Fulgusori 2009(155)-Felicitari Flavours si Krelia

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rgagapie

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

fetelor eu va propun ceva...hai sa dezbatem cate un subiect in fiecare zi.pentru seara asta eu propun:,,cum au reactionat sotii/iubitii la auzul vestii...VEI FI TATA....
CE ZICETI,VA BAGATI?cu detalii cu tot

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

Sincer acesta este un subiect pe care nu mai vreau sa mi-l amintesc si nici sa il comentez, important este ca suntem impreuna si o sa avem un ingeras care tre sa apara, restu e .

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +37 Maya Paula
AMR 3 SAPTAMANI !!!!!!!!

dc iubita????????

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Am venit de la dr. N-am apucat sa citesc tot din urma si nici acum nu pot, ca trebuie sa ma intind. A fost un control cam invaziv, care a rezultat intr-o sangerare cam nasoala, dar acum e ok. Duminica seara o sa ma interneze si o sa-mi puna o crema inauntru care va ajuta sa se dilate colul. Acum sunt dilatata 1.5 cm, dar e bine sa fie mai mult inainte sa ma induca. Bebe e bine. Dupa masuratoarea uterului dr zice ca are cam 3 kg. Eco nu mi-a mai facut acum.
Va pup si va tin la curent cum pot. Bafta si sanatate tuturor!

Laura 39+ baby Nicholas James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

My Lady, cele care suntem mai de la inceputul odiseei pe aici... am povestit deja ( macar unele dintre noi) Dar asteptam povestile voastre

36+ AMR 3+ sapt( de fapt maxim 22 zile) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner

Am venit de la dr. N-am apucat sa citesc tot din urma si nici acum nu pot, ca trebuie sa ma intind. A fost un control cam invaziv, care a rezultat intr-o sangerare cam nasoala, dar acum e ok. Duminica seara o sa ma interneze si o sa-mi puna o crema inauntru care va ajuta sa se dilate colul. Acum sunt dilatata 1.5 cm, dar e bine sa fie mai mult inainte sa ma induca. Bebe e bine. Dupa masuratoarea uterului dr zice ca are cam 3 kg. Eco nu mi-a mai facut acum.
Va pup si va tin la curent cum pot. Bafta si sanatate tuturor!

Laura 39+ baby Nicholas James

Laura, cel mai important e ca sunteti bine. Asteptam cu nerabdare vesti noi si bune... Ai grija de tine.. si mergi in patuc... Tare sunt neplacuta aceste controale... dar mai e putin

aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

My Lady, cele care suntem mai de la inceputul odiseei pe aici... am povestit deja ( macar unele dintre noi) Dar asteptam povestile voastre

eram convinsa ca s-a povestit. asa e cu astia mai noi

Lili 39 cu Alexandru

Mergi la inceput

felicitari krelia...

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

dc iubita????????

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

De fapt ai citit toata povestea mea pe http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=138509

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +37 Maya Paula
AMR 3 SAPTAMANI !!!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:

aniversarea nuntii
POZE

eh...scuze atunci..nu mai deranjez

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Citat:

eram convinsa ca s-a povestit. asa e cu astia mai noi

Lili 39 cu Alexandru

ma scuzi...ca nu sunt mai veche....sa pot rade si eu cu tine....de mine

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianeAli spune:

fericitilor-lylyana.ion!
la noi,a fost mai greu..cand ne-am cunoscut am stiut ce ne dorim imediat, si nu am avut retineri nici unul.
dar, la scurt timp m-a anuntat ca din cate stie el,nu poate avea copii..

si uite asa au trecut 2 ani in care eu am sperat..vestea i-am dat-o prin skype ,el fiind plecat din tara la momentul respectiv.
nu a crezut in prima faza, vroia confirmare sigura de la medic, nu stia ce sa faca sa planga sa rada.. era o surpriza pentru amandoi!

eu am plans si am ras de una singura ..ca nu aveam cui sa mai dau vestea.

si multe luni dupa aceea inca nu ne venea sa credem ca o sa fim parinti. acuma ..nu prea mai putem sa ignoram burtoiu la purtator si credem ca nu visam!

pentru noi a fost un moment unic,o surpriza extraordinara si o minune in acelasi timp!

34+ Lorin Edward

Mergi la inceput