Rahova sau apropiere (59)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor
sanatate multa lui tudorel frumushel
vicky dani cum mai este? sper ca mai bine
ruxi vad ca iar n-a behait azi noapte aseara inainte de culcare...a mai tras o repriza...sper sa se rareasca...

o zi frumoasa tuturor

Monica-Elizabet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Aoleu, ce ma scoate din minti ciocolata aia care apare langa cursor...
Alina, multa sanatate lui Tudor!
Monica, imi pare bine ca s-au mai rarit reprizele de tuse la Ruxi, sper sa scape de ele de tot.
Cu targul de Craciun promit sa fac poze, daca mergem.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Seara buna
Alina, multa sanatate lu Tudor
Monica, sanatate multa si Ruxitei.

Eu sunt putin cam suparata caci azi ne-a anuntat doamna ca vor face serbarea de Craciun numai in cadrul gradinitei, nu si cu parintii.Le-a venit o circulara de la Minister sau Inspectorat, nu stiu exact de unde si le interzice serbarile sau sedintele cu parintii, ca sa-i fereasca de gripa noua , dupa parerea mea e o mare prostie chestia asta dar asta este.

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

fetelor si multumesc
dory, macar sa va faca si voua poze sau sa fimeze si sa dea la fiecare parinte un cd/dvd...aici asa fac...ia da-le ceva idei

Monica-Elizabet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna dimineata,
Ca de obicei vin si eu cand e vorba sa ma plang de ceva. Nu prea dorm noptile ca nu ma lasa pitica. Eu nu prea mai am lapte si ea nu vrea sa bea lapte praf. Nu ma inteleg deloc cu ea, imi vine sa o bat noaptea.

Vio, tot n-am inteles, la tine e problema? Sanatate multa!
Lexi, sa treaca repede piciorul.
Alina, ma bucur ca e bine Toto. Si tu sper ca esti mai bine.
Monica, sanatate lui Ruxi.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Buna tuturor.
Andre_ea, sper s-o convingi pe micuta sa pape si lapte praf. Normal ca te refuza momentan, lapticul tau e mult mai gustos, dar se va obisnui paqna la urma si cu cel praf, eu asa zic.
Dory, la scutece, toate mamicile care au copiii la gradinite de stat spuneau acelasi lucru, ca nu se va face serbarea de Craciun cu parintii, insa va veni un singur parinte care sa faca poze si/sau sa filmeze.
Monica, ce mai face Ruxi?
Am si eu cateva poze incepand cu asta Primele poze sunt de la procesiunea Sf. Martin de la inceputul lunii.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

'neata!

azi sunt acasa fara bani,ca daca sunt bugetara(chpurile) de vreo 2 saptamani musai sa fim si noi cu gloata
asa ca ma apuc de treburi

Andreea,nu la mine e problema(mai bine era la mine!),la Mihnea, dar sper ca se va rezolva fara probleme.....

Dory n-ai ce face,daca-i ordin cu placere!

Lexi

Monica,cum mai e Ruxitza?!

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor deveni cuvinte.
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentru ca aceste actiuni pot deveni obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau.

Mahadma Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Lexi, o fi mai bun, dar e aproape inexistent. Ce n-o pricepe si ea ca nu mai e? Fumoasa foc Maria, vreau si eu par ca al ei. Ilinca mea abia are 3 fire. Mi-ai adus aminte ca am si eu un binoclu asemanator de cand eram eu copil. Alta forma, dar aceleasi discuri. Sa-l caut.
Vio, da, e mai greu ca e la Mihnea. Hai ca o sa treaca cu bine peste asta.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

fetelor si multumesc
ruxica mai behaie dar rarut...Doamne ajuta!
vio dar lipomul il operati doar pentru estetica sau pentru ce?
sotul meu are un lipom pe mana, nu e mare dar dr l-a sfatuit ca daca nu-l deranjeaza, nu creste in dimensiuni, nu apasa pe ceva sa-l doara, etc...sa nu-l opereze...
si mama are unul pe spate(la fel a primit si ea sfaturi de la alt dr)...oare de la ce Dumnezeu apar?
unchiul sotului meu insa s-a operat exact cum zici tu la umar de un lipom fiindca il durea...
pup Mariuta frumoasa
andre-ea incearca mai multe tipuri de lapte si vezi pe care-l accepta...tin minte ca asa am patit si eu...luam cateva cupe de lapte de pe la mamici care foloseau diverse tipuri de lapte sa vad pe car-l vrea...ei fata mea a vrut bebelacul acela de se dadea gratuit...humana si milupa nici gand...
pe toate

Monica-Elizabet

Mergi la inceput

Monica, Andre_ea, multumim de complimente.
Eu din cate am inteles de la Vio lipomul acela e mare, cat o mandarina, mie mi se pare urias! Are si Cristi cateva pe spate, unul din ele s-a rupt in timpul unei hinghereli intre tati si Maria si pentru ca sangera f tare si nu se vindeca nicicum am mers la medic si i l-a taiat cu o forfecuta (sub anestezie locala, bineinteles) Acum a ramas doar o pata rozalie. Asa ca Vio, mult succes la operatie si curaj! Cred ca ai niste emotii...

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI

Mergi la inceput