Careva din Colentina?
Eu am stat pe Str. Teiul Doamnei si ma gandeam poate mai e cineva de pe acolo...
Cineva din Colentina?
Cristina, sotia minunatului Sean, mamica la doi pitici frumosi, Connor Ryan 2 ani siElena Maria 6 luni.
Raspunsuri
tumpi spune:
Si eu tot in Colentina stau, mai exact in zona ceasului de la D-na Ghica.Zona este frumoasa, desi nu credeam vreodata ca ma voi muta din Dr. Taberei unde am copilarit.Stau aici de 6 ani si drept sa-ti spun daca e sa ma mut mi-ar placea sa stau in zona circului, in zona cu case.
Daca mai ai intrebari noi suntem aici.
Ioana
Bobita spune:
Eu tot in Colentina, dar mai la "tzara", in spatele en-gros Europa.
Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229
Flavia spune:
eu am sta pe teiul doamnei 6, bl 22 pana acum 1 an vis-a vis de circa 7 si acum m-am mutat chiar pe sos colentina in R15
crism spune:
Flavia,
Si eu am stat pe Teiul Doamnei, la cofetaria din colt, blocul 9...chiar deasupra florariei, daca mai este acolo... Nu departe de tine... Ai fost la scoala 27?
Cristina, sotia minunatului Sean, mamica la doi pitici frumosi, Connor Ryan 2 ani siElena Maria 6 luni.
Flavia spune:
da , dar doar un an in cls a 5-a. dar e posibil sa ne stim mai ales ca eu si sora-mea eram singurele gemene din zona.
Oricum am avut la un moment dat si un asa zis friend cu tine in bloc dar la scara de deasupra librariei.
Flavia
Alexandra spune:
Salut!
Si eu stau in Colentina, langa Sc. 39. Daca va plimbati prin Plumbuita, poate stabilim intr-o zi sa ne intalnim.
Alexandra
crism spune:
Ma fetelor ma faceti geloase...ca as vrea si eu sa merg...
Cristina, sotia minunatului Sean, mamica la doi pitici frumosi, Connor Ryan 3 ani siElena Maria 7 luni.
crism spune:
Fetele din Colentina, daca va mai intalniti sunati-ma si pe mine.... AM venit acasa de sarbatori si vreau sa gasesc copilasi pentru ai mei sa se joace. Azi a fost asa frumos afara si i-am scos prin parc putin...
2432499... Sunati-ma, as vrea sa ne intalnim....
pupici,
cristina
Cristina, sotia minunatului Sean, mamica la doi pitici frumosi, Connor Ryan 3 ani siElena Maria 9 luni.