Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *96*
Raspunsuri - Pagina 11
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Maya si Simina ne rugam pt voi sa va faceti bine repede Eu am tras o sperietura in seara asta de ma doare si acum stomacul. Cristi vorbea cu mama la telefon si dintr-o data vine cu o fata palida ca au facut accident (mama si fratele meu) si ca a auzit-o doar strigand tare...Am crezut ca lesin pana am reusit sa-i contactez din nou. Din fericire nu au patit nimic...s-au lovit frontal cu o masina, mama s-a lovit tare la cap, dar zice ca este bine. Doamne asa de tare m-am speriat...v-am zis si acum ma doare stomacul.. Olga, mamica lui David iepurasul |
Numai vesti proaste in seara asta?
Bine ca nu s-a intimplat nimic mai rau. Dar imi dau seama, oricum, ce sperietura ai tras!
Gina lu' Ian
Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)
Botez Ian
Monnvas spune:
citat din mesajul lui pisigri Ilinca, pe tine parca te-am auzit ca avea Sophiphi mucisori si i-ai pus in nas colargol. Si Pisilinca fornaie de citeva zile, nu scot mare lucru cu aspiratorul, nu are alte simptome, si prof de la neonato a zis sa ii pun colargol sa ii uscam odata mucii astia nesuferiti. Io-s mai cu inima indoita intr-un fel, ca mi-am pus si eu de-asta cind facusem o rinita hipertrofica pe fond alergic, si mi-a fost recomandat ca sa "cauterizam" mucoasa nazala; ustura de faci treaba mare in pampers, daca ma intelegi. A fost eficient? Si ...ce fel de mucisori avea Sophiphi? Ca ai nostri nu ...curg, doar fornaie. Scuzati detaliile oferite si cerute... |
Ba eu! Nu i-am pus decat de 2 ori fiindca mi-am pus si mie si am vazut cum ustura. Noi aveam si muci aposi (nu am consultat clasificarea mucilor, dar iti dai seama cam ce inseamna) - nu curgeau din nas, dar cand ii scoteam cu batista lu' bb se vedea ca-s lichizi. Am avut si de-aia mai vascosi, da' parca dupa. Ideea e ca scoteam si in 10 min iar fornaia si se chnuia saracu' de nu putea dormi. De-aia i-am pus in 2 seri inainte de culcare, dupa aspirare, ca sa poata baiatu' (si ma-sa) sa-si faca somnul. Efectul e instantaneu, ii usuca pe loc.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
olishka spune:
Multumesc mamici Dar sunt n continuare trista, caci fratele meu si-a facut praf masina...si el are o situatie mai delicata...nu stiu daca v-am mai povestit. Este preot, are 7 copii si mai vine unul Dintre acestia 7, 6 sunt infiati si unii dintre ei deja merg la scoala, asa ca avea de umblat cu masinuta in fiecare zi...mai ales ca nevoile familiei lui sunt f mari. Imi pare asa de rau pentru el caci masina nu mai este functionabila. Nici nu avem cum sa-l ajutam f mult, caci el locuieste in Ukraina. In fine...complicat. Si mama se simte rau...maine merge la control la un spital. Sper sa fie totul ok.
In timp ce scriam mesajul de mai sus am simtit o miscare in burtica...f ciudat am mai simtit asa sambata la nunta...senzatia aceea de fluturas in stomac...hmmmm f ciudat...
Olga, mamica lui David iepurasul
Monnvas spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Eu nu stiu ce sa spun cu gripa asta de porc; sincer mi se pare ceva legat de campania electorala. Nu ma intelegeti gresit ca nu o iau in ras. Insa, daca se manifesta ca o gripa normala (ca asa am citit mai peste tot) vreau sa stiu de ce se moare de la ea? Sau mor doar aia care au facut vaccinul- ca pana acum cam asta am constatat din ce circula pe net. Vitamina C cat cuprinde si cam atat. Piticii sub 3 ani cica nu vaccineaza antigripal, iar pt oameni mari e vaccinul de anul trecut care are 33% tulpini pentru H1N1(asta cine vrea sa il faca). |
Am trimis pe mailul comun ceva de la CMU legat de profilaxia gripei porcine.
