un barbat va fi decapitat
Raspunsuri - Pagina 2
ladyJ spune:
Eu cred ca pedepsele astea sangeroase sunt mai ales aplicate pentru a taia pofta altor neispraviti. E un adevart show sangeros, presupun ca executia se face in fata multimii.
Eu una nu as arde de nerabdare sa vad vreo executie de genu asta, cred ca as muri de groaza. Vorba lui Ruxij,sa fie pedepsiti aspru dar va rog..departe de ochii mei.
vikinga spune:
La mine se termina si civilizatie si ingaduinta si umanitate si orice cind e vorba de asa ceva impotriva unuia dintre copiii mei. Totul pina la copiii si totul pina la asemnea fapte! Eu nu pot decit pt o secunda sa-mi imaginez asa ceva viol si crima asupra unuia dintre ei si stiu ca as putea sa tin sabia aia in mina. Nu exagerez. Stiu ca legile nu sunt facute sub influenta emotiilor dar nici asa in batjocura fata de ce trec copiii si oamenii aia. Mie pedepsele mi se par extrem de blinde si la asa extrema raspund tot cu o extrema.Vikinga 32+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
hannen spune:
Normal ca pedepsele astea aspre sunt exact pt. a taia elanul altor nemernici.De fapt nu de asta ar trebui sa avem pedepse????Sa-ti dirdie madularele numai gindindu-te la ce te-ar astepta daca ai indrazni sa violezi,ucizi...si mai stiu io ce alta nelegiuire.
Cit despre cit de singeros e show-ul,n-am dubii ca e,si e tocmai din acelasi motiv ,sa-i potoleasca pe altii.Ma indoiesc ca s-ar aduna fumeile sa vizioneze.Eu una sigur nu m-as duce,dar asta nu ma impiedica sa nu fiu de acord cu o pedeapsa atit de apriga.
Ruxij,aici ai dreptate.Chiar mi-am zis citind subiectul.Romanul alege numai ce-i place.daca i se pare cumva ca ceva nu-i este pe plac nici macar nu se osteneste sa inteleaga despre ce-i vorba.
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
Sheannamp spune:
Mie mi se pare incredibil faptul ca societatea nu a reusit absolut deloc sa evolueze.Astfel poate nu s-ar grabi sa aprobe si sa sustina atat de vehement incalcarea celor mai elementare drepturi ale omului.
Cu ce se deosebesc cei care schingiuie si batjocoresc un om de faptele pe care acesta l-a infaptuit?
Dimpotriva, se coboara exact la nivelul acestuia.....
ionica spune:
Cutremurator,dupa atatia ani de asa zisa civilizatie inca suntem o specie sadica(ma refer la criminal),dar citind raspunsurile voastre ,am regasit in ele doar violenta si cruzime.
Personal ,cred ca ar fi suficient sa fie decapitat( si sper ca nu se va face ca pe timpul lui Louis IV) fara public,mi se pare o insulta crucificarea unui criminal,asta inseamna ca este pus pe acelasi piedestal ca si Isus Hristos.
Ma rog, poate ma leg eu prea mult de istorie.
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hannen Normal ca pedepsele astea aspre sunt exact pt. a taia elanul altor nemernici.De fapt nu de asta ar trebui sa avem pedepse????Sa-ti dirdie madularele numai gindindu-te la ce te-ar astepta daca ai indrazni sa violezi,ucizi...si mai stiu io ce alta nelegiuire. |
Cred ca peste tot in lume sunt aplicate pedepse pentru nelegiuirile de tot felul. Ba mai ales pentru cei care apeleaza la integritatea fizica si morala a celor fara aparare, copiii in cazul asta. Doar ca pedepsele difera de la o cultura la alta.
Unii dau cu pietre, altii electrocuteaza, altii taie capete, altii sunt incarcerati pe viata.
Din punctul meu de vedere, pedepsele au doua scopuri: pedepsirea nelegiuitului si taiatul elanului altor potentiali nelegiuiti.
Generalizarea cu privire la romani nu am inteles-o.
