Trombofilia o cauza a infertilitatii - 17 -
Raspunsuri - Pagina 13
doina74 spune:
buna viitoare mamici!
am 3 fiv la activ,nereusite bineanteles.
lamuriti-ma si pe mine;analizele de trombofilie,analize genetice si celelalte care sunt pe prima pagina se fac in anumite zile ale cm?
mie nu mi-a spus nimeni sa fac aceste analize
, dar dupa 3 esecuri nu vreau sa mai ratez nimic.
silvi.81 spune:
DAZAMAGITA-----mersi mult de indicatii......eu nu sunt in Romania....dar am gasit ,la aia care vand fructe!!!!!!
pup toate fetele!!!!!!!!
FVL-heterozigot,2sarcinipierdute la 4s
miki-miki spune:
Fetelor sa nu faceti abuz de ghimbir, am vazut ca e trecut pe lista cu administrare moderata in sarcina.
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
silvi.81 spune:
MIKI---mersi de sfat!nu stiam!
DAR voi stiti cumva ca otetul de mere e bun ptr trombofilie??? am citi eu undeva ...mai de mult,am sa caut iar si daca gasesc infoormatii le aduc aici!
FVL-heterozigot,2sarcinipierdute la 4s
dezamagita spune:
intra-adevar - de evitat consumul de ghimbir zilnic, in sarcina e sanatos ocazional (si nu in cantitati mari) - in sarcina e bun pt greturi din cate am citit. Dar sucurile cu lamaie (fara ghimbir) sunt benefice oricand. Ghimbirul nu ajuta la ovulatie, nici la fixarea sarcinii.... Intr-o raceala e foarte bun - cu lamaie.
Otetul de mere e cel mai sanatos, mai sanatos decat cel alimentar care se obtine din petrol, mai sanatos decat cel balsamic - plin de conservanti. Cel balsamic se poate prepara acasa, din struguri negri sau din mustul proaspat obtinut. Din cate stiu, otetul de mere e singurul care se poate consuma in bolile de stomac fara a face rau. Eu consum otet de mere de 5-6 ani, l-am eliminat pe cel alimentar.
O alimentatie sanatoasa presupune si renuntarea la mezeluri de orice fel, pateuri de ficat - chiar si cele vegetale, daca ati sti cum se produc si in ce conditii nu ati mai papa, grasimi....margarina...pana si untura e mai sanatoasa. SI foarte important - Un fruct pe zi, obligatoriu (cel putin).
toate cele bune:)
Doina, imi pare nespus de rau pt FIVurile esuate, unde le-ai facut si ce probl de sanatate ai?
Creatza11 spune:
guzelnico, nici eu nu as risca, deci n-as intrerupe clexanul, mi-as face mai intai analize, sunt sanse mari sa nu aiba nici o problema de trombofilie dar sunt sanse si sa aiba. Sunt cam scumpicele dar afla daca e bun clexanul pt ea sau se inteapa degeaba ca nu are nimic.
MTHFR- A1298C,genotip homozigot,2 sarc oprite in ev(7s,9s)
Creatza11 spune:
dezamagita
iti multumesc pt nr de tel de la Fundeni.Am sunat si am aflat ce vroiam, adica ca e dr vineri acolo.
doina
, imi pare rau pt FIV-uri, din cate stiu eu, la analizele de trombofilie nu conteaza in ce perioada a cm esti.
MTHFR- A1298C,genotip homozigot,2 sarc oprite in ev(7s,9s)
guzelnico spune:
Multumesc, Creatza
. Ii voi transmite.
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
miki-miki spune:
Dezamagita multumesc
Inca ceva, imi poti spune un nume cu care sa ma adresez tie? Dezamagita mi-e pe dos
si cred eu ca nu esti zilnic dezamagita.![]()
Guze
poate dr prietenei tale spune ca ar tb sa nu mai faca clexane pt ca are IR-rile bune. Clexan de 0,4 la 2 zile inseamna 0,2/zi . Sa ia si ecografiile cu ea la Fundeni
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
guzelnico spune:
Miki, iti multumesc, toate informatiile vor ajunge la ea. Vreau s-o ajut cu aceste info pt ca noi, toate cele care suntem aici, stim ce inseamna lupta pt bb. Si ne bucuram pt invingatoare. Sunt raza noastra de speranta.
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot