Robi, o minune de copil
Raspunsuri - Pagina 9
pisellino spune:
robi e bine si are si o prietena noua, e o pisica neagra mica mica a gasit-o sotul meu plangea afara si i s-a facut mila a adus-o a spalat-o acu e fresh se joaca si robi cu ea sau el ca nu ma pricep degeaba m-am holbat
am pus si niste poze noi cu robi pe webshots sper sa va placa ratzoiul meu, nu sunt asa clare ca robi nu sta nici o secunda si nu am camera asa de performanta dar se intelege figura motzatului
http://community.webshots.com/album/575424566gQTKUZ?start=156
pup noapte buna
ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576
pisellino spune:
Robi azi a facut o criza nu foarte urata dar ciudata, nu s-a invinetit deloc si era constient, dupa ce s-a terminat criza a inceput un urlet de nu mai stiam cum sa-l impac si s-a patat pe fata era numai pete rosii. nu a mai facut stilul asta de criza, e musai sa-i fac un eeg, o sa ma programez poate pe sapt asta daca are liber doctorita.acu s-a trezit si nu e deloc moale cum era inainte dupa crize, se joaca de parca n-ar fi fost nimic. de-ar fi toate crizele asa!
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
pisellino spune:
robi a facut de la 04:00 pana acum 3 crize urate tare mai mult nu pot scrie ca sunt data peste cap
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
nushulica spune:
off andreea,cand credeam ca ati scapat de crize...micutul robi
acum ce-i de facut?schimbati tratamentul?mai faceti terapie?ce faceti?multa putere tie sa ai grija de el
de David si 17+
Laura25 spune:
Catalina, nici nu stiu ce sa iti spun Atata durere si nedreptate! Sanatate multa, putere si rabdare. Te imbratisez strans!
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
pisellino spune:
Robi e tot mai rau, crize peste crize, am sunat-o si pe doctorita lui si e posibil sa incercam un alt medicament, dintoina, cel mai vechi antiepileptic. sper sa il gasesc in romania. de saptamana viitoare mergem la o manastire, Frasinei parca, am uitat cum se cheama, stie sotul mai bine, acolo nu pot intra femei dar merge sotul cu robi la slujbe. vrem sa stam o saptamana, sa mearga la mai multe slujbe, si-a luat liber sotul meu si mergem.incercam si asta ca nu mai stim ce sa facem. a mai mers cineva la manastirea asta? nu stiu daca se cheama asa, dar e pe langa ramnicu valcea. cu cazarea cum e? se sta acolo?
piridoxal nu se stie daca functioneaza sau nu, mie mi se pare ca da dar nu stiu sigur, crizele astea le-a facut cu febra mare asa ca nu-mi pot da seama daca are efect sau nu.
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
LoraG76 spune:
Of, Catalina... multa sanatate lui Robi si sa dea Domnul sa treaca mai repede crizele astea!
Cat despre manastire, eu nu-mi spun parerea, dar daca tu crezi ca e bine sa mearga, atunci sa mearga...tu esti mama si simti ce e bine si ce nu pentru copilul tau, iar taticul lui presupun ca nu-l va scapa din ochi cat e acolo nicio secunda!
Lora, mami de Iustina si 22+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
pisellino spune:
Lora bineinteles ca are grija sotul meu de el, e mai atent ca mine, il iubeste mai mult ca viata lui asa ca o sa faca el sa fie bine, are el grija. multumesc pentru incurajari. te pup
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
pisellino spune:
Noi mergem la spital la bucuresti in noaptea asta la dr.craiu, trebuie sa stam sa facem toate testele pentru inceperea dietei ketogenice.
va scriu mai tarziu
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI