Razvan. Da aerosoli sunt excelenti si pe noi ne ajuta mult mult de tot
SEBI!
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
Muuh spune:
andy sa nu cumva sa ii spui lui Andrei ca e ceva in neregula cu el. Sa nu ii spui ca profesoara l-a etichetat deja in categoria copil dificil, daca poti nici nu folosi cuvinte prea dure despre ce ti-a zis profesoara cand e si el de fata. Nu trebuie sa se simta etichetat. Off, imi imaginez prin ce treci si iti tin pumnii sa se rezolve cumva. Dar eu una, daca psihologul infirma "diagnosticul" profesoarei as cere scris asta si cu ea in dinti peste profesoara si directoare ca nu tine nene sa se trezeasca sa puna repede etichete pe fruntea copilului.
dyanira spune:
Simt o mare ostilitate pe aici impotriva cadrelor didactice.Sa stiti ca si eu fac parte din sistemul educational plin de carente din Romania si eu incerc sa fiu o prof ok adica pe langa educator sa fiu si om si prieten si parinte pt elevii mei.Dar uneori ideile preconcepute ma deranjeaza tare.Miruna de ce ai o parere asa proasta despre cadre didactice???
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
andy.p spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Muuh andy sa nu cumva sa ii spui lui Andrei ca e ceva in neregula cu el. Sa nu ii spui ca profesoara l-a etichetat deja in categoria copil dificil, daca poti nici nu folosi cuvinte prea dure despre ce ti-a zis profesoara cand e si el de fata. Nu trebuie sa se simta etichetat. Off, imi imaginez prin ce treci si iti tin pumnii sa se rezolve cumva. Dar eu una, daca psihologul infirma "diagnosticul" profesoarei as cere scris asta si cu ea in dinti peste profesoara si directoare ca nu tine nene sa se trezeasca sa puna repede etichete pe fruntea copilului. Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
Andy mi-a spus intr-o zi,ca daca se intampla ceva in clasa copii dau vina pe el,probabil au auzit-o pe invatatoare tot atentionandu-l si s-au prins pe cine tre sa dea vina in clasa,plus ca daca sare vreun copil la Andy tot ele e de vina ca a ripostat,nu cine a inceput de fapt...poate sunt subiectiva,da' ma doare sufletul cand ma gandesc ca poate trece prin niste chestii ptr care nu l-am pregatit si nici nu-l pot ajuta..Am incercat de fiecare data cand se plangea d-na de el,sa-l fac sa inteleaga ca nu e asa mare problema,dar probabil d-na e obosita ca are multi copii si mult de lucru,nici nu stiu ce i-as putea spune.
Nici nu stiu ce sa-i spun de psiholog...cine e si ce vrea de la el.Cand am vorbit azi cu dr.la telefon mi-a spus ca prima intalnire va fi numai cu mine.
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
marinush spune:
Salutare!
Scuze ca ma bag si eu...Vreau doar sa urez muuuulta sanatate copilasilor Si multa putere, multi nervi si multa rabdare pt mamici
Nausica spune:
Eva, are dreptate sotul tau. In Romania vad ca exista tendinte serioase sa se creeze o isterie generala pe tema gripei porcine, si e bine sa ne pastram luciditatea si bunul simt. Chestia cu masca e cu dus-intors. Din cite-am inteles eu nu te protejeaza prea tare masca, ar fi buna daca si-ar pune-o cei care au deja virusul.
Totusi, desi impartasesc parerea sotului tau despre exagerarea pericolului si despre prapastiozitatea tipica a romanului, m-am trezit ieri ca zis pas la o tura de cumparaturi. Culmea, nici nu-mi trecuse prin cap sa stau acasa, ne pregateam sa plecam, si sotul o suna pe soacra-mea ca s-o intrebe daca are nevoie de ceva. Si apoi imi povesteste, rizind, ca maica-sa i-a spus sa nu mergem cu copilul in hypermarket. Si atunci, "bing", am stat un pic si m-am gindit si, pentru prima oara de cind o cunosc, mi-am spus "are dreptate". Asa ca am stat acasa.
Piolica, m-am tot gindit la mailul cumnatei tale. Initial mi-am zis ca-i aiurea, dar m-am gindit mai bine si, pina la urma, mi se pare destul de fair. Stiu ca nu e DELOC stilul romanesc. Stilul romanesc e sa iei cadouri de rahat pentru tot neamul, in cele mai multe cazuri cumparate in ultimul moment, in ambuscada consumatorista de dinainte de Craciun. Si sa nu spui niciodata daca ai vreo problema financiara - deh, obrazul! Dar pentru occidentali cred ca e ceva firesc. Iti dai seama, n-o cunosc pe cumnata ta si realizez ca tonul mailului si caracterul ei in general (pe care tu le stii) au contribuit mult la reactia ta, dar mesajul in sine nu mi se pare nesimtit.