cresa nr.8 Iasi

cresa nr.8 Iasi | Autor: theona

Link direct la acest mesaj

salut!
Mi-am din toamna asta copilul la cresa in Tararasi.Inainte de al inscrie am auzit doar lucruri bune despre cresa aceasta acum insa mi-am schimbat parerea(l-am gasit pedepsit de 2 ori).Copilul a fost un copil f cuminte si acum nu-l mai recunosc.Este o luna de cand nu mai avem liniste ...plange fara un motiv aparent.Spune tot timpul "nu" si"nu vreau". Inteleg e adaptarea dar chiar sa se asa de mult copilul si doar in rau.Daca il retrag acum o perioada si apoi il duc din nou...probabil fac si mai rau .
Va rog sa ma ajutati cu sfaturi ca eu una nu stiu ce sa mai fac, am fost cu el si la medic(e sanatos din punct de vedere medical).Ma gandesc ca poate se intampla ceva acolo la cresa ...nu stiu ce sa mai cred.POATE ATI PATIT SI VOI CA NOI.Mentionez ca amandoi avem servicii si am fost nevoiti sa-l dam la cresa.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Asa disperata eram si eu anu trecut pe vremea asta....am avut copilul acolo si pot spune ca luni a zile a fost traumatizat...si a mers doar o luna. Nu stiu ce se intampla....dar noptile plangea...tipa...devenise violent si multe altele.
Si ca sa intelegi mai bine situatia.....cand vedea rondu la 11 incepea sa tremure si sa tipe.
Nu stiu ce sfat sa iti dau.... eu nu l-am mai dus....

Multa putere de a merge inainte si sper sa gasesti cea mai buna solutie!!!

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theona spune:

Acum vin de la cresa(m-am invoit de la munca cu gandul sa-l iau acasa sa doarma la amiaza)Dar doamnele de acolo m-ai exact doamna Jeni a zis ca e bine , ca nu plange si ca a mancat tot.Iar daca vreau sa-l iau acasa pot sa-l iau numai ca nu o sa se acomodeze niciodata.L-am lasat acolo .Nu ma pot pune rau cu doamnele de acolo caci nu am alta solutie(nu-mi permit o bona)si ma gandesc ca poate au dreptate caci au trecut sute , mii de copii prin mainele lor.
Ma duc maine din nou la medic sa vad ce pot sa fac , poate ceva ceaiuri seara ...nu stiu.
Am ajuns ca plang si eu noaptea cu el.Ma simt si vinovata ca nu am timp sa stau cu el acasa. Am sta 2 ani cu el acasa. A FOST UN COPIL EXEMPLU FARA NICI O EXAGERARE. SI ACUM PLANGE SI ZI SI NOAPTE , TIPA , SE ZBATE IN BRATE LA MINE, ZICE NOAPTEA"NU" SI" NU VREAU".Poate ar fi bine sa-l retrag de la cresa si sa caut alta solutie dar nu pot asa urgent ...am nevoie de timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Off, nu mai lasa copilul sa se chinuie asa. Stiu ca e greu sa gasesti solutii. Si ai mei s-au adaptat mai greu la cresa, au plans. Dar plangeau doar cat ii schimbam acolo si se linisteau repede. Nu plangeau noaptea asa cum povestesti ca face puiul tau. Clar e foarte traumatizant pt el ce i se intampla acolo. Si nu e normal sa-l gasesti pedepsit. Ce poate face un copil atat de mic incat sa fie pedepsit?
Ia-ti o saptamana-2 concediu de la servici si cauta alta cresa sau o bona. Stiu ca nu e simplu, ca e usor de spus si greu de facut, de gasit solutii. Dar nici ce e acum nu e bine deloc. Iti tin pumnii si sper sa fie bine pt puiul tau cat mai repede.

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu.anca spune:

Draga mea,

Sunt copii care se adapteaza mai greu, dar asa inseamna un pic de plans dimineata, un pic de plans seara, refuz de a se imbraca pt. cresa, chestii de astea. In momentul in care copilul isi schimba total comportamentul plange si noaptea prin somn, etc, atunci ceva este clar in neregula.
Ce astepti, sa faca pipi in pat, sa-si manance unghiile,de ce semne mai ai nevoie ca nu ii este bine acolo? El ce ti-a povestit? Daca tot te-ai dus sa il iei, de ce nu ai intrat savezi ce face, doamna Jeni pun pariu ca le zice asa tuturor parintilor, trebuia sa te convingi tu cu ochii tai ca e bine si nu plange.
Nici eu nu am ajutor cu copilul, familia mea e in tara. Si aici e foarte greu de prins loc la cresa, dar copilul meu nu a avut asemenea manifestari niciodata. Chiar daca mai smiorcaia dimineata, la plecare o pupa pe doamna, spunea la revedere si "pe maine" din proprie initiativa, de unde am dedus ca el de fapt se simte bine acolo. Copilul tau ce atitudine are fata de doamne? Se simte ca s-a atasat de vreuna? Urmareste asta.
Da, ar fi bine sa te duci la un medic, dar nu pentru ceaiuri, ci pentru o opinie de specialitate privind posibilele cauze ale schimbarii de comportament si mai ales efectele asupra psihicului copilului. Iar cu pedeapsa nu sunt de acord!
Te rog sa nu mai spui ca nu ai solutii. Cresa aia nu e singura din Iasi, se poate schimba, cu o cunostinta, cu o spaga, cu mai multi bani poate la una privata...incearca sa gasesti suport si informatii la topicul fetelor din Iasi. Nu lasa copilul sa se chinuie !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_mami spune:

sper din tot sufletu ca sa gasiti o solutie ,totusi cand a fost pedepsit nu ai antrebat cea facut asa grav de a trebuit pedepsit ,antreaba da se cearta cu copii sau nu se anteleg de la jucarii ,sau daca vreo doamna e mai rece ,revino si spunene ce ai rezolvat

Mergi la inceput