La fel s-a murit si de aviara si de alte tulpini gripale. Tre' sa ne pazim, da' asta nu inseamna sa nu mai scoatem capu-n lume (cum imi sugera soacra)
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
inapreda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui provista
3 borcane de 125 pai e tare platinatul, copilul meu papa piureu de fructe cam 80-100, piure de legume cu sau fara carne(ou) 80-100, banana si ce mai rontaie el o nimica toata. restul e lapte la greu si seara+noaptea cu cereale. are peste 8.5 kg la 8 luni trecute. ma intreb vazand cat manaca platinatul al meu cu ce ii cresc falcutzele? el nu mai papa asa cum manca pe la 6-7 luni Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot? |
Tufete cucuiete, eu nu i-am raspuns Florinelei pentru ca aveam eu un feeling cum ca al meu tip maninca prea mult si ca, nu ar fi relevant dar voi ma speriati de-a dreptul. Ian are 2 mese inlocuite:
1. cam 250 gr fructe
2. 200 gr legume (cu carnita)
Si mai bea 3 x 180 ml lapte.
E normal??? Cine mai e in situatie, sa-mi raspunda va rog. HELP ME!
Gina lu' Ian
Botez Ian
novus spune:
citat din mesajul lui olishka Eu am tras o sperietura in seara asta de ma doare si acum stomacul. Cristi vorbea cu mama la telefon si dintr-o data vine cu o fata palida ca au facut accident (mama si fratele meu) si ca a auzit-o doar strigand tare...Am crezut ca lesin pana am reusit sa-i contactez din nou. Din fericire nu au patit nimic...s-au lovit frontal cu o masina, mama s-a lovit tare la cap, dar zice ca este bine. Doamne asa de tare m-am speriat...v-am zis si acum ma doare stomacul.. Olga, mamica lui David iepurasul |
Sanatate mamei tale si bine ca nu a fost ceva mai grav !!
Mami lui Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
David s-a cacacit astazi de 5 ori Si nu diaree...ci caca normal...si mult...oare o fi normal?
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Sanatate mamei tale si bine ca nu a fost ceva mai grav !! Mami lui Alexandra (03.03.09) |
inapreda spune:
citat din mesajul lui simonapro Buna fetelor! Erin Alexandru,Ianis Cezar,Rares Constantin pentru Maya sa se faca bine cat mai repede Cand esti mama cu copil mic, nu ai cum sa dormi neintrerupt, ca dormi cu grija, chiar daca el e cumintel, eu il verific acum de cateva ori pe noapte sa vad daca e invelit si aseara ce credeti ca am patit, l-am gasit infasurat cu paturica in jurul capului, a fost ingrozitor, ma gandesc daca nu ma trezeam sa verific, Doamne fereste ce putea sa i se intample.Urgent cautam sac de dormit, voi fetelor care folositi asa ceva sunteti multumita de el, sta bebe acolo? Fug sa pregatesc mancarica lui Lucian! fetele si copilasii! Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
Tocmai din aceste considerente + ca sint o mami panicoasa, eu l-am pus pe Ian de mic in sacul de dormit sa se obisnuiasca. Chiar si in perioada calda am folosit unul subtire de vara. ACum nu protesteaza defel pt. ca i se pare normal, chiar daca acum are unul de "'pil male". Eu zic sa incerci si tu. Succes.
Gina lu' Ian
Botez Ian
Monnvas spune:
citat din mesajul lui pisigri Ca sa nu mai zic ca tocmai mi-a povestit un coleg ca coordonatorul meu de doctorat cu frecventa spunea ca pacat ca eram asa de buna in ceea ce faceam, ca dupa intreruperea asta de 2 ani am sarit oricum din schema (referitor la post in invatamintul superior). Na... da eu ma incapatinez sa fiu zen azi |
Dar de ce ai intrerupt docul? Sau ai intrerupt doar predarea, docul il continui? Ai prins sistemul vechi, banuiesc, nu asta de 3 ani, nu?
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!