Puiuti de Randunici 2008!! (328)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Fetelor am primit acest mesaj pe mail. Recunosc ca m-a socat.

"Aveti mai jos o intamplare adevarata petrecuta zilele trecute la MALL vitan!

Cititi cu atentie va rog si aveti grija !!!!!!

In alta ordine de idei sa va povestesc ce a patit nasa xxxx luni seara in parcarea MALL VITAN:

Era cu bebele de 1 an in brate, l-a asigurat pe bancheta din spate in scoica d-aia de bebe, s-a urcat in fata si s-a trezit in spate, langa copil, cu un tip cu un pistol intreptat spre ea (tipul arata super ok, pus pe strada printre alti barbati nu ziceai ca ar fi ceva neinregula cu el).

I-a luat tot din geanta inclusive carduri si PINURILE.

Copilul plangea iar el i-a zis ei pe un ton foarte calm ca plange copilul din cauza ei, pt ca e speriata. “calmeaza-te, pt ca ii induci starea de frica copilului”.

Vroia sa ii dea una in cap ei ca sa o lase inconstienta ca sa fie sigur ca nu fuge dupa el sau ca nu tipa, si ea a vb cu el 15 min s ail convinga ca nu o sa fuga dupa ajutor, si pana la urma l-a convins sa o incuie in masina de afara si sa ii arunce cheile sub masina.

Eu sunt socata si vreau sa pov la cat mai multa lume, fetelor aveti grija ca nu e de gluma."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Gudinde, chiar azi am parcat la Mall Vitan..si eram cu Matei..si aveam si cardul la mine...Am scapat azi..si alta data nu ma mai prinde nimeni pe acolo...

Valentina cu Matei si 26+ cu Luca/ Mihnea

Mergi la inceput

Cleme sincer e foarte nasol ce povestesti. Din pacate nu pot spune socant pt ca si eu am tot spus ca aceasta perioada nu este atat o perioada de criza, cat o perioada a abuzurilor.

Insa pt o astfel de penalizare este nevoie de o constatare scrisa pe care tu poti sa nu o semnezi, sa o contesti etc.
5 milioane intr-o luna este o penalizare foarte mare.
Voi aveti un sindicat al jurnalistilor?

Sincer, fara carte de munca si cu astfel de oameni ... uita-te pe toate site-urile de recrutare si poate reusesti sa gasesti altceva. Stiu ca e ffffff greu ca si eu caut, dar macar incearca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

multumim de aprecieri.. cam e pedanta mandra mea, bine asta nu inseamna ca nu manannca si cu mana

Sovi imi pare rau de portofel.. offf..
Tonic ma bucur ca v-a placut pie-ul!
Vali sanatate lui Matei! ce bine ca si face kk, nu numai cere.. eu inca astept ziua in care avem si finalitate
Cleme buzita sparta a fetei!
Gudinde nasol ce povestesti! off ce lume nebuna!

si restul lumii!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

asa mi-au zis si mie, Ariel..ioc, dureri aveam inainte, dureri am avut si dupa..
kya eu vreau cu toate degetele, cu unul si cu ursulet lipit, are deja de anul trecut de la sor-mea, cu alea iese acum afara, dar vrea sa apuce cate ceva si se cam enerveaza..
gudinde mi-a cazut fata, biata femeie, Dumnezeule, ce oameni, sa i se intoarca spaima nenorocitului ala de o mie de ori mai mult! ah, mai aveam parca sa te intreb ceva cu mineralele..asa, gata, mi-am amintit...care-i treaba cu rujurile minerale, ca stiu ca nu sunt? cum le mermelesti tu? si de faza de la iub de la job ce parere ai, scosi pe bara dar fortati sa vina la munca?, ai apucat sa citesti?..mimo poate se pricepe mai bine?..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

se apropie ziua de nume a copilului, mos Nicolae, Craciun+iar zi de nume, cadouri, cadouri cadouri
vreau sa-i iau sanie, nu am gasit mare lucru pe net potrivit varstei lor, stie cineva ceva?..
jucarii dragute, educative, ati mai cumparat, la preturi rezonabile?
Sondaj:cat ati platit intretinerea la 2 camere in octombrie? am si eu o curiozitate, ca mi se pare ca ne cam lesina gazele..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Luny e masol cu faza de la job a lui L, dar din pacate traim in Romania.
Si la noi (la privat) asta vroiau dar a sarit lumea in sus, apoi si sindicatul a avut ceva de spus si pana in prezent, bat in lemn, am scapat. A fost faza aia in sept. si apoi nimic. Doamne ajuta!
Insa de chemat la servici sincer nu mi se pare normal si nici nu cred ca e legal. In fond e CONCEDIU (basca fara plata).
Ca nu se poate sa plece toti in concediu in aceeasi perioada si va trebui facuta o planificare, asta da, dar e altceva.
Asta cu teoria ... practica o s-o afli destul de curand.

Rujurile minerale mi le fabric astfel: combin niste blush cu wonder lip balm de la boots sau cu balsam de buze din unt de shea cu vit E de la Herbology si-l aplic cu pensula de buze. Eu doar cu astea doua produse am combinat blush-ul, dar se pot utiliza si alte optiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cioco elvetiana...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, in fostul nostru apartament (care stii ca e fix cat al tau) actualii chiriasi, 2 persoane, au platit in septembrie 160 ron, in octombrie insa nu stiu; si gazele din octombrie sunt...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Luny, cam 2 milioane pe septembrie. Pe octombrie nu s-a afisat..
Si eu ma gandeam la zilele care urmeaza ..Pe 16 noiembrie e prima...Si chiar n-am timp sa caut cadouri, dar o sa gasesc eu ceva...

Valentina cu Matei si 26+ cu Luca/ Mihnea

Mergi la inceput