Puiuti de Randunici 2008!! (328)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Gecko de Lucan ai auzit din Cluj?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Salutare!

Pe unde iesiti cu copii in week-end? Sambata (cel putin) nu o sa mai ploua si o sa fie temperaturi ok. Ne vedem in vreun parc?

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Salut!

Olgule, avem exact aceeasi pb cu mancarea fetelor. Si eu m-am resemnat de multa vreme, si tot de multa vreme nu mai fac comparatii, ca ma doare capul.Mie nu-mi iese din cap "hrigul" lui Soph, toata ziua ma pufneste rasul! Pun de-o cafea, da?

Mihutza, e totala Andra, ce sa mai zic!!! M-a terminat cu cata pofta mananca si cat de natural,de degetelul ala mic, nici nu mai pomenesc!!!

Sovi, iti inteleg sentimentele, si mie mi-au furat portofelul in gara si toata lumea ii cunostea pe hoti. Si toti mi-au zis ca politia nu se va baga, ca-s periculosi, si asa a fost...Macar bine ca ai apucat sa cumperi morcovii!:)))

Gecko, am murit de ras numai imaginandu-te valsand in shlapii si halatul barbatului, printre cutii de carton.Esti fenomenala!!!

Nico, esti o dragutza! Tu stii ca aveam deja programata o cafea la Buzau, asa ca de ce n-am bea-o impreuna in Franta, Anglia sau mai stiu eu unde? Cu siguranta, Disney este principala mea "tzinta" pt Thea, asa ca poate ne organizam curand!

Cata, ce tare e Shurubul tau! Si la faza cu beutul, pe mine m-a dat total pe spate, ca-l stiu de pe vremea cand bea apa din cada, cu sticla, vreme in care fii-mea cred ca nici cu paiul nu se descurca! Poate punem de-o intalnire!

Ramo, l-am vazut pe Andru suparat pe caciulita, ce haios este!:))

Blanka, imi pare rau pt Erik, dea Dumnezeu sa fie bine si pt voi in curand!

Naty, as adauga la povestea ta de spital si de medic, povestea mea de pacient cu copil bolnav...dar e lunga...Asa, ca sa privim problema din ambele tabere. Cert e ca mie mereu mi s-a creat senzatia ca dincolo, de partea voastra, putini sunt afectati sufleteste, asa cum esti tu. Sau poate e doar o masca, un fel de fardare a neputintei...nu stiu. O bucata din povestea mea ar fi ca la noi, la Urgente pediatrie, dc iti interneaza copilul (tu neavand voie decat dc insisti, si at. stai in picioare langa patul lui cat e necesar- nu de asta ma plang!!!) si dc parintele decide/ nu poate sa stea cu el, atunci copilul este legat de patut, de maini si de picioare, cu fasii de pansament. Si alea nu-s inlocuite dupa fiecare copil, ci atunci cand se rup, probabil...Si asa iti vine dorul de duca...

Cleme, imi pare rau ca esti necajita, imi pare rau si pt amenda primita si...nu pot decat sa te si sa-ti spun ca te inteleg tare de tot, dc te ajuta cu ceva...

Luny, iti dorec putere si rabdare cu noua schema de alimentare a lui Mufa! Deci: Rabdarea fie cu tine, sa ca fiu in ton cu motto-ul crengutei!

Cami, ce faceti? Cum se simte Bubu? Si Thea a avut laringita si tare nasoala perioada a fost...

Raluca, de cinci zile tot vreau sa-ti spun...Ziceai tu ca Sabin e pasionat de Thomas...Noi am primit din Anglia un joc magnetic cu Thomas, se gaseste si pe la noi, in librarii sau in Carrefour, Thea e terminata dupa el, tare mult se joaca si tare mult ii place. Ma gandeam sa-ti vand pontul!

Tonic, merci! Eu credeam ca-s singura care fuge dupa buda atunci cand "cadeeee" copilu' Cu franceza, nu cred ca merge, am senzatia ca nu-i place, de pe vremea cand predam si Thea era "la purtator", protesta mai ales cand numaram cu cei mici.Singura ei tangenta cu franceza, este shtampila mea de traducator, cu care mi-a shtampilat toata casa, canapelele si covoarele....

Doamne, cat am scris!!! Fac o pauza, ca nu mai pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Hei, salut!!

Hai, ca mi-am mai revenit... mi-a aratat David tot ce l-am rugat: pom, soare, flori, Tigrila, Winnie... si m-am calmat. E clar ca e viitoar olimpic la matematica si fizica! Banuiesc ca are inclinatie spre stiintele exacte, nu spre filologie.

Bai, noi suntem la Pampers nr 4 la 13 kg!!! Voi vreti sa treceti la 6?? Ziceam si eu sa trec la 5, dar nu ca ar fi nevoie...

