Rahova sau apropiere (59)
Raspunsuri - Pagina 12
karligutza spune:
neata fete dragi, va citesc si eu insa n-am avut starea necesara sa va scriu in ultima vreme caci am fost cam bolnavioare; acum suntem bine dar momentan nu am timp ca imi cere Adeluta de mancare ...
va pup pe toate! si revin cat mai curand!
karligutza
sunt mamica Adelutei
Alinutzaa spune:
Ola dragutelor
Si noi suntem pe aici prin zona, fara nimic deosebit de raportat.
toate fetele
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 14+
Handmade by Alina
monica-elizabet spune:
ce-aveti bre' de n-aveti stare sau n-aveti de raportat?
si ma bucur ca sunteti bine
rodicuta, iesit rezultatul la analiza aceea?
Monica-Elizabet
karligutza spune:
buna seara fete dragi!
am revenit, si trebuie sa ma explic de ce asa o lipsa de chef.. am inceput cu febra Adelutei, apoi nimic dupa care dintr-o data tusea f.urat si practic am primit diagnostic de laringita acuta! i-a facut duminica trecuta o injectie in fundulet cu dexametazona si aerosoli cu adrenalina si gata, ea aproape ca si-a revenit; n-am mai facut alt tratament "periculos" decat cu nurofen si panadol baby! am scapat cu ea dar am inceput cu mine.. eu ca o desteapta ce-am fost am lasat amigdalele mele rosii o vreme, cam o saptamana, pana am dat si eu in laringita cu pierderea vocii chiar; si tuseam bineinteles ca la carte! m-am tratat cam tarziu si ca sa ma si vindec a fost nevoie de antibiotic; asa ca am luat ceva destul de tare (rar am luat antibiotic, cred ca din copilarie n-am mai luat eu antibiotic) pentru ca mi-a fost cam rau dupa ce luam fiecare pastila (1 la 8 ore) eram ametita rau, cu stare de greata si tot tacamul... dar am scapat; luni seara am avut apogeul raului cand nu ma mai puteam ridica nici din pat (si eram singura cu Adeluta - care voia mancare, pipi, etc.) ca vedeam stele verzi! o super naspa senzatie de greata si durere de cap ca sa fie tacamul complet! nu stiu care a generat-o pe care, dar e clar ca eram facuta praf! Adeluta saracuta m-a inteles intr-un final si a venit la capul meu in pat si se juca prin par, ma mangaia, ma pupa... a avut grija de mine pana a venit tati de la serviciu! (se nimerise sa fie si de dupa-amiaza in ziua respectiva)... deci am bolit ca la carte fetelor!
apoi multumesc de intrebare Monica, da, am primit rezultatele la analize... tot saptamana trecuta, joi! si acum respir usurata pentru ca mi-a iesit NEGATIV la testul HPV; am avut un ghinion sa am in sarcina (pe fondul unei imunitati mai scazute ca doar stiti ca asa se intampla cu imunitatea) semne pentru a banui cum ca as avea acest virus in organism! insa doctorul ma lua si in ras (dar serios) ca cine mi-a zis mie ca am HPV (era sa ii zic eu tot in gluma ca o tampita de doctorita de la MEDICOVER) si ca sa stau linistita (asta era si ideea in sarcina, sa nu ma agit ca sa duc o sarcina normala si fizic si psihic!) ca daca e sa fac ceva, trebuie sa astept sa treaca sarcina si alaptarea; drept pentru care m-a apucat ceasul testului HPV abia acum, cand am dat direct 380 ron pe un test de genotipare HPV si ma gandeam ca acum i-acum si imi ies ceva tulpini cu risc crescut oncogen, dar n-a fost cazul! am avut emotii! am fost cam deprimata in unele seri si boceam de una singura la gandul ca daca aflu vreun rezultat pozitiv nu stiu ce ma fac! slava domnului sunt bine! si niciodata nu ma pot invata minte ca sa nu-mi mai fac griji mai devreme decat ar fi cazul! dar poate ca stiti si voi cum e sa te gandesti la lucruri negre si sa pui in balanta lucrurile pe care le-ai facut in viata si pe cele pe care ai vrea sa le mai faci! Si daca n-ar fi fost sa am copil poate era altfel, dar acum ADELUTA e viata mea si nu ma vad eu fara ea sau ea fara mine! sunt prea exagerata? ma gandeam sa merg si la psiholog sa vad daca sunt in regula cu capul! macar bine ca ne-a mai ramas hazul de necaz! in plus am mai facut si un papanicolau (ultimul il facusem in ianuarie tot anul acesta.... ca deh' eram ingrozita de o previziune din aceea sumbra!) care mi-a iesit din nou CLASA 1 (adica cam de fata mare...); asta e, am avut o perioada cam incetosata, innourata, dar acum mi-am mai revenit!
va pup cu drag pe toate... ma duc s-o culc pe Adeluta ca a dat iama in parfumurile mele... acum ajunge undeva mai sus la o policioara si tb.sa vad cum o conving sa lase parfumurile si sa mergem la nani!
noapte buna! zzzzzzzzzzzzzzzzz
karligutza
sunt mamica Adelutei
preda_vicky spune:
.
Eu am avut la servici, drept urmare, de ieri un nou pc troneaza pe biroul meu.
Noutati nu am, ma bucur ca suntem sanatosi si ca pana acum am fentat gripe si viroze. Eu am reusit sa ajung la dentist, mi se sparsese o masea si a trebuit sa o aranjez. Doris stie unde !
Dani asteapta vacanta, asteapta cadourile de sarbatori. Noi, adultii, asteptam vremuri mai bune, ca de vorbe frumoase si suntem satui.
Karli, ma bucur ca analiza a iesit ok, si nu, nu ai nevoie de psihiatru/psiholog, sentimentele materne sunt f.puternice. Bine, mai sunt si mame "denaturate", dar nu e cazul sa dezbatem problema asta.
Multa sanatate si pt. amandoua.
Monica, si pe voi.
, o zi buna va doresc.
Va cu drag, o zi buna va doresc.
MIRCLAU spune:
buna ziua si de la noi dupa o lunga absenta
sunt cheauna.obosita,stresata dar in acelasi timp fericita
copii imi ocupa tot timpul,si fff rar mai am timp de net,acum am intrat sa va salut ,sa va multumesc din suflet pt urarile care ni le-ati transmis si sa va pupacim
maria este o cumintica,o mancacioasa si o zambareata dar i-am facut un program cu 2 iesiri,culcat la ore fixe si acum se tine de el si eu dupa ea,norocul meu ca doarme toata noaptea si nu este plangacioasa ca altfel nu stiu ce m-as fi facut ,dar asta este,intr-un cuvant sunt fericita ca ii am si nu obosesc oricata atentie mi-ar cere
va pupic si va iubesc pe toate
Dory232002 spune:
Va salut si eu.
Ma bucur ca toata lumea este ok acum.
Si noi suntem la fel de bine, Mai avem o saptamana si intram in vacanta de iarna
Vio, Vicky, Karly, Alinutza, Monica, Mirela,Lexi,va pup pe toate si va doresc numai bine
karligutza spune:
hello!
vicky multumim, acum suntem bine amandoua, sper sa ne ocoleasca si pe noi virozele si virusii si gripele si ce-o mai fi ca nu ne sta bine bolind, mai ales ca ne strica rau de tot ritmul; noi nu am prea bolit la viata noastra si ar fi excelent daca ne-am pastra bunul obicei!
super ca ai calculator nou la serviciu! ai vazut ca Mosul exista? si ca ti-ai rezolvat treaba la dentist... uite si astea sunt vesti bune pe vremuri de criza! cat despre ce-o sa fie in dulcea noastra Romanie (dupa alegeri), parca mi-e si frica sa ma gandesc! prea bine n-o sa ne fie nici cu unul nici cu altul!
apropo de cadouri de Craciun si de ce asteapta copilasii nostri, eu deja am primit primele atentionari din partea Adelutei cand se uita la Disney Channel ca sa ii aduca Mos Craciun papusile si creioanele de pe acolo.... care sunt niste milioane bune; insa eu nu ii fac musai pe plac pentru ca la cate jucarii se gasesc pe piata Mosul asta are si el un buget, nu le poate lua pe toate si cu siguranta jocul/jucaria pe care i-o va aduce ii va placea mult. Nu stiu cum ne vom descurca cand ea va creste mai mare, dar sper ca pana atunci sa lucram la partea cu "sa fim intelegatori"
va pupic pe toate!
karligutza
sunt mamica Adelutei
monica-elizabet spune:
fetele rahoviste
wow ce ma bucur rodicuta ca ti-au iesit testele bine...Doamne ajuta! m-am tot gandit la tine dar am zis ca sa nu te supar si rascolesc...
vicky ...ce moshi bogati aveti voi pe-acolo deci aduce pc nou daca se strica si noi il asteptam pe moshul mai intai pe Nicoale care aduce doar dulciuri&frcute(multe si de calitate cum zice alex) si cate o pijama de la mamaie de acasa +nuielusha aferenta
mirela ma bucur ca ai o fetita cuminte si doarme noaptea...sa fiti sanatosi cu totii...aveti grija de voi
dory, si noi mai avem nitelus alex de maine si ruxi de pe 11 si intram in vacanta de VARA pana in febr
cum ati rezolvat pana la urma cu serbarea?
Alinutza si vio...lipsa la apel
noi azi avem control la dr cu ruxi, iar sau trecut 2 luni(zboara timpul ca nebunul) sa vedem ce ne mai zice dupa "frumoasa" perioada prelungita cu tuse si antibiotic
maine luam si notele de la scoala, alex zice ca e colectionar de 10 va dati seama ca nu scapam netaxati pentru chestia asta...
ma bucur mult ca ii place sa citeasca si din banii din pusculita isi cumpara carti dintr-o anume serie... usurele e adevarat Zac Power dar le citeste cu mare drag si asta e important...
nu cu acelasi drag citeste in romana ii este greut insa in vacanta asta trebuie sa continuam programa de acasa ca sa nu mai scriem giozdan, tiuperci si alte prostioare plus ca nu se exprima atat de frumos si coerent in ro cum o face in portugheza...asteptam sa ajungem acasa si cu ajutorul prietenilor sa vb frumos si corect romaneste ca pe mami o mai prostesc ei si o invata ei portugheza in loc sa ii invete ea romana
hai ca m-am intins ca o placinta...
casuta mea este aproape gata, in cel mai scurt timp am sa va poftesc pe la mine
pe toate
Monica-Elizabet
karligutza spune:
multumesc Monica, am trecut vremuri "grele" dar bine ca s-au dus! acum bafta si tie cu Ruxi la doctor sa va intoarceti cu vesti bune! iar cu colectia de 10 avem incredere si noi ca asa e, deci vezi ce magazin cu ce jucarii gasiti in cale! Vacanta placuta la copilasi! cum adica vacanta de vara?
abia asteptam deschiderea oficiala in casuta ta... macar zi-ne ce numaratoare inversa sa incepem... zile, ore, minute?
karligutza
sunt mamica Adelutei