Puiuti de Randunici 2008!! (328)
Raspunsuri - Pagina 12
VALENTINA C spune:
A, si Luca e bine, sanatos, are deja 1 kg, data nasterii e pe 4.02.2010.
Kya, m-as intalni cu voi de nu mai pot, dar nu vreau sa-l aduc pe Matei in contact cu alti copii, pentru ca are conjunctivita asta, apoi tusea, apoi mucii, si apoi nu avem rezultatul IDR-ului....
Valentina cu
Matei si
26+ cu Luca/ Mihnea
cleme spune:
Mda, a reusit Diana sa-si sparga buza afara sub atenta mea supraveghere
. Si a plans o gramada saracuta, i-a curs si sange si cand s-a cand s-a calmat zicea "Mami, am facut buf".
Noi suntem la nr 5 la pampersi, desi Diana abia are 10,5 kg, dar e mai bulanoasa (ca masa
). Asa ca Ariel daca adugi pampersi anunta-ma si pe mine ca sunt interesata. Si nasol cu pilulele, poate ar tb sa cauti o alta metoda de contraceptie. Noi momentan suntem pe preze, dar mi s-a cam luat, dar mi-e frica sa mai risc o sarcina, mai ales ca acum nici nu am carte de munca... Mi-a zis sor-mea de niste ovule Pharmatex, cica sunt ff bune, ea una foloseste si ma gandeam sa incerc si eu.
Olga si Diana zice sanatate, mai frumos e cand stranuta ea si imediat zice "Satate" ![]()
Mimo bine ca ti-a revenit Zenul
Sovi, din pacate asta e tare in care traim...
Alice 
natynic spune:
Sara buna!
Gecko,
-asta asa, ca pe mine nu ma mai iubesti! Si...dintii fie CU TINE!!
Kya, pe la cat la Circ? Poate aparem noi.
Ariel, ce sa zic, complicat...Eu pt chisturi ovariene si sindromul prementstrual cumplit pe crae-l aveam, am luat ani de zile vechiul si anticul Rigevidon. Ne-am inteles perfect, niciun efect advers, am slabit, ten curat, par pe picioare muult mai putin-ce mai, mi se potrivea manusa! Dureri de sani? N-am stiut ce-i aia. Ei si a dat diabetul peste mine si a trebuit sa le intrerup si au urmat ani cumpliti in perioada CM. Dupa nastere durerile de burta au ramas o chestie vaga, ce mai, fata de cum era e o joaca acum. Insa: ma dor sanii rau, am ameteli, dureri de cap cumplite, o agresivitate sau o depresie care deseori si pe aici pe forum s-au vazut nu o data...oboseala, glicemia ba sus ba jos-pe scurt, un clar dezechilibru hormonal. Cum insa la mine niciun anticonceptional nu se potriveste din cauza diabetului, nu ma pricep la cele existente dar ca principiu TOATE cam biciuiesc sanii; cu cat sunt mai microdozate cu atat mai putin o fac, dar totusi...Eu la orice galma aparuta le-as intrerupe.
Cu pampersii-e clar deci ca tine de grosimea bulanelor si de marimea fundului si nu neaparat de nr de kg!
Alice-sa mai comentez ce povestesti?

In rest-mda, nu stiu altii cum sunt dar mie imi pasa si ma implic sufleteste; si daca nu as face asta nu vad cum mi-as putea face meseria.
Blankar, chiar mi-ar fi greu sa-ti zic ceva legat de Buc. Pt ca nasa mea se tot zbate, tot intreaba, tot investigheaza cu cel mic (in conditiile in care hidronefroza a fost din start mai putin grava decat a lui Eric, nu a facut infectii urinare si nu l-a operat)-si nu ajunge la nicio concluzie daca e de operat sau nu. Cu atat mai mult, cazul lui Eric fiind mai complicat, nu stiu la cine te-as putea trimite in Buc. Stiu insa ca ei au tinut o corespondenta si cu unii din Viena, daca te ajuta cu ceva intreb si-i cer adresa.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
VALENTINA C spune:
Si sunt foarte mandra de mine ca de 2 luni sofez fara nicio problema. Mai am emotii din cand in cand, dar e totul bine. Asa ca inca o data, Kya si NAty, multumesc pentru incurajari...
Valentina cu
Matei si
26+ cu Luca/ Mihnea
VALENTINA C spune:
Ma duc in urma sa citesc ce mai faceti si ziceti voi...
Valentina cu
Matei si
26+ cu Luca/ Mihnea
natynic spune:
Aha
-ai auzit Luny ce zise Valentina?
Bravo Vali!
Cleme, Pharmatex cica ar fi bune-dar mie mi-au dat o alergie O-RI-BI-LA
Naty
mamica
cleme spune:
Si cand va aud ca vreti sa va intalniti in Parcul Circului ma ia depresia... nu de alta dar aici lucrez eu si nu fac decat O ORA de acasa pana aici, cu 3 mijloace de transport deci in nici-un caz nu am cum sa ajung cu Diana...
natynic spune:
Am facut si eu 7000 de mesaje, dau de baut!
Naty
mamica
Nicoleta spune:
http://www.labo-uriage.com/index.php?option=com_content&task=section&id=5&Itemid=28
Hai ca m-am suparat pe mine! Or fi ok astea?
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Am facut si eu 7000 de mesaje, dau de baut! Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
Hai noroc, ca eu am inceput deja! Tu ce dai? sa vad daca combin cu vinul meu...

Valentina cu
Matei si
26+ cu Luca/ Mihnea