In rest n-am de ce ma plange, David mananca in scaunel, se spala pe dinti, nu suporta sa fie murdar pe maini... si e tare sugubat

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

sovi ma duc sa citesc dupa ce pap!..bai, ce tara, ce oameni..de parca nu stiam
alice bine mi-ai mai urat!
as vrea si eu in we daca va vedeti, dar e posibil sa fiu singura, al meu ar trebui sa pleca cu ma-sa la tara pana duminica...
siiii, diametral opus zilelor trecut, zic asa: Mufa s-a trezit azi la 7,30 in patul lui, adica nu a fost nevoie sa aterizeze iar la noi, iub zice ca a marait de cateva ori, eu m-am ridicat in fund sa ma uit la el si m-am culcat la loc rapid, iar copilul s-a culcat la loc singur, ceea ce eu nu-mi amintesc, n-a baut lapte dimineata, dar a papat excelentla micul dejun, apoi la 10,30 a baut 200 ml lapte, la 11 s-a culcat, la 1 s-a trezit, am fost o ora afara, cu caruciorul dupa mai bine de juma de an si nu a vrut sa sara din el, incredibil!apoi acasa a raschetat un ardei umplut cu smantana, adica toata portia, stand in scaun cu noua pasiune: markerele gasite alaltaieri!! acum e tot colorat de markere, pa maine, fata, haine, dar ce conteaza?
sper ca nu cobe...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Salutare
Sa incep prin a va spune ca n-am dormit azi noapte, caci de la 1 la 5 s-a gandit Dudelle sa ia o pauza ca e prea odihnit! Acum el doarme si eu gatesc E dreapta viata??? Si sa continui prin a va spune ca vecinul de la 3 i-a blocat masina unuia care parcase "pe locul lui" si ala claxoneaza "in draci" iar ala de la 3 se face ca n-aude! Va dati seama cum imi vine sa-i strang de gat pe amamndoi, nu?
Revin (ma duc sa-i strang de gat )

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

...si pe sistemul una calda, una rece, ma suna iub, ca cica s-a trimis ordin si la ei, ca-i scot in cancediu fara plata..dar cum? 6 zile luna asta, 6 zile luna viitoare, insa se aude ca vor veni la serviciu program normal! cum e posibil, pot sa-i oblige, chiar daca sunt pompieri, ce naiba e asta?? adica le taie milioane la salariu si sa faca munca patriotica fortat? exact asta ne lipsea..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna dragelor, e aproape weekend, yupiiii!. Fie-mea s-a trezit azi dimineata la 5 cu lacrimi in ochi plangand dupa lapte: apte mami, apte mami, asa ca m-am conformat si cu ochii carpiti i-am facut bibele la ora aia imposibila. Cred ca a fost ok ca s-a culcat apoi la loc pana la 9!
V-am citit azi printre picaturi, dar n-am reusit sa scriu...

Sovi, ce nasol cu portofelul, urata treaba!

Luny, s-o tina Muffy tot asa cu mancatul si somnicul!

Blankar, imi pare rau de Eric, multa sanatate va urez.

Ioana, ce bine ca te-ai linistit! Nici Rebe nu se suporta murdarica.

Ce dor imi e de poznasii mei! Mai am 2 ore si fug la ei...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput

Noi suntem la 11 kg si ceva la chiloti Pampers nr.5

Tot vroiam sa-i spun vecinikai ca eu merg la Callas (sau Starea de Bine, cum se cheama acum). Dar o cosmeticiana nu am. Pentru epilat merg la cine se nimereste, si la cosmetica nu am fost niciodata
Era o data o tipa foarte misto - Mirela, dar acum e in concediu de maternitate acasa, si nu stiu cand se va intoarce.

Si pentru Nicoleta care zicea ca nu stie cum sa-si ingrijeasca tenul, scriu aici cam care e ritualul meu
- dimineata ma spal cu apa (rece) si gel de fata spumant de la L'Oreal - Derma Genesis; apoi dau cu lotiune tonica Vichy (cu apa termala); apoi crema hidratanta L'Oreal Happyderm (imi place ca miroase foarte proaspat, si are textura usoara, de gel)
- urmeaza invariabil machiajul

- seara, ma demachez - acum incerc un Burjois, pana acum am avut Clinique; apoi ma spal cu apa (tot rece, ca aia prea calda usuca tenul); apoi lotiunea tonica; apoi ma dau cu o crema mai grasa (acum am Q10 de la Eucerin)

- in plus, cam o data la 2-3 zile ma dau cu o crema exfolianta (acum am una de la Freeman cu zmeura si miroase delicios, si o mai alternez cu un scrub gel de la Neutrogena)

- o data pe saptamana o masca - fie Neutrogena, fie Vichy, sau Botanics de la Boots, depinde de chef.

Mergi la inceput

Luny pai daca mergem pe undeva, te iau eu cu masina, stii doar!

Mergi la inceput