EDIT
ar fi bine ca pedepsele sa nu se faca sub ochii poporului.Sunt copii care pot vedea asta, ´´spectacolul´´ este infiorator!
ruxij spune:
Eu zic la fel ca Shea. Oricat vrem noi sa ii torturam pe criminali, asta nu este conform cu o societate umana in general. Dc. ii torturezi pe criminali intr-un spectacol public, asta ar veni sigur si cu alte incalcari ale drepturilor omului, care de data aceasta iti vor atinge chiar drepturile tale. Nu merge asa cu jumatati de masura, pt. ca asa ceva grotesc vine dintr-o lipsa de respect fata de om in general. Cred ca pedeapsa cu moartea, asa cum e in unele state ale Americii este suficienta, nu e nevoie sa ne coboram la nivelul de salbaticie din Evul Mediu, cu executii publice si alte aberatii. Hannen, ai dreptate, nu inteleg si nu imi doresc sa traiesc intr-o astfel de societate, scuze. Am avut norocul sa ma nasc si sa traiesc mult mai tarziu si/sau in alta parte a lumii, ceea ce imi influenteaza modul de gandire, pacat ca tu nu intelegi asta.
gaba-rema spune:
1. Nu pot intelege setea cu care se cere torturarea unui individ, fie el si vinovat de crime abominabile. Cu ce ma ajuta ca ala a guitat ca un porc infricosat inainte sa crape? Se modifica cumva scenariul initial? Victimele aluia vor fi suferit mai putin daca odiosul e chinuit mai tare?
2. Celor care cer pedeapsa cu moartea (plus torturarea inculpatului): cum vi s-ar parea sa se afle dupa chinuirea si uciderea lui ca de fapt a fost nevinovat? Nu e ceva de neconceput, mai ales in societati prea putin democratice, ca sa zic asa. Cum ar fi sa vedeti de ex. la TV pe mama unui individ declarat asasin si violator, executat in chinuri, si ulterior dovedit nevinovat?
Nu aduc in discutie compatibilitatea manifestarilor de mai sus cu virtutile crestine, caci eu nu sunt credincioasa...
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabi3604 1. Nu pot intelege setea cu care se cere torturarea unui individ, fie el si vinovat de crime abominabile. Cu ce ma ajuta ca ala a guitat ca un porc infricosat inainte sa crape? Se modifica cumva scenariul initial? Victimele aluia vor fi suferit mai putin daca odiosul e chinuit mai tare? 2. Celor care cer pedeapsa cu moartea (plus torturarea inculpatului): cum vi s-ar parea sa se afle dupa chinuirea si uciderea lui ca de fapt a fost nevinovat? Nu e ceva de neconceput, mai ales in societati prea putin democratice, ca sa zic asa. Cum ar fi sa vedeti de ex. la TV pe mama unui individ declarat asasin si violator, executat in chinuri, si ulterior dovedit nevinovat? Nu aduc in discutie compatibilitatea manifestarilor de mai sus cu virtutile crestine, caci eu nu sunt credincioasa... |
Eu sunt de acord cu pedeapsa cu moartea. Asta nu se aplica unuia care a dat in cap beat fiind si cu alti 100 de suspecti in jur ci criminalilor in serie spre exemplu, in general cei care primesc pedeapsa cu moartea au 100% din dovezi impotriva lor.
Iar la tehnica de acum nu prea cred ca au cum sa greseasca un ADN sau mai stiu eu ce .
Iar in cazul sociopatilor mie mi-ar face placere sa ma uit la ei si sa le fac cu mana inainte de "plecarea" lor.
***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/
http://freecycletm.ecosapiens.ro/
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.4animals.ro/ajuta.html
hannen spune:
Mey ati gasit prilej sa aratati iar forumului ce doamne sensibiloase si civilizate sunteti?Fata de noi(in special ,de mine) salbaticii lumii...
Va multumim ca ne-ati reamintit,era cit pe ce sa uitam.
Voi aparati legile voastre civilizate care respecta drepturile omului(de aia rata criminalitatii e in crestere) si lasati salbaticii aia sa-si respecte legile lor.Bun asa?
Multumim de lectia de finete si de sensibilitate.
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson