program de liniste

program de liniste | Autor: maitreyi

Link direct la acest mesaj

am niste vecini care aproape zilnic baraie, haraie, muta mobila, etc intre orele 14-15, fix cand doarme bebe. am fost la ei de vreo 3 ori pana acum si mi-au zis ca programul legal de liniste e 12-14 stie cineva concret care e totusi intervalul? cineva imi spunea ca nu ar fi batut in cuie si se stabileste de comun acord la nivel de asociatie...

multumesc

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

am niste vecini care aproape zilnic baraie, haraie, muta mobila, etc intre orele 14-15, fix cand doarme bebe. am fost la ei de vreo 3 ori pana acum si mi-au zis ca programul legal de liniste e 12-14 stie cineva concret care e totusi intervalul? cineva imi spunea ca nu ar fi batut in cuie si se stabileste de comun acord la nivel de asociatie...

multumesc

-------

-------

buna,

iata ce prevede legea 61 privind tulburarea linistii si ordinii publice:

"28) tulburarea, fara drept, a linistii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larma;

29) tulburarea linistii locatarilor intre orele 22,00-8,00, prin producerea de zgomote, larma sau prin folosirea oricarui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare in localurile sau in sediile persoanelor juridice situate in imobile cu destinatia de locuinte sau in imediata vecinatate a acestora;"

asadar, ziua nu exista program de liniste stabilit de lege, DAR este interzisa oricum tulburarea linistii....conf art.28

daca vecinii nu se potolesc, fa-le reclamatie in scris la sectia de politie de care apartii cu domiciliul; iar vecinilor spune-le ca legea interzice oricum tulburarea linstii, si ziua, si noaptea; si ameninta-i ca daca nu se potolesc , ii dai in judecata pentru tulburarea posesiunii, in sensul ca nu-ti poti folosi locuinta in mod corespunzator din cauza zgomotului produs de ei

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

la 21 s-a apucat alt vecin sa baraie...

multumesc. maine am sa merg sa vb cu presedintele de asociatie sa vad cum putem rezolva problema pe cai amiabile...

-------

-------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

mai este utila si legea locuintei

mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977

mai este utila si legea locuintei

mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............

Da amanunte, te rog, unde face Legea locuintei trimitere la programul de liniste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Stiu ca sigur pe vremea lui 'Ceasca era un program clar 13-17.
Nu stiu acum cum mai e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

sigur nu mai e nimic...azi, Duminica, la ora 14, s-a apucat un vecin sa baraie. 3 oameni eram pe sala din etaj in etaj si ascultand pe la usi sa auzim de unde vine. cand am mentionat omului de bunul simt a sarit ca ars. am pus afis pe scara pe care il semnasem "locataraii"...cineva a taiat locatarii si a scris "pensionarii" acum a disparut de tot...chiar nu e nimic de facut altceva decat politie? sau "taci si-nghite"...

-------

-------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

si noi avem probleme cu zgomotul, sunt f nervoasa : unii construiesc langa noi un bloculetz si incep de la 7 dimineata cu drujbele!!

dar ce se poate face impotriva unuia care sta vis-a vis si are in curte 3 caini( la 10 m de geamurile noastre) care latra infiorator mai ales noaptea?????? nu ne putem odihni deloc, e groaznic, deja ajungem la disperare. Stie cineva?

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

si noi avem probleme cu zgomotul, sunt f nervoasa : unii construiesc langa noi un bloculetz si incep de la 7 dimineata cu drujbele!!

dar ce se poate face impotriva unuia care sta vis-a vis si are in curte 3 caini( la 10 m de geamurile noastre) care latra infiorator mai ales noaptea?????? nu ne putem odihni deloc, e groaznic, deja ajungem la disperare. Stie cineva?

Eseea, la chestia cu cainii, depinde in ce sector stai. Ca in Sectorul 1 sau in @ au deja o hotarare de consiliu local si se dau amenzi nasoale, am vazut la TV.
Dar tu parca stai in 6, ca mine. Si eu am un caine in blocul de vizavi care cat nu vine iarna sta pe balcon si urla/latra - e lup...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Ana, nu stau in sect 1, din pacate! Stau in sect 4.

Mergi la inceput