Reteta ungureasca
Raspunsuri - Pagina 2
ladyJ spune:
In acest weekend pregatesc vadas
Abia astept, mi-a placut foarte mult.
Acum nu stiu ce reteta sa fac..le incerc totusi pe amandoua, Eunice, multumesc si tie
Rose, este chiar gustos. Mie imi place foarte mult mancarea ungureasca, si vadas ul m-a dat pe spate.
Nikol, nu mi s-a parut a fi o mancarea grea. Bine..usoara nu e ca se mananca cu paste, dar de iarna mie mi se pare perfecta.