jocul cu filme
Raspunsuri - Pagina 19
beshter spune:
Un accident cumplit in care isi pierd viata multi copii aflat intr-un schoolbus. Un avocat care incearca sa-i convinga pe parinti sa sue. Multe referiri la 'The pied-piper of Hamelin'. Un orasel izolat si plin de zapada.
Trouve avant de chercher
beshter spune:
Una dintre fetele din autobuz - si supravietuitoare a accidentului - nu se mai poate misca de la brau in jos dar nu e paralizata. Doar tatal ei stie de ce. Si tot doar el stie de ce Nicole minte la proces.
Trouve avant de chercher
beshter spune:
Asa, asa, e dupa un roman de Russell Banks. Titlul e luat din Pied-Piper-ul lui Browning.
Trouve avant de chercher
avmaria spune:
Mihaelka, mi-am adus aminte dar poate isi mai aduce aminte cineva ca eu intru intr-un vartej acuma si probabil nu o sa ma mai conectez azi, nu vreau sa tin jocul. Scuze...
beshter spune:
Un citat din film: As you see her, two years later, I wonder if you realize something. I wonder if you understand that all of us are citizens of a different town now. A place with its own special rules and its own special laws. A town of people living in the ...
Lipsesc doua cuvinte: titlul filmului.
Trouve avant de chercher
beshter spune:
Primul dintre cuvinte e dulce.
Al doilea e un sinonim al lui afterlife.
Trouve avant de chercher
beshter spune:
www.youtube.com/watch?v=F7w-dPZI_LY" target="_blank">Asta e. The Sweet Hereafter.
Altcineva la rand:)
Trouve avant de chercher
beshter spune:
Bine, daca nu se indeasa nimeni sa presteze, bag tot io unu' (mai de vara, asa:)): Florida, canicula, amanta isi convinge amantul sa-i ucida sotul.
Trouve avant de chercher