Aradence DC ...! (133)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Alinush, sper sa nu moara subiectu ... trecem toate prin una alta, probleme personale, financiare, etc., uneori chiar nu prea avem ce scrie asa ca e pe linia de plutire doar.

Lu-ana, felicitari pt dintisor. Asa au iesit si la Bogdi dintii, fara scandal si febra sau eu mai stiu ce. Bucura-te.

Moni ceva varicela aveti?

Noi ieri am fost la vot si dupa aia am zis sa nu mergem acasa asa ca am luat tramvaiul si am mers pana la gara la matusa-mea, apoi am fost si cu ea la votare si pe urma am luat autobuzul si am fost in fata la Primarie. Nu am stat mult si am repetat traseul. I-a placut la Bogdi, iar eu mi-am adus aminte de circulatul cu tramvaiul si de mirosul de autobuz cand mergeam in tabere pe vremea lui Ceasca .

Fetele cu gradinari, la voi se aduna bani de cadouri? Se face serbare, stiti ceva? La noi nu am auzit inca nimic si nici nu stiu pe cine sa intreb.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FLAVIA nici un semn inca de varicela.Si ciudat una din fetitele bolnave s-a intors deja azi la gradinita,o fi facut vreo forma usoara.
LU-ANA felicitari pentru dintisor ! Ce grabit e

Io caut de zor pe net, ca iar a aparut Diana acasa cu o diploma,cica premiul intai la concursul national "Toamna mandra darnica" din ... Santana Am gasit ceva,dar acolo vad o gramada de desene superbe (participa copii prescolari si scolari 1-4) si mi se pare cam incredibil sa ia Diana chiar premiul intai,fie si al grupa ei de varsta.Sunt curioasa cu ce desen or fi inscris-o educatoarele.
Ei fac serbare ,dar bani de cadouri nu strangemle dau de la gradi ceva ca anul trecut.Bani strangem doar pentru prajituri, sucuri, pizza - "cheful" de dupa serbare.

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

celor pe care i-am ratat si mii de scuze!

Diana, felicitari

Alina, eu una chiar nu am ce sa va spun....ptr ca daca v-as spune as intrista si mai rau forumul Trec prin (cred...sper) cea mai grea perioada din viata mea...si din pacate n-am chef de NIMIC Sper din suflet sa treaca cat mai repede ca sincer nu stiu daca si cat mai rezist
Mi-am facut si analizele si la cele de urina mi-au iesit leucocitele 482, iar valoarea maxima e 28...iar medicul meu de familie imi spune ca nu am nimic, sa beau doar multe lichide...dar eu beau cel putin 3 litri de apa/zi
In rest nimic, doar un copil din ce in ce mai mamos si mai plangacios...probabil ca ma simte pe mine tare agitata
Astept cu nerabdare concediul si sarbatorile ca poate asa ma mai relaxez si eu.

Alina.a, multa sanatate

Gabi, scuze ca nu ti-am rapsuns la mesaj...iar telefonul l-am vazut prea tarziu si tot mi-am zis ca te sun dar crede-ma n-am avut chef de nimeni...nici de mine

Va pup repede ca nu vreau sa stric si mai rau atmosfera de pe aici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

aaaa si sa nu uit...maine dimineata la 9 merg la un interviu...tineti-mi pumnii sa fie bine!...ca tare am nevoie de putin soare si pe strada mea

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Clau imi pare rau ca treci prin asa perioada nasoala, sper sa iti treaca repede. Bafta miine la interviu. Despre leucocite, nu stiu ce sa iti spun, poate iti spun fetele doctorite si asistente. L-am vazut pe Clau pe aradon. La ce sectie a fost?
Eu nu am avut weekend, ca am fost presedinte la o sectie de votare Norocul a fost ca am terminat repede, adica la 1.30 azinoapte. Sunt varza ca nici noaptea de dinainte nu am putut dormi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Moni felicitari Dianei pentru premiu.
Ioana ai inceput lucrul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Moni, felicitari Dianei pentru premiu! O fi talentatta!

Lu-ana, felicitari pentru primul dintisor!

Clau, cum leucocite 480, in urina? Eu zic sa repeti, poate e o greseala...poate fi o infectie de tract urinar, dar totusi sunt cam mari. Glicemie ti-ai facut? Daca nu ti-ai facut eu insist sa-ti faci.
Chiar te rog sa ne spui despre tine, stii ca suntem alturi de tine si te sustinem.
Succes la interviu!

Flavia, noi de obicei adunam la gradi bani pentru cadouri la educatoare, ingijitoare, directoare. nU stiu cat se da acum, anul trecut cand era Dragos am dat 30 ron.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu am depistat misterul,am gasit la stiri pe didactic.ro regulile concursului aluia si citez:
"Se vor acorda diplome pentru premiile I, II, III si mentiuni pentru fiecare sectiune si clasa. Se vor acorda diplome de participare tuturor copiilor si cadrelor didactice indrumatoare. " .
Deci practic Diana a luat premiul I din grupa ei,asa mai inteleg.Si e dragut ca le dau si diplome "de participare" la toti participantii,sa vada copilasii ca fiecare primeste cate ceva,chiar daca e doar o foaie acolo.
Oricum sunt multumita pentru ca e primul premiu primit de Diana de la un juriu extern (adica nu doar educatoarele ei si alte educatoare din gradinita ei ca pana acum)
Din cate am inteles de la Diana au primit aproape toti copiii din clasa diplome,deci au trimis educatoarele lor desene destule.

Noa ca v-am ametit.
CLAU bafta la interviu! Speri sa depistezi cu analiza aia ce si cum.
FLAVIA asa si la noi cu cadourile pentru educatoare/ingrijtoare - cum zicea Alina,strangem bani si pentru asta.

Hai mai inviorarea,ca e prea jale p-aci.

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Salutare salutare,
iaca si cafa de dimineata

La multi ani le spun si aici pe forum tuturor ce si-au sarbatorit ziua de curand!

Da, e o perioada nasoala pentru toata lumea vad....nici noi nu ne laudam cu altceva: Dora febra mare tot weekendul intre 38.5-39.6, Mara numai ce termina a doua tura de antibiotice intr-o luna, eu de miercuri am gripa sezoniera si, cu toate ca ma simt bine, am ramas cu o raguseala de zile mari (merg azi la un exudat), iar Adi, saracul, cade si el acum la datorie.
Cu asa vesti mai bine nu scriu pe forum nimic.

Miha, cum mai sunt Matia si Victoras? Tu sa stii ca arati tare bine!
Clau, sa treaca repede si la voi perioada asta. Sper sa ne vedem in dec la intalnire.

Va pup, fug in pat ca altfel mi se face foame si trebuie sa-mi fac azi exudatul.

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Mai fetelor, ce mama supararii se intampla cu noi???

Clau, bafta din suflet la interviu. Cu analizele poate o asculti pe Alina ca stie mai bine.

Moni, felicitari pt diploma. Cred ca esti tare mandra.

Cristina, fetele si pe tine sa scapi de raguseala. Sanatate si lui Adi.

Gabi, cred ca s-a adunat oboseala la tine.

Alina, Moni, cine se ocupa de stransul banilor??? Nu de alta da sa stiu cum se procedeaza ca eu nu ma intalnesc cu multi parinti si cum nici nu ii cunosc bine sa nu cumva sa raman pe din-afara cu banii.

Bogdi incepe sa tuseasca, dar cam atat. Ii dau ceva sirop naturist de ieri, daca nu ii trece ii voi da iarasi Prospan, ca si ala e naturist si la el a functionat.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput