Trucuri pentru a te imbraca super

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

suspin dupa tinutele de birou.Din pacate aici m-ai mult sport m-am imbracat,dar ador sa ma imbrac cu stil si gust si o fac de cate ori am ocazia.
Anne marie, daca zici ca nu porti rochii ca-s largi in talie din cauta soldurilor mai mari, eu zic(si sa ma contrazica fetele daca nu e asa) ca poti sa iei rochite gen lanita cu diverse curele,dar inchise dub sani, nu in talie.Chiar pt o pata de culoare poti pune o rochita neagra cu o curea rosie sau o rochie gri cu o curea mov.

Si mie imi palce f mult rosu, eu am purta si la birou,(bine, mai mult nuanta mai inchisa sau grena) dar de fel cu pantaloni sau fusta neagra.Am avut odata niste ghetute care imi placea la nebunie culoarea ciresei putrede, dar si-au bagat pisicile coltii in bot si le-au stricat.

Mai nou am facut o pasiune pt mov, mi-am luat o pereche de cimulite din imitatie piele intoarsa pe care le port cu colant si rochite din lanita.
Ador sepcile si mai nou mi-am luat o palarie in stil barbatesc.
De asemeni, imi plac tinutele barbatesti, pantalon eventual cu ceva dungulite subtiri si daca se poate chiar gri cu bretele si o camasa alba si o pereche de botine mov, iar la gat un colier la baza gatului cu perlute mov.

Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

off imi imaginez ce spuneti si pare asa frumos. Azi ma doare capul foarte tare si mi-a fost dificil sa stau sa aleg cu ce ma imbrac. Asa ca am aruncat pe mine o camasa rosie, pantalon gri, ghetute negre. Deasupra am paltonul rosu si geanta gri. Cand spun palton ma refer la o haina pana peste fund nu un palton din cap pana in picioare. As fi vrut sa incerc azi alte accesorii pe care sa vi le descriu dar sunt complet indispusa din cauza migrenei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Fetelor! Daca se poate si cu poze ca sa facem aici Celebtrity DC,iar pe XIO o declar stilista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Citat:
De asemeni, imi plac tinutele barbatesti, pantalon eventual cu ceva dungulite subtiri si daca se poate chiar gri cu bretele si o camasa alba si o pereche de botine mov, iar la gat un colier la baza gatului cu perlute mov.

saptamana trecuta mi-am achizitionat pantaloni "barbatesti" cu bretele. M-au invidiat toate fetele la munca.

nu cred ca pot sa-mi fac poze in fiecare dimineata singura.
si sa-mi fac poze in toate tinutele zice sotul ca am luat-o razna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza2005

Citat:

saptamana trecuta mi-am achizitionat pantaloni "barbatesti" cu bretele. M-au invidiat toate fetele la munca.

nu cred ca pot sa-mi fac poze in fiecare dimineata singura.
si sa-mi fac poze in toate tinutele zice sotul ca am luat-o razna

Gabitza, pai, ii spui tu ceva acolo ca sa nu creada asta. In poze se vede culoarea, croiala, materialele etc.Desigur , atunci cind poti..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Pt anne mary, baga un ochi www.mayra.ro/moda/trendsetter/1-pereche-de-pantofi-5-tinute.html" target="_blank">AICI, ai sa gasesti multe chestii interesanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Citat:
citat din mesajul lui tumpi

Pt anne mary, baga un ochi www.mayra.ro/moda/trendsetter/1-pereche-de-pantofi-5-tinute.html" target="_blank">AICI, ai sa gasesti multe chestii interesanta

tumpiimi place site-ul recomandat de tine dar nu gasesc cum sa ma loghez ca sa pot vedea toate paginile unui articol.

pt celelalte fete, imi place tare mult acest subiect iar unele dintre voi ati putea face cariera ca si personal stylist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Anne, fiind greu de spus ce sa faci, poate e mai simplu de zis ce sa nu faci.

Nu mai lua camasa rosie si palton rosu. E prea mult rosu si sunt convinsa ca nuanta nu este identica. Uite, puteai alege o camasa neagra.

Rosu e super ok in cantitati rezonabile, nu e bine sa exageram cu aceasta culoare. Spre exemplu, o pereche de pantofi rosii cu toc arata mult mai bine la jeans si tricou alb de exemplu, decat la jeans si tricou rosu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

ladyJ you are good la fel si ilse

anne marycurand o sa te imbraci de invidiat

shoppingul este pt mine o relaxare, o terapie as putea sa zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Fetelor, eu am deschis subiectul pentru ca simt ca ma imbrac ca o baba. In liceu eram supla si ma imbracam mai mult sport, imi statea bine in orice, dar nu-mi permiteam sa-mi cumpar tot ce vroiam. Intre timp m-am ingrasat. Am o burta de care nu scap, zici ca sunt insarcinata. Plus de asta am umerii foarte lati, statura atletica, 1.78 m si 80 kg. Fundul e ok, solduri nu am. De cate ori vreau sa-mi cumpar ceva, daca imi place nu gasesc marimea mea. Daca gasesc ceva pe marime mi se pare batranesc. Am vrut sa-mi iau un costum in culori mai vesele, un lila, roz, mov. Nu am gasit decat diferite nuante de gri si negre. As vrea sa ma imbrac mai tineresc, dar nu gasesc. Eu port marimea 44 spre 46. Ma imbrac ca Anne Mary. Pantaloni de stofa gri sau negrii sau blugi si pulovere de diferite culori. Pantofi clasici cu toc mic si gros. Esarfe nu prea port ca nu suport sa ma leg la gat. Si puloverele le am toate cu decolteu in V. Ma gandeam sa port camasi cu diferite curele, dar am o problema, transpir foarte rau si la camasi se vede foarte urat. De accea port mai mult pulovere sau vara tricouri din bumbac. Fuste nu prea port ca nu stiu sa le asortez, desi am picioare lungi si frumoase.
As vrea sa ma imbrac altfel, mai tineresc, dar nu stiu nici cum si nici nu gasesc cine stie ce prin magazine.
Spre deosebire de alte fete, eu urasc shopingul. Ma enervez ca ce-mi place nu are decat marimi mici si ca nu gasesc ceva la marimea mea sa-mi placa.
As vrea sa ma ajutati cu cateva sfaturi sa arat ca la 30 de ani pe care-i am, nu ca la 50.

Mergi la inceput