Fulgusori 2009(155)-Felicitari Flavours si Krelia

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianeAli spune:

ANDRECLUJ,somn usoooorrr!

34+ Lorin Edward

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Shtephy, multumesc

Andre, a dat la pace cu lumea pe acolo... si vine mai devreme, ca si Mihnea e grabit

36+ AMR 3+ sapt( de fapt maxim 22 zile) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

off...mii de scuze fetelor ptr ce am cauzat dimineatza cu link-urileacelea!!!! Din pacate abiaacum am aflat fiindca imediat dupa ce le-am postat mi-a cazut netul Eu ma enervam mereu in secret cand cineva latea pagina VA ROG SA MA IERTATI!

Felicitari proaspetelor mamici!!!!

Curaj celor ce urmeaza

Noi rapusi de oboseala si camraciti

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
33+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 6+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Rgagapie -Casa de piatra si multa fericire!

Avalon - nastere usoara!

Monis- bine ati venit acasa! Ce minunatie de bebe ai tu acolo

Flavours - ma bucur ca sunteti bine, vine el si lapticul. Asteptam amanunte.

Miany - noi am facut doar vaccinurile obligatorii dar cele cumparate nu alea gratuite.

Ramona - si eu scad 4-5 liniute din temperatura intrarectala, probabil ca Dominic avea temperatura respectiva din cauza ca a plans mult.

Dana - bine ai revenit! asteptam poze cu printisorul tau. O sa petreci multe ore doar uitandu-te la minunea ta

Krelia - nastere usoara!

LauraB - se apropie momentul nastere usoara!

Ionela -super! Ce fericita trebuie sa fii

Michelle 36 + Tudor Mateo si MARIO DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

laura...eu stiam ca in sarcina nu ai voie sa te vopsesti....
iti doresc mult succes...sa nasti repede,repede...un bebe frumos,papacios si sanatos

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Simonette stai linistita ,se intampla.
Sanatate multa ,imi pare rau ca sunteti bolnaviori.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

fetelor eu va propun ceva...hai sa dezbatem cate un subiect in fiecare zi.pentru seara asta eu propun:,,cum au reactionat sotii/iubitii la auzul vestii...VEI FI TATA....
CE ZICETI,VA BAGATI?cu detalii cu tot

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Buna seara,
Va multumesc tare mult de urari, de azi sunt doamna Negru , pana la urma a iesit totul bine, dupa mai nulte crize de nervi. Faza cea mai tare este ca iubitul meu sot a avut febra (poate din cauza emotie ).
Monis bine ai revenit acasa, azi parca trebuia sa revina si Camy?
Facem si noi galerie la Krelia - si la Avalon le punem la incalzit pentru maine . Sa aveti parte de nasteri usoare si recuperare rapida .

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +37 Maya Paula
AMR 3 SAPTAMANI !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Felicitari inca o data Ramona(din Arad).Sa fie intr-un ceas bun si sa fiti fericiti mereu!
Asteptam si poze.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

fetelor eu va propun ceva...hai sa dezbatem cate un subiect in fiecare zi.pentru seara asta eu propun:,,cum au reactionat sotii/iubitii la auzul vestii...VEI FI TATA....
CE ZICETI,VA BAGATI?cu detalii cu tot

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

Sincer acesta este un subiect pe care nu mai vreau sa mi-l amintesc si nici sa il comentez, important este ca suntem impreuna si o sa avem un ingeras care tre sa apara, restu e .

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +37 Maya Paula
AMR 3 SAPTAMANI !!!!!!!!

Mergi la inceput