Robi, o minune de copil
Raspunsuri - Pagina 17
pisellino spune:
aurora multumesc ca esti alaturi de noi
referitor la hainute, robi are 102 cm, 16 kg si poarta 25 la picior dar e dificil sa trimiti hainute ca e scump tare transportul, nu vreau sa te mai bag la cheltuieli, ne-ai ajutat mult deja.
va pupam o zi frumoasa
POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
Laura25 spune:
Catalina, am citit mesajul tau dimineata pe la 5. De atunci ma gandesc sa scriu si nu imi gasesc cuvintele pt a-mi exprima sentimentele corect. Esti cea mai buna mami pt Robi! Sa nu te indoiesti de asta. Cred ca e cumplit de greu prin ce treceti voi acum. E ok sa te simti la capatul puterilor, e ok sa simti ca nu mai poti, e ok sa plangi, e ok sa iti pui un milion de trebari. Pentru ca la final stiu ca o sa te ridici , o sa ii zambesti lui Robi si o sa mergi mai departe, puternica, pentru el. Sa nu dai nici o secunda vina pe tine! Nu e vina ta ca natura a decis asa ceva. Nu e vina ta nici a sotului tau. Pur si simplu asa a fost sa fie. Daca nu poti schimba ce a fost, poti incerca sa faci sa ii fie atat de bine cat se poate. Suntem alaturi de tine si te imbratisam strans, cu drag. Pupam si pe Robi si ii dorim numai bine . Sotul tau cum e? El cum face fatza?
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
pisellino spune:
Laura sotul e mai rezistent, nu stiu, poate pentru ca vede totul din prisma unui tata, poate pentru ca are alte prioritati importante acum(sa ne intretina pe noi in principal), are si el caderi dar se ridica repede, nu stiu ce ne-am face daca nu l-am avea pe sotul meu, e un om extraordinar si imi ridica moralul de fiecare data
va multumesc pentru postari, ma ajuta mult
POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI
mihaela77O spune:
catalina...off,te inteleg atat de bine....
si noi am ieri la bucuresti,la un alt doctor...iar am primit un dus rece..adhad,autism sever,afazie si posibil retard mintal(de asta ma cam indiesc,dar ma rog)....mi-a zis doctora,o sa ai un brad frumos langa tine,pe care o sa-l tii de mana pe strada,o sa fie calm,datorita medicamnetelor si atat...si nu poti sa nu te intrebi...de ce?cu ce am gresit?
dar trebuie sa fim pt ei,cei mai buni parinti,cei mai optomisti...trebuie sa fim acolo pt ei.....atat cat se poate...prblema e cand nu vom mai fi,ce vor face?
te imbratisez si-ti doresc ce-mi doresc mie..multa putere si incredere!
CAT despre sot,asa sunt ei...tin in ei,eu de multe ori ii reprosez lui paul,nu-ti pasa,nu arati.....si-l vad/simt,cum ii joaca okii in lacrimi...le pasa doar ca ei nu arata/manifesta ca noi....
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
Leditia spune:
Catalina,imi pare rau ca treci prin asta.Te inteleg..si crede-ma e normal sa si speri pe cat de normal e sa si cazi.Nu suntem roboti,evident ca te consumi mult,ca doar e vorba de puiul tau..Sunt mame care sunt extrem de suparate si se consuma la o banala raceala,daramite la ceva mai grav.Asta este viata.Nu ai gresit cu nimic..off cat te inteleg.Nu mai da vina pe tine,nu te mai blama atat,faceti multe pt Robi si este un baietel norocos ca va are pe voi ca parinti.Este greu,nimeni nu a zis ca nu este,insa..cum sa zic sa nu ma intelegi gresit..este langa tine,il ai,uneori e mai bine,alteori nu..insa el e acolo cu voi,sufletul vostru. si va lumineaza viata si va da speranta si putere.
Nu trebuie sa te gandesti ca l-ai trada pe Robi daca mai faci un copil..fiecare le stie pe-ale lui.
Eu stiu doar ca nu-mi permit nici fizic si nici financiar si nici psihic sa mai am un copil,desi imi doresc enorm o fetita..Dar..as innebuni daca ar avea boala si as fi pusa in situatia sa fac avort..sau daca as mai avea un alt copil cu boala asta..Efectiv as simti ca eu am decis sa-l condam la o viata grea,trista si la un sfarsit nenorocit si m-am simti vinovata si m-as blama intr-adevar...Am luat-o si eu pe toate partile si am vazut k nu se poate,chiar daca in sufletul meu mi-as mai fi dorit un alt copil..David are nevoie de mine..acum si mereu..are nevoie si de un suport financiar destul de mare..si cu cat creste si el cu atat creste si suma...Si uite asa,cum o dai nu e bine..Nu stiu ce va fi peste cativa ani..poate o fi,poate nu..poate s-o gasi un remediu..noi speram..
Nu stii ce va fi maine,nu stii ce va fi peste 5 ani..eu sper ca mai bine..pentru toata lumea.
Referitor la sot..eu sunt convinsa ca si el sufera,ca si el plange,poate nu in exterior,insa de suferit toti suferim,numai ca unii se exteriorizeaza si altii nu.In general femeile plang..plang si barbatii,dar mai rar..insa eu vad la noi..daca am plange amandoi si n-ar fi macar unul mai tare,nu stiu unde am ajunge.
Nu stiu ce sa-ti zic,te inteleg si iti sunt alaturi.Mi-ar placea sa te ajut cumva,dar nu stiu cum..
Eu va doresc toate cele bune si va imbratisez cu mare drag.
Multa sanatate.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
pisellino spune:
miha, ledi, va multumesc mult, stiu ca ma intelegeti
problema e ca robi are de fapt o sumedenie de probleme, as fi preferat sa aiba doar una...
de enumarat ar fi
1.epilepsie
2.retard psihomotor
3.stereotipii
4.izolament(asta nu-mi dau seama ce inseamna ca el e sociabil de fapt)
5.reflux(pe-asta l-am "rezolvat")
6.dermatita atopica
7.strabism
8.microcefalie
ieri si azi sunt chiar data peste cap rau de tot, nu-mi trebuie nimic, vreau sa merg undeva sa fiu doar eu, robi si tati, sa traim pe o insula undeva, fara medicamente, fara medici
POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI
marybehappy spune:
Buna pisellino !
Numai bine lui Robi !!! Multa putere si credinta iti urez !
vezi ca-ti scriu un PM
Mary
allexa06 spune:
Pisellino - sunteti niste parinti minunati,aveti un copil special, este copilasul vostru,asa a vrut Dumnezeu.Robi este norocos ca va are, sa va dea Dumnezeu putere si rabdare sa treceti cu bine peste toate incercarile,Dumnezeu este alaturi de voi, nu te mai invinovati, nu este vina ta, a voastra.Dar este normal sa te simti asa, stiu ca ajungi si tu la capatul rabdarilor, stiu ca vrei sa nu mai mergeti niciodata la spital, nu mai vrei sa auzi de medici, oricine ar simti asta in locul tau.Dar Dumnezeu va intareste sa o puteti lua de la capat, sa fiti tari pentu copilasul vostru.
Eu am pus niste hainute la bazar, fondurile sunt pentru Robi, promit ca maine am sa mai pun,imi doresc tare mult sa vand, multe , multe si sa va pot ajuta si eu un pic.
Va pupam si va dorim zile cat mai linistite
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
Aurorra spune:
Catalina,nu spune ca am facut multe pentru voi ca practic nu am facut mare lucru,moral poate da. Cat despre pachetel am pe cineva care vine de sarbatori acasa si sper sa reusesc sa trimit ceva prin ei. o sa te anunt oricum.Va pupam si va imbratisam.
Aurora de baietel neastamparat si nazdravan Robert Matei
Robert Matei
Pozici
Mateut
pisellino spune:
Fetelor va multumesc din suflet ca ma sustineti, de fiecare data ma ridic datorita cuvintelor voastre, nu stiu ce m-as face fara voi.Azi suntem mai bine, mai optimisti, robi a facut o criza scurta dimineata, deci e mai bine. i-am marit si doza de medicament si probabil asta e cauza, sper s-o tina tot asa ca e tare bine cand imi zambeste.Am fost in parc dar nu se poate juca cu copiii, ii strange tare si ii musca si nu stiu cum sa ii explic ca nu e voie, am incercat dar degeaba, tot legea lui o face.
va pupam si va multumim
POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI