Sezatoarea canadiana (160) *Bine ai venit Sophia!*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Cristina , faina faza cu fetele; imi amintesc ca o cunostinta (tata de baiat, in aceeasi situatie) mi-a spus ca a sunat seara la parintii fetei, sa intrebe daca-s la curent cu hotelul odraslei; aia candizi au multumit de apel si au zis ca-i ok, chiar daca habar n-aveau:((

Pai tot hotie curata e cu benzinariile sa imi hold 100$ plus cei 25$ de gaz reali; sa fi luat max.50 cit intra in rezervor, nu 100 parai pe 3 zile plus tranzactia reala; in felul asta compania nu are grija ca au conturile descoperite, la cite tranzactii inmultite cu cei 100$/client pe care-i retin 3 zile isi fac mendrele pe banii nostii.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Ana, nu mai stiu de ce procedeaza asa. Acum vreo 3 luni am aflat. Baietul meu a folosit visa la un loc unde s-a descoperit ca se furau numerele de CC, asa ca in cazuri de-astea se anuleaza toate cardurile folosite in locatia respectiva. Ne-au sunat sa ne zica si sa ne intrebe daca toate tranzactiile sunt valide. Asa am ajuns la una de $100 pe care noi am zis ca nu e valida. Era de fapt ce spui tu. Ne-a explicat de la visa ce si cum cu astea de gas, si ca nu stie cat era de fapt pana in cateva zile, dar nu retin shpirul, eram prea prinsa de eveniment. Oricum, visa e in tema cu treaba asta au zis ca-i procedura standard.

Da, o venit cu una, ce conteaza ce-am zis io! Ma'c sa fac patu-n camera de oaspeti. Si iar au ajuns dupa ce s-a culcat Denisa si iar se crizeaza aia dimineata! Uof, abia astept sa terminam basementul! Da', mai parashute-asha, if u ask me! Stau in camin sa scape parintii de ele. Si-asta-i din suburbs...

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocs02 spune:

Daiopri, bine ca ai dat un semn de viata, ca ma luasem de griji...si iara te mai pomeneai cu un telefon de la mine.
Bune vestile de la doctor, sa le tina cineva naravu' si sa-ti dea tot de astea. Si , acolo nu te poti uita doar peste cateva luni?
Faine costumatiile piticilor tai. Dar cand a crescut asa ala micu'? Pare un smecher si jumate.
Cu bibe de noapte, cum ti-am spus las-o mai moale, ca nu prea ai ce face. Asteapta sa se convinga singur ca e mai bun lapticul pe ziua.
Si continua sa-ti incarci bateriile, ca numai maine nu-i poimaine si iti pleaca ajutorul. Si zici ca sora e in denial ? Pai, mai bine sa nu se uite pe geam. Si...iarna nu-i ca vara nici aici
Si, ca tot e vremea asta frumoasa, consortu' s-a gandit sa-mi faca o surpriza si sa ma duca in weekend la Whistler. Ca daca tot n-am plecat pe caldura... Macar acolo se anunta zapada, ca tot imi era dor.

DanaP, tinem si noi pumnii la operatie! O sa fie bine si o sa te poti plimba linistita prin Ro.

Discutiile cu scoala tare interesante, ca suntem si noi in trend, dar nu asa avansati. Deocamdata tot la carti cu printese, cred ca le stiu deja pe de rost. Bravo Agatei ca citeste in romaneste!
As vrea sa incerc si eu asta cu Julia. Cam cand ati inceput?

De la scoala la...sleepover, nu-i decat un pas, nu-i asa mqqm? Pai ce, sa se mai duca fetita noaptea tarziu la camin? Nu se face!
M-am distrat de ce ai scris, dar n-as prea fi vrut sa fiu in papucii tai.lui bebe mic ca el mai are un pic pana acolo.

Laura, nu ne trimiti o pozica-doua cu Sophia? Si spune-ne si cum a primit-o Diana pe surioara cand ai un pic de timp.

Acestea fiind zise, ma retrag si eu la "cabana plapumioara" si va urez tuturor numai bine, sa stati departe de virusi si pentru cele care maine stau acasa, odihna placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Daiopri, !

mQQm, amuzant cum ai scris, dar ma faci sa-mi doresc sa mai ramina mici ai mei, asa, vreo 20 de ani!

Rocs, noi am mers mereu in paralel cu toate trei limbile, la citit, apoi cind a inceput si ea sa buchiseasca la fel... A inceput sa citeasca in romaneste imediat dupa ce si-a dat drumul in franceza, adica dupa primul trimestru de clasa I. Imi faceam griji ca nu citeste in franceza prin noiembrie, nu vedeam cum va reusi ea sa lege silabele, pentru ca se parea ca niciodata nu va reusi... si in vacanta de iarna, intr-o seara... ne-a citit o carte intreaga in franceza. Apoi, la ceva timp dupa, in alta seara, ne-a lasat cu gurita cascata pe amindoi cind a venit si ne-a citit dintr-o poveste, cred ca era Punguta cu doi bani, intr-o romaneasca aproape perfecta, fara poticneli prea multe, cu tot cu diacritice, cu un usor accent englezesc, pe care il are si acum. Si de atunci, in fiecare seara citeste o pagina in romaneste. Citeste ea ziua si in franceza, cit citeste, ca nu prea o face decit daca o trimit eu sa mai puna mina pe o carte... dar seara, in pat, si-a facut un obicei si citeste in romaneste. Acum e la Doi feti frumosi cu stea in frunte... i-am citit noi, acum vad ca vrea ea sa le citeasca, toate povestile si basmele romanesti pe care le avem... si le avem in editii bune, vechi, scrise in graiul dulce romanesc... greu de citit pentru un copil de 8 ani care nu traieste in Romania. Mai trebuie sa-ti spun cit de mindra sint? A imprumutat expresii si vine si ne spune: s-a facut foc si para profesoara pentru ca baietii continuau sa vorbeasca... sau e rea ca o ghionoaie... Povestile ei preferate romaneasti sint: Tinerete fara-batrinete si viata-fara-de-moarte si Zina zorilor! A adoptat si scriere, a venit in seara asta si mi-a spus: mami, eu m-am hotarit, adopt scrierea cu î din i pentru ca nu-mi place deloc cea cu î din a. De ce? - o intreb. Pentru ca numai daca scrii cu î din i, subliniezi importanta cuvintului roman, raminind singurul care se scrie cu î din a. Nu m-am gindit niciodata la asta, desi nici mie nu-mi place scrierea actuala si nu am adoptat-o nici eu, nici Octav. I-am explicat de ce sint carti scrise si asa si asa inca de la inceput, dar acum a observat ea diferenta! Mai maninca cite un e final, cite un s, mai scrie la dictare ghe in loc de ge, sau se in loc de ce... dar, eu ma declar mai mult decit multumita... Octav nu!

Ana, noi nu stiam de chestia asta cu benzinariile, vom tine cont. Si sper sa fie in regula Tudor dupa vaccin.

Cge, si copiii vostri la fel, fara urmari dupa vaccinare!

Dana, , ma gindesc la tine, sa fie bine si sa scapi!

Eu nu dorm, dupa cum vedeti. Oricum, aveam tema de facut, dar in loc de asta, am revazut Cuibul de viespi... in memoriam lui Gheorghe Dinica! Dumnezeu sa-l odihneasca!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Hei, sa ne traiasca Victorii si Victoriile!! (e sf. Victor azi)

Diana, "La Multi Ani" ptr. Victor !!

Si tie, Maru pyr. Victor al tau!!

Acum 4 ani, ii faceam botezul Ancutei. Cred ca ar trebui sa o strigam Victoria azi.

Simonna, merci de reteta de supa de praz, asa ascuns o sa il manance si ai mei.

Ana, da, Victor a facut vaccinul impotriva hepatitei si nu a avut nici o reactie adversa.
Pe cand de la asta impotriva gripei A, il doare mana si tuseste.

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Podeanu

Daiopri chiar ma intrebam ce e cu tine de nu mai scrii.E joia asta..Azi mi-am inchiriat si cirje dar nu le pot folosi. Sa dea DD sa nu am nevoie de ele ca daca am, cred ca pe scari ma dau pe kur in jos ca nu sunt capabila sa ma folosesc de ele. Ma omoara la sub brat,sau e greutatea prea mare???

Nicoleta
eu am dat $1150/bilet dar le-am luat din iulie de pe www.selloffvacation.com. Acum sunt $2,100

Insa perioada in care vine tatal tau nu e in sezon, zic eu sa mai cauti.Cind cautam bilete mai era pret bun (in CDN) pe flightnetwork. Vezi ca sigur gasesti site-ul pe prima pagina pus de Roxana.

Nelia eu am ametit numai citind enuntul problemei.

Born to shop, forced to work.

Dana, sa dea Dumnezeu sa n-ai nevoie de carje! Doamne ajuta sa treaca cu bine!

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Dana P, tin pumnii pentru maine! Oare in loc de carje nu poti sa folosesti un cadru metalic? E de aluminiu, www.medcareproducts.com/images/FoldingWalker.jpg" target="_blank">asa arata.
Cam cate zile va dura recuperarea?

Daiopri, esti in continuare calare pe situatie! Ti-au spus daca trebuie sa faci ceva exercitii cu mainile?

nelia, am plans cand am citit de Dinica, si nu mi se intampla des, inca am un nod in gat Cred ca si eu ma uit la Cuibul de viespi cat de curand.

La Zona artelor am descoperit un site unde se pot vedea multe filme romanesti:
http://cinemaromanesc.blogspot.com/

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

A, uitasem.
mQQm, vroiam sa-ti spun doar atat:
Si inca ceva: stai pe aproape si pregateste-ne, ca habar n-avem ce ne asteapta! Deci in situatii din astea nu pui parul pe ei?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Cristina, multam mult de tot, eu am si uitat, si unde mai pui ca nu ma duc acasa in noaptea asta sa il "sarbatoresc"

Citat:
citat din mesajul lui cge

Hei, sa ne traiasca Victorii si Victoriile!! (e sf. Victor azi)

Diana, "La Multi Ani" ptr. Victor !!

Si tie, Maru pyr. Victor al tau!!

Acum 4 ani, ii faceam botezul Ancutei. Cred ca ar trebui sa o strigam Victoria azi.

Simonna, merci de reteta de supa de praz, asa ascuns o sa il manance si ai mei.

Ana, da, Victor a facut vaccinul impotriva hepatitei si nu a avut nici o reactie adversa.
Pe cand de la asta impotriva gripei A, il doare mana si tuseste.

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Clau07 foarte interesant site-ul dat de tine despre vaccinuri.Si pe mine m-a pus pe ginduri si chiar regret ca i-am facut fiica-mii vaccinurile de varicela si Prevnarul care nu erau in schema pe vremea cind era ea bb, dar faptul e consumat si o sa avem grija de acum incolo.

Am facut si noi cunostinta cu virusul AH1N1 care a fost gentil si dupa 24 de ore de febra 40 si ceva dureri de git azi suntem fuctionale.Mai mult pe fiica-mea a atins-o, eu mai mult de 38 n-am avut deocamdata.Mai vedem zilele viitoare...
Sanatate maxima tuturor!!!

Mergi la inceput