Fulgusori 2009(155)-Felicitari Flavours si Krelia
Raspunsuri - Pagina 13
dankutza spune:
Buna fetele,
Intru si eu repede sa urez cate ceva ca am treaba de nu imi vad capul. Cand sa plec de la scoala, mi-a spus directorul ca maine o sa imi vina la observatie cativa studenti de la Universitatea Bucuresti- Pedagogie sa imi observe ora, sa vada cum se preda ca in Anglia. Sper sa nu ma fac de cacao. Pregatesc totul sa arate impecabil, ca sa le ramana in cap. Dupa ce ies de la ore se duc sa vorbeasca cu directorul, sa spuna ce le-a placut si ce nu. Asa ca maine la prima ora sunt "turata" 100%.
Dar sa continui.
Bun venit acasa Monis si bebe Iulian. Vazut poze. Placut poze. Scris comentariu.
Tinem pumnii Kreliei. Sa te intorci sanatoasa si cu bebe sanatos.
Bun venit pe lume bebelusilor Tudor si Radu Stefan.
Intreba cineva de Haiduc (dar nu mai tin minte cine
). E "bunaciune", nu gluma.
Un doctor extraordinar cu sufelt mare dar si sexos
.
33+ moi si
Cezara Maria
AMR 6+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
shtephy spune:
Mersic Romanitza.Da ,asa am vazut si eu ca se scrie in general,dar am intalnit si cu "i".
Andre deci e posibil sa fie chiar acum in operatie cuscrela
.
Incepe sa imi placa din ce in ce mai mult numele
.
Hai Krelia !!!

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
35+
monis5 spune:
HAI KRELIA
HAI AVALON
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
shtephy spune:
Romanitza aveti poze superbe de la nunta
.
Dankutza tin pumnii stransi,sunt sigura ca te vei descurca,ca vei fi peste asteptarile tuturor de fapt
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
35+
stefimic spune:
salut mamici, i-mi cer scuze ca intervin dar am si eu o intrebare:cele care ati nascut ati avut oxitocina si daca nu cu ce a fost inlocuita?
daca puteti dati-mi un PM.
multumesc anticipat.
nasteri usoarea va doresc si bebici sanatosi.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
24+
IOANA
andrutza spune:
Dankutza, mult succes maine, sa fii pe pozitii !!!!
Va pup, fetelor, ma bag la somn ca maine avem gradinita...
Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si
39+ Daniel Stefan
Laura B spune:
Raport: observat bucatele de dop si o usoara sangerare. Nu apa rupta, nu contractii. Bagajele le-am facut.
Acum ma vopsesc si ma cosmetizez. Asta asa,
pentru orice eventualitate... 
Laura
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura B Raport: observat bucatele de dop si o usoara sangerare. Nu apa rupta, nu contractii. Bagajele le-am facut. Acum ma vopsesc si ma cosmetizez. Asta asa, pentru orice eventualitate... ![]() Laura "At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve |
Bafta multa Laura

35+ AMR 4+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE