Pepenasi de iulie - august 2008 (156)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hi hi hi
Hai ca ma molipsi-i....

Camy te asteptam cu mare drag sa ni te alaturi!

Vio al meu are un obicei in a se urca pe masa, in general cam pe orice...
El nu se urca pe coltar in sufragerie, mai intii impinge masuta, se urca pe ea, apoi trece pe coltar
Sa vezi ce bucurie pe el si ce chiuituri cand prinde masa pusa

Si el e cu spray-ul cu apa de mare, nu scapi pana nu ii dai cu el in nas.
Ceea ce imi place la el, este ca sta la spalatul pe dinti si nu are decat 5, 3 sus si 2 jos.
Inteleg tot si mai si executa, adica daca ii zic "adu-mi telecomanda, inchide usa!" el se comformeaza

Hmmm azi trebuie sa calc rufele, hai goniti-ma.....

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

'Neata si de la noi

flo mersi de cafea

Felicitari fetelor pt poezii, foarte frumoase ... eu una nu ma bag la compus ca nu ma pricep ... asera am recuperat ce ati scris ... am avut o saptaman plina pina azi si miine o iau de la cap
AM luat gresie, faianta pt baie,(am facut desene pt faianta), tevi si tubuir pt canalizare.. mai avem sanitarele si gata baia... cred ca sapt viitoare e gata
Ieri am fost si iam facut si analize de rutina lui Darius... bineinteles ca am platit... azi mergem la doctorita sa vedem ce ne zice

Sanatate multa la pepenasi, mamici si tatici
Ma duc sa imi iau un ceai si dupa ce adoarme Darius sa ma uit la pepenasi

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Foaie verde trei migdaleee
Mandra mea, draga meaaa
O profa din dealu' mareee
Mandra mea, draga meaaaa

Avea doua tzatzisoare
Si le flutura agale mai, maaai
Pe yahoo si pe DC
De-a innebunit mamicile
Mai, maaai!

Si in tara dadu' vesteee
Mandra mea, dragaaa meaaaa
Peste mari si peste tari
Ca baga divort de noi
Mai, mai...

Dar noi te rugam asa,
Profa nu te supara
Vino pe forum colea
Si flutura steagul asa

Asta mi se trage de la cafea

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Neata fetele
Camyyyyy, bine ai venit acasa, asteptam poze cu bobocu'!
Mai3 - m-am prapadit de ras........
Sormia....ti-o coc...da' rau! Io care tocmai vroiam sa iti iau apararea si sa ma razboiesc cu atatea doritoare la tzatzicile tale....Norocu' tau e ca nu am timp acu'...da' disearaaaaaaaa, 'ca-ti-ash ciocu' tau ala vorbaretzu'....!
Ma duc, ca ma cheama bestia...
Pup u ol.

"totul e trecator"ce regretabila vorba! Fireste ca e trecator, dar intrebarea e CUM trece: cu o implinire, sau fara?" Noica
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

ULTIMA STRIGARE

Cine mai are poze de la ziua de 1 anisor si vrea sa le puna pe picasa la albumul: Aven un anisor! sa le puna zilele astea. Eu am mai luat din albumele unde am vazut ca sunt poze de la ziua de nastere, verificati daca va place poza daca nu alegeti voi una care va place mai mult si schimbati.
Saptamana viitoare finalizez filmuletzul deci daca mai doriti puneti zilele astea poze.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Camy si Flavius bine ati revenit, multi pupici.

Danabb1
La Multi Ani! sa fii cat mai fericita si o zi minunata.

Noi suntem bine eus pe fuga ca zilele astea is cam busy tre sa refac certificatul de nastere a lui Ari aici, apoi sa trimit la Bucuresti sa il schimbe si ala romanesc, maine merg si cu rudele sa vedem un apartament ca e mai ieftin si pare fain si nui departe de unde stam noi.
Poate gasim ceva fain pt ei si la un pret bun si se muta pana de sarbatori, om vedea cum merge ca nui usor cu 4 copii in casa.

Na, pupicim pe toata lumea si ne auzim mai pe seara.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

moni,poti sa suni cand vrei...

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 12+ cu

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele!
Multumesc tuturor pt sfaturi si pt incurajari, trebuie sa dau de cap cumva problemei...

Moni or
Ioana nu a fost asa de entuziasmata pe cat ma asteptam eu, adica a pus mana pe zapada si a a tras-o repede inapoi ca era rece, se chinuia sa mearga prin zapada ca deh, era denivelata, si ea purta si pantalonii si geaca de fas pt sanius, deci era ca un ursulet mititica...si nici nu am stat mult ca incepusera sa se ude cizmulitele ei, ca a prins-o iarna cu cizme de piele intoarsa...

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

iriss, id-ul meu de mess e diana.cibu. Eu de 3 ani programez in Java.

Multumesc fetelor pt aprecieri . V-am zis, asta cu piticii era prin septembrie, ii luase pe toti la rand sa ii imbratiseze dar am filmat-o de-abia la ultimii 2.

Adriana, Sun, imi inchipui ca e tare frumos in SA, doar ca impresia mea mi-am format-o din liceu cand corespondam cu unul din Africa de Sud pe care il cunoscusem in Franta, si stiu ca erau o familie f saraca si imi povestea cat de grea e viata acolo si cat de putine au oamenii...

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Flo, si Aidei ii place mult sa fie spalata pe dinti cred ca o mananca gingiile ca ea imi cere periuta. Se spala singura pe dinti sau ma lasa pe mine sa o spal in timp ce ma spala ea pe mine

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput