FIV la Cluj 29

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

georgie-fata draga tu cum esti?te asteptam si pe tine cu sufletul la gura!hai zi ceva!neaparat de bine!
bruni-hai sa ne'mbatam in seara asta sa uitam de tot!ce zici?
gasca curajoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

beau si eu cu voi.da sa fie vin rosu bruni, un pahar nu are ce sastrice. hai sa fie chef fetelor

Mergi la inceput

pai chiar asa!!uite..dau eu de baut..ca duminica e ziua mea de nume..si si-asa nu am nici un parai ca s-o sarbatoresc!asa ca..macar voua sa va dau de beut..virtual macar!
in seara asta ne facem muci!!!!!!!!!yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

cris ,tu cand ai in vizor fiv ul norocos?

Hm ... eu am mai zis ca vreau bb de Craciun ... marti primesc rezultatul la toate analizele... ar fi Z10 ... Surcel mi-o zis ca inhibarea se incepe de prin Z21 ... eu asha vrea acuma sa incep (deci peste vreo 2 sapt ) ... dar sa vedem cum ies analizele si ce zice dr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Recunosc ca m-am dezumflat umpic cand o zis georgi ca sunt vreo 65 mil medicamentele ... am mai dat vreo 10 pe analize... Eu ma gandisem ca-mi ajung 50 mil pt analize si medicamente Eh, asta e ... oricum nu am banii astia si ma imprumut ... deci... ce-o fi o fi ...

Mergi la inceput

un internet de "mierda" e aici!merge naspa rau de tot!nici sa dau virtual de beut nu me lasa!da ma face el pe mine?hmmm..il fac eu pe el! hihi..e clar-deja m-am imbatatinca un rand..cine mai doreste?cine mai pofteste??

Mergi la inceput

ioti ca veni si crisu..nu-i bai fata frumoasa..banii vin se duc..mama lor de bani!noi sa fim sanatoase!las ca reusesti tu din prima si ma motivezi si pe mine ca se poate!
pana atunci..treci aici la beute cu noi ca e chef mare!!sarbatorim productia lui georgi-ca musai e de bine!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

gata eu sunt cu paharul de vin in fata
cris vezi cum iti ies socotelile dar daca te prind sarbatorile e mai bine sa o lasi pe ianuarie, intre sarbatori nu cred ca sunt tare entuziasmati nici doctorii sa vina la serviciu

Mergi la inceput

uratica la multi ani!!!!! sa fii sanatoasa si voioasa si sa iti dea DD niste strengari care sa iti manince urechile ce e duminica, sf mihail si gavril?

Mergi la inceput

dap!e mihail si gavril..si nici macar nu am cu cine ma sarbatori!asa ca beau cu voi pana cad sub masa!mersic de urari!le fel si tie-sa iti umpli casa de plozi zambiciosi si frumosi!

Mergi la inceput