Trucuri pentru a te imbraca super

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

ma omorati complet Cum reusiti mai fetelor sa faceti ce faceti? Aveti un al 6-lea simt? Numai eu ma simt epuizata cand ma gandesc ce trebuie sa port si cum le sortez? Cum retineti toate regulile astea?
Pai maine nu pot sa iau fusta bleumarin ca nu am pantof crem ci maro inchis iar dresuri am negru si maro.

Carolinah la costumul tau gri cu cizma si tricou negre, ce haina si ce geanta ai luat? Ca si eu am gri si negru pe mine azi (nu am nimic la gat) dar am pus haina neagra si geanta gri. Tu ce ai ales?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wicca spune:

anne mary...... sunt milioane de bloguri de moda, de unde ai putea sa te inspiri, uite aici unul la care tocmai ma uit si nu e ff extravagant
http://www.atrendylifestyle.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Anne mary eu am ales un fel de poncho-sal din lana moale negru cu ciucuri mari si o geanta mare de piele moale cu muuulte culori.

Costumul gri respectiv eu il mai port si cu paltonul asta, cu geanta neagra mare de piele, de regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Anne uite in blogul pe care ti l-a recomandat Wicca la Sara Coleman a treia poza tipa are o rochie albastra si botine gri.
Eu zic ca e o combinatie reusita.
Poate o nuanta caramel ar mai fi potriviti.
Da tu ai o singura pereche de pantofi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

am 2 perechi de cisme : negru si maro inchis si mai noua pereche rosie. Ma duc sa fac dus si cand vin ma uit pe site

Mergi la inceput

Eu mai port costumul gri si cu bluza/camasa rosie sau (banal) alba. Cu rosie arata f bine.

Eu port costumul asta ca-mi place mult si e comod, nu se sifoneaza, arata bine etc.

Il mai port si cu niste botine gri de lac cu siretul=funda de matase tot gri, cu sosete de dantela gri exact in nuanta pantofului. Suna aiurea, dar arata bestial! In cazul asta bluza e f simpla, ca oricum picioarele sunt extravagante. Asta asa, cand ma plictisesc sa tot fiu corporatista serioasa si se vede numai cand stau jos si se ridica pantalonul si surpriza.

In general, eu cand imi cumpar pantofi, dres, sosete zbanghii (ca am boala asta) ma gandesc exact la ce pantofi sau in ce combinatii le port. Nu-mi cumpar niciodata pantofi pe care n-am la ce sa-i port sau daca imi plac unii chiar asa de mult, in aceeasi sesiune de shopping (pe care il cam detest, recunosc) imi iau si ceva potrivit cu pantofii. Valabil cam pt toate chestiile, cand le cumpar deja le potrivesc in cap cu ce am acasa si vad daca are sens achizitia sau poate e ceva nou si incep o noua "linie".

Gabitza, eu n-am zis ca nu a aparut niciodata combinatia asta, am zios ca eu nu le port. Nu-mi plac si nu mi se potrivesc. Si in cazul unor persoane care isi definesc de abia acum stilul, e f dificil cu asemenea combinatii, riscul de a fi pe de laturi e fff mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wicca spune:

la "tinute " bleumarin...poti asorta si o pereche de pantofi sau cizme de culoare maro dar deschis , nu stiu cum sa ma fac inteleasa ... gandeste te la tipicii papuci italienesti.... si daca ai si o curea din acelasi tip de piele... poti faci niste combinatii tare dragute.

Mergi la inceput

Wicca, corect, uitasem de combinatia asta! Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza2005

Fara comentarii:

http://workchic.com/blog/tag/wearing-blue-and-black-together/

Albastrul electric merge bine cu negru. Si albastrul mai deschis.

Singura nuanta de albastru pe care nici eu nu o port veci cu negru este acea inchisa, foarte inchisa. Motivul e simplu, in alaturarea albastrului inchis cu negru, acel albastru pare un negru spalacit si trist.

