Trombofilia o cauza a infertilitatii - 17 -

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia78 spune:

irinabobe clexane inca mai gasesti la sensiblu. Ca sa nu umbli dupa cai verzi intra intai pe site: http://www.sensiblu.com si da cautare dupa produs (clexane) ca sa vezi exact in ce farmacii il au.

Am observat ca cei de la 2na sunt si ei foarte bine aprovizionati asa ca merita sa incerci si acolo.

Eu maine ma duc si imi mai cumpar o cutie ca daca da Domnul si sunt insarcinata sa nu am acest stres. Sper sa se reglementeze cat mai repede.

MTHFR - C677T heterozigot + Lupus anticoagulant + Tiroidita Hashimoto
1 sarcina IA si 2 naturale oprite in evolutie (5s,6s,7s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

cami30 ti-a raspuns dr la email ?

Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
Anticorpi anti nucleari pozitivi
OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

lavinia multumesc pe site am vazut ca apar si la sensiblu si la helpnet dar nu stiam dc sunt actualizate informatiile. oricum marti iua reteta si ma duc sa bantui.

20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Eu am sunat acum la 3 farmacii de la Dona, toate au clexane si nici nu au probleme de aprovizionare. Asa ca stati linistite, se gaseste.

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

cata . deja ma luasera palpitatiile ma vedeam avortand iar la 20 de sapt...

20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Creatza11

La multi ani, Mihaele, Gabriele!!!
Fetelor va rog sa-mi trimiteti si mie adresa de mail a dr Uscatescupe PM.
Valentina, daca vrei nr de tel pt dr Avram sa-mi spui sa ti-l trimit pe PM.

MTHFR- A1298C,genotip homozigot,2 sarc oprite in ev(7s,9s)

multumesc,da, trimite-mi un PM cu nr de telefon al dumneaei
dar tu ziceai ca esti multumita de dr Avram...am vazut ca vrei sa vb iar cu dr Uscatescu?

La multi ani si din partea mea tuturor sarbatoritelor!!!

Doamne, da-le la toti, dar da-mi si mie!!!

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:

balanta, eu sunt putin mai norocoasa si nu fac FIV, raman natural. Deci parerea ta e clexane de 0,4de cand se vede sarc la eco?

Creatza11, si eu am polimorfismul genei1298 genotip A1298C homozigot, ca si tine, ca si alla76, si ca si mcrissa (care nu mai intra, vad... probabil ca e ocupata sa faca 'gimnastica' cu BB in burta :)
Homocisteina era buna in iulie (cand mi s-a oprit o sarcina in evolutie, dar probabil nu din cauza asta, cf. unui dr. embriolog...).

Nu sunt sigura ca trebuie luate B-uri asa, dupa ureche, daca homocisteina e buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604

Citat:

balanta, eu sunt putin mai norocoasa si nu fac FIV, raman natural. Deci parerea ta e clexane de 0,4de cand se vede sarc la eco?

Creatza11, si eu am polimorfismul genei1298 genotip A1298C homozigot, ca si tine, ca si alla76, si ca si mcrissa (care nu mai intra, vad... probabil ca e ocupata sa faca 'gimnastica' cu BB in burta :)
Homocisteina era buna in iulie (cand mi s-a oprit o sarcina in evolutie, dar probabil nu din cauza asta, cf. unui dr. embriolog...).

Nu sunt sigura ca trebuie luate B-uri asa, dupa ureche, daca homocisteina e buna...

mie mi-a iesit buna homocisteina si totusi markerii de anemie naspa...
asa ca nu stiu ce sa zic...
Homocisteina 9,13 #956;mol/l ((5-12)
Vitamina B12 337 pg/ml (197-866)
Folati serici > 20 ng/mL (3,1-17,5)
explicatia pe sfatul medicului, cica:
Nivelul de acid folic este peste limita normala (>17.5 ng/mL sau >39.7 nmol/L).

Acidul folic crescut apare in:
- deficitul de vitamina B12;
Se pot determina atat folatul seric (care reflecta modificari recente in aportul alimentar si absorbtia intestinala de folat), cat si folatul eritrocitar (adevaratul indicator al folatului tisular). Folatul eritrocitar nu face distinctia intre deficitul de folat si cel de vitamina B12: 63 %, din pacientii cu deficit de vitamina B12 prezinta niveluri scazute de folati. Pe de alta parte folatul seric este crescut la 30 %, din pacientii cu deficit de vitamina B12; de aceea determinarile de folat si vitamina B12 trebuie efectuate simultan.

oricum, de exemplu ungurii prescriu la greu femibion si inainte de fiv-uri, chiar daca nu sunt probleme cu mutatiile trombofilice

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alla76

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604

Citat:

mie mi-a iesit buna homocisteina si totusi markerii de anemie naspa...
asa ca nu stiu ce sa zic...
Homocisteina 9,13 #956;mol/l ((5-12)
Vitamina B12 337 pg/ml (197-866)
Folati serici > 20 ng/mL (3,1-17,5)
explicatia pe sfatul medicului, cica:
Nivelul de acid folic este peste limita normala (>17.5 ng/mL sau >39.7 nmol/L).

Acidul folic crescut apare in:
- deficitul de vitamina B12;
Se pot determina atat folatul seric (care reflecta modificari recente in aportul alimentar si absorbtia intestinala de folat), cat si folatul eritrocitar (adevaratul indicator al folatului tisular). Folatul eritrocitar nu face distinctia intre deficitul de folat si cel de vitamina B12: 63 %, din pacientii cu deficit de vitamina B12 prezinta niveluri scazute de folati. Pe de alta parte folatul seric este crescut la 30 %, din pacientii cu deficit de vitamina B12; de aceea determinarile de folat si vitamina B12 trebuie efectuate simultan.

oricum, de exemplu ungurii prescriu la greu femibion si inainte de fiv-uri, chiar daca nu sunt probleme cu mutatiile trombofilice

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

gabi stiu ca vit nu se iau asa dupa ureche, din cauza asta incerc sa ajung neaparat sapt asta la hematolog. Si mie mi-a iesit homocisteina buna, la fel si B12. Tu vrei sa spui ca sarcina trecuta a ta nu s-a oprit din evol din cauza mutatiei? Ce explicatii ti-a dat embriologul?
Feteleeeee, mailul lui Uscatescu, please!!!

Mergi la inceput