LECTII VIOARA
am baietelul in clasa a 4 a .face vioara din clasa intai.dar dorim o pregatire mai intensa,ne axam mult in viitor pe asta.daca cunoasteti profesori sau muzicanti care ofera meditatii vioara va rog din suflet spuneti-mi si mie,am nev ff urgent.am ramas fara profesor si nu putem sta mult asa,ramanem in urma.e vb de ani de munca.
multumesc din suflet mamicilor!
COPIII SUNT COMOARA NOASTRA!
Raspunsuri
monica-elizabet spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxannna am baietelul in clasa a 4 a .face vioara din clasa intai.dar dorim o pregatire mai intensa,ne axam mult in viitor pe asta.daca cunoasteti profesori sau muzicanti care ofera meditatii vioara va rog din suflet spuneti-mi si mie,am nev ff urgent.am ramas fara profesor si nu putem sta mult asa,ramanem in urma.e vb de ani de munca. multumesc din suflet mamicilor! COPIII SUNT COMOARA NOASTRA! |
cum adica muzicanti??? ce are de-aface muzicantul cu lectia de vioara...
trebuie neaparat un profesor
am avut eu printre parintii elevilor un tatic acordeonist si-mi spunea...eu sunt de meserie d-na...venea fetita la pian cu f multe greseli fiindca el "omul de meserie" o invata gresit acasa...
unde este copilul tau la o scoala de muzica? la un liceu de muzica? cum adica ati ramas fara profesor? daca este la o institutie dintre cele mai sus mentionate profesorul "plecat" trebuie inlocuit imediat de catre directiune cu alt profesor...
sau cel mic ia lectii doar in particular?
daca da...din ce am citit vreti sa va axati in viitor pe asta trebuie studiata si teoria muzicii...si mai tarziu si alte materii... deci parerea mea este ca trebuie inscris neaparat la o scoala de profil
daca sunteti din bucuresti si nu gasiti un profesor bun pot face rost de nr de telefon al unor colegi de-ai mei care sa va ajute
multa bafta!
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
roxannna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lidsta In ce zona locuiesti? Poti sa imi raspunzi aici sau PM. |
roxannna spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monica-elizabet
cum adica muzicanti??? ce are de-aface muzicantul cu lectia de vioara... trebuie neaparat un profesor am avut eu printre parintii elevilor un tatic acordeonist si-mi spunea...eu sunt de meserie d-na...venea fetita la pian cu f multe greseli fiindca el "omul de meserie" o invata gresit acasa... unde este copilul tau la o scoala de muzica? la un liceu de muzica? cum adica ati ramas fara profesor? daca este la o institutie dintre cele mai sus mentionate profesorul "plecat" trebuie inlocuit imediat de catre directiune cu alt profesor... sau cel mic ia lectii doar in particular? daca da...din ce am citit vreti sa va axati in viitor pe asta trebuie studiata si teoria muzicii...si mai tarziu si alte materii... deci parerea mea este ca trebuie inscris neaparat la o scoala de profil daca sunteti din bucuresti si nu gasiti un profesor bun pot face rost de nr de telefon al unor colegi de-ai mei care sa va ajute multa bafta! monica Prajituri si papa bun Prajituri si Papa bun 1 Prajituri si papa bun 2 Papa de post copilul e la o scoala de muzica la care merge de doua ori pe saptamana.am fac si in particular lectii. a ramas fara profesorul din particular,nu fara cel de la scoala.ma refeream la muzicanti pt ca noi mergem spre muzica populara si nu prea gasim profesori care sa faca lucrul acesta.dvs sunteti profesoara de vioara?sau de unde aveti colegi profesori?si inca ceva.se lucreaza la o intensitate mare cu copilul pt ca da,pe asta ne axam in viitor.multumesc mult |
oanalazar spune:
Daca vrei intr-un cadru oragizat, iti recomand cu caldura Boem Club. nepotica mea face pian la ei si e super incantata.
sveronica spune:
Eu sunt prof. de pian, iar sotul meu este prof. de vioara. Daca pana acum nu ai gasit prof. de vioara trimite-mi un mesaj.