Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *97*
Raspunsuri - Pagina 24
aditapop spune:
Olga
Sa te faci bine!
Observ ca deja am inceput sa vorbesc "pe nas"....hm, sper sa fie doar o impresie indusa de fobia gripei porcesti![]()
KLORANE, un vot pentru RAZVAN
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aditapop Olga ![]() Sa te faci bine! ![]() Observ ca deja am inceput sa vorbesc "pe nas"....hm, sper sa fie doar o impresie indusa de fobia gripei porcesti KLORANE, un vot pentru RAZVAN ![]() http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2 |
Multumesc

Gripa porcina cu siguranta nu am, caci am stat in casa. m-am culcat aseara cu parul ud si de dimineata m-am trezit cu o durere de gat si urechi. Acum am facut si febra

Olga, mamica lui David iepurasul

Floric spune:
Hei, ce e cu atata boleala pe aici.ma inspaimantati
. Si inca ceva...eu nu am avut nici oboala a copilariei ceea e ma infricoseaza si mai tare. Dar spre sa bata vantul spre bulgari si nu spre rusi dinspre Bucuresti.![]()
Simona nu a pus poze de la intalnirea de astazi ca , [probabil, ma asteppta si pe mine sa ne intalnim cu toatele sapt viitoare. Dar daca e vb de boli si altele cred ca ma duc doar cu persoana mea si fara copchil.
Cu ce jucarie credeti ca se joaca Raresu? Una casnica...o sticla de jumatate in care am pus boabe de fasole, piper si stafide. Imi pare rau ca a pus tot porumbul la varza dar maine fac rost si de un stiulete. E placere mare sa zangane sticla aia. Ce Chicco ...ce Pegperego...alea e nimic![]()
Poze Raru
Poze noi
Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.
novus spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Sa ma laud: azi puiul meu a zis MAM (probabil vorbeste engleza, bun si asa) azi puiul meu a facut PA! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
pai chiar ai motive de lauda

!! super !!!Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
'seara
!!
ma pun la citit
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui lysbeth Neatza fetele Raportam si noi: 1. a invatat sa se dea jos din pat cu spatele 2. ne jucam de-a prinselea prin casa. Fugareste tot ce poate: pisica, pe mine, pe tasu, pe sorsa. Cand ajungem in capatul opus al casei se intoarce si fuge lasandu-se fugarit. Asta iese cu chiote si strigaturi de ne shtiu toti vecinii 3. Recunoaste personajele. Daca il intreb udne e pisica o cauta cu privirea. Lafel si pe taicasu sau pe sor-sa 4. Avem in continuare o problema maaaree cu masa de seara. baga in el si 500 de ml de cereale de consistenta piureului+tzitzi si tot nu-i ajunge. Aseara arata de parca ar fi inghitit un balon si tot se dadea pe langa mine doar doar...Deja are din nou pliuri la manuta. Oare de la ce o fi? Am vazut ca vorbeati de olite. Noi inca n-am incercat...dar ma bate gandul. Problema e : unde gasesc eu olita asa mica? Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09) |
Moamaa ce avansat e Bestiocul

!! se da jos din pat
Alexandra e tot la faza cu capu' inainte
Mami lui
novus spune:
| citat din mesajul lui anamariame Eva are rubeola. Va vine sa credeti ca au vazut-o doi dr si amandoi au spus ca are rosu-n gat si sa ii dau antibiotic??? ![]() ![]() ![]() ![]() Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Oooff Doamne !! unii medici cred ca si-au luat diploma pe bani

Insanatosire grabnica !!

Mami lui
novus spune:
| citat din mesajul lui georgyiuly Asa vorbesc eu... Adita se poate vota zilnic??? Ca mie azi mi-a spus ca am votat deja, eu am votat ieri!!! mai incerc mai pe seara! Georgiana mami de Giulia (12.03.2009)7 luni poze Giulia nunta noastra |

superba gogoasha !!

Mami lui
novus spune:
| citat din mesajul lui chatonel uite ca mai ajung si io sa citesc cind si cind! vazui papusa mozolita (ma duc si io mintenas sa ii cumpar dragoanei :) sper sa ii placa, io m-am jucat pina la 14 ani cu papusi Si DRagoana ne pupa si ne iubim etc, etc. Mai nou trage de barbita sa o dea jos daca nu mai vrea sa pape :) Va pup, poate mai trec in week-end, ca e frig si nu o sa prea stam pe-afara. ps pogo e mucioasa pps motanu face un nou filmulet, vi-l pun cind e gata, e TARE! pps avem albiceala in gurita, stiti ce e si cum trece? Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Iuhuhu ai aparut !! Vive la France !!
Abia astept sa o vad pe Pogonici, mi-e dor de ea !!!

Mami lui
novus spune:
citat din mesajul lui simina_kin am ajuns si noi acasa revin cu detalii![]() fericita Maya Andreeawww.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Maya 
Mami lui
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Izia, 23 mars 2009
fericita