Ce parfumuri va plac? (21)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Si aici este 84e pentru 50ml si sincer mi se pare enorm..mai astept poate il baga pe siteuri discount.M-am uitat si esentedelux si vad ca tipul il are la 3mil vechi deci cam 70e ..tot scumpisor..mai ales eu care sunt cam zgarcita din fire..Oricum ma duc sa-l miros in parfumeria ca-mi sta mintea la el acum.

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

neataaa!
stie cineva care'i "povestea" parfumului Ange ou Etrange/Givenchy? si ce fel de ruda ii e lui Ange ou Demon? l'am comandat la esentedelux pe al doilea(AoD) si din greseala mi l'a trimis pe primul(AoE). mirosul e aproape la fel dar simt o oarece diferenta, parca nu are acea "greutate/profunzime".
il opresc pana la urma ca'l fac cadou luna viitoare dar as fi vrut sa stiu ce'i cu el, cand a aparut, care'i diferenta... o fi vreo editie limitata, ceva mai recent? pe fragrantica nu apare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Clariss Ange ou Demon si Ange ou etrange este acelasi parfum.

Aici in emirate nu se gaseste ..ou demon, din cauza numelui...si Givenchy l-au schimbat in ...ou etrange...

pe fragrantica nici nu este Ange ou etrange nush cum eange ou demon, eu stiu ange ou etrange care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

Annie imi suna plauzibil ce spui tu pt ca un prieten nu mi'a gasit in Dubai AoDemon, probabil era undercover AoEntrage si nu s'a prins .
chiar mi se parea aiurea sa scoata o alta editie atat de asemanatoare. deci diferenta de miros e doar in capul meu? ... oricum il cadorisesc pt ca e Tender si vreau clasic, sucita cum sunt

merci Annie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Fetelor, am tot citit si mi-am luat inima in dinti si am comandat si eu pe esentedelux. Sper sa nu am surprize neplacute. Asa ca astept maine un Voile de Jasmine si peste o saptamana Lancome O.
Astept comentariile pe text. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

GOT IT !
Am MIDNIGHT!
Seamana pana la confuzie cu Lolita normal, doar ca este , exact cum au scris zeci si sute inaintea mea, mai bogat, mai dens, mai greu, de seara.
Midnight este fata de Lolita normal ceea ce este elixirul pt Hypnotic Poison.
Lolita normal este mai vioi, mai jucaus, mai aerat, pe cand Midnight este ca o pacla , ca un voal care iti astupa fata.
Mai clar de atat nu pot sa-l descriu.Cel putin acum. Dupa cateva zile, mai vorbim.

si da, am intuit corect, acesta este: SOLEIL DE MINUIT( Midnight Sun) , cu sticla cu fulgi de nea minusculi si cu florile decorate ca un globulet , din oglinda pisata.
http://www.parfumslolitalempicka.com/fr-FR/tresors-de-collection/eau-de-minuit-2006-soleil-de-minuit

Deja ma gandesc la Editia limitata 2007 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

sali, sa-l porti cu multa placere inteleg ca iti place mult mai mult decat L, da? Nu te mai gandi la ed.limitata din 2007 ca nu o mai gasesti L-am rugat pe baiatul de la esentedelux sa-mi caute www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/L-eau-d-Minuit-2007-Fleur-de-Minuit-1945.html" target="_blank">acesta si mi-a spus ca nu il gaseste. Daca il vezi pe undeva, te rog spune-mi.

cafera, asteptam impresii Imi place f.mult O de Lancome (e si preferatul mamei mela), cu parfumurile de la Bv nu sunt prietena deloc

cait, ai venit de la mirosit? cum ti se pare Elixirul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

sali, sa-l porti cu multa placere inteleg ca iti place mult mai mult decat L, da? Nu te mai gandi la ed.limitata din 2007 ca nu o mai gasesti L-am rugat pe baiatul de la esentedelux sa-mi caute www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/L-eau-d-Minuit-2007-Fleur-de-Minuit-1945.html" target="_blank">acesta si mi-a spus ca nu il gaseste. Daca il vezi pe undeva, te rog spune-mi.

cafera, asteptam impresii Imi place f.mult O de Lancome (e si

dana, multumesc.
sigur imi place mai mult decat L ( nu au nimic in comun) , doar ca nu am stabilit inca daca imi place mai mult decat Lolita clasic.
Acum stau cu MIDNIGHT la nas si mi se para ca miroase a coniac si......pruna. Pruna din aceea coapta bine, vinetie...poate o fi si din cauza sticlei care este mov inchis! si struguri....

teo, carmena, iuliya si toate celelalte iubitoare de Lolita clasic, puteti lua MIDNIGHT daca nu va mai ajunge Ecstasy( adica Lolita normal) si vreti heroina!

Am gresit, ma refeream la Editia Limitata 2008 , aceea care este pe esntedelux!
La cea din 2007 nici macar nu indraznesc sa sper ca mai gasim pe undeva!

cafera, singurul meu comentariu este asigurarea ca nu vei fi dezamagita ca ai luat de pe esentedelux!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Multumesc, m-ati linistit. Abia astept sa le primesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali
sigur imi place mai mult decat L ( nu au nimic in comun) , doar ca nu am stabilit inca daca imi place mai mult decat Lolita clasic.
Acum stau cu MIDNIGHT la nas si mi se para ca miroase a coniac si......pruna. Pruna din aceea coapta bine, vinetie...poate o fi si din cauza sticlei care este mov inchis! si struguri....

teo, carmena, iuliya si toate celelalte iubitoare de Lolita clasic, puteti lua MIDNIGHT daca nu va mai ajunge Ecstasy( adica Lolita normal) si vreti heroina!

Am gresit, ma refeream la Editia Limitata 2008 , aceea care este pe esntedelux!
La cea din 2007 nici macar nu indraznesc sa sper ca mai gasim pe undeva!

sali esti o fericita sa te bucuri
de midnight si la mai multe parfumuri reusite !
deunazi citeam ca tot asa extaziata esti si de jaipus saphir! doua parfumuri contrastante totusi ...
eu sunt o nefericita : babanu nu mi-a adus si mie midnight-ul! in plus mi-a pierdut si ""fake-ul"" ala de soir de lune ...DAR VAD EU CUM MA SCOT!!!!!

Mergi la inceput