Am un plic bleumarin. Inchis. Arata bine doar cu alb, bej, auriu, rosu,portocaliu. Cu negru isi pierde orice farmec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Buna fetelor,

De unde in liceu si facultate ma imbracam mai mereu in blugi, in ultimul timp am devenit fana a fustelor si rochiilor. Port cam 70-80% din timp rochii, mi se pare cel mai simplu si comod, si iarna (cu ciorapi grosi), si vara. In plus, mi se pare ca rochiile avantajeaza pe (aproape) oricine, daca gasesti croiala potrivita. Imi plac rochiile mai deosebite, colorate, sau cu aspect vintage, sau hippie, in fine, ceva care sa iasa din banal. Din fericire, desi lucrez intr-o multinationala si intr-un domeniu care in general implica un cod vestimentar destul de strict, eu am norocul ca la noi in companie sa nu se puna accent foarte mult pe acest cod. Asa ca ma imbrac in general cum vreau, cu exceptia anumitor evenimente si intalniri, bineinteles totul in limitele decentei. Apreciez foarte mult acest lucru, pentru ca nu imi place deloc sa ma imbrac "office" sau "business", decat in anumite momente (si chiar si atunci tot mai gasesc eu cate o scapare).

Si pentru ca se vorbea aici despre bleumarin, eu sunt fana a acestei culori, si in general a outfiturilor de inspiratie marina (poate din cauza ca-s in zodia Pestilor si imi place tot ce e marin, inclusiv toate nuantele de albastru, turcoaz, vernil etc.). Mi se pare ca bleumarinul arata bine cu alb, bineinteles, rosu (depinde mult si de combinatie), roz, fuchsia, corai, turcoaz. Iar a propos de pantofi, si eu sunt de parere ca o pereche de pantofi bej/ culoarea pielii, te scot din orice incurcatura. In plus alungesc optic piciorul, pentru ca nu exista niciun contrast sau demarcatie intre picior si incaltaminte. Chiar ma gandeam sa caut acum pantofi si sandale de culoarea pielii, sper sa gasesc, mai ales ca as vrea sa incerc sa port mai mult tocuri, dar cu conditia sa fie comode (adica nu foarte inalte, nu foarte subtiri, sau platforme).

Pe langa pasiunea pentru rochii, mai am o pasiune pentru tricouri, fie ca sunt cu personaje din desene animate, fie ca sunt mai deosebite (de ex., tricou din bumbac cu volanase de matase la umeri, sau cu jabou etc.), iar in ultimul timp, in putinele momente cand port pantaloni, imi plac cei stil "morcov" (carrot pant) in culori naturale. Mai imi plac bluzele albe vaporoase, bluzele stil iie, si detaliile de inspiratie folclorica. Deci sunt undeva intre stilurile marin, safari, hippie - boho and everything in between.

Mai imi plac foarte mult (spre obsesie ) bijuteriile, bineinteles cele cat mai deosebite, si fac diverse fixatii periode, ba pe cercei, ba pe bratari, ba pe inele... Acum de ex. am fixatia colierelor statement si a inelelor cat mai mari (si ce daca eu am niste degete minuscule?!). Cumpar foarte multe bijuterii si fac si singura (am pasiunea asta a bricolatului, fac bijuterii, tot felul de zorzoane, personalizez tricouri si bluze, genti, pictez, desenez), acum imi incerc imaginatia si indemanarea cu coliere-plastron (cele ca niste gulere cu diverse aplicatii - http://www.bagsnpacks.com.au/blog/wp-content/uploads/2009/03/marni-fall-2009-rtw-accessories.jpg).

Si pentru ca m-am lungit cat o placinta, inchei cu un blog de stil care mie imi place foarte mult (fata e eleganta intr-un fel mai excentric, eu inclin spre mai multa naturalete, dar imi place mult blogul, si in plus creeaza niste bijuterii superbe):
http://theglamourai.blogspot.com/

Mergi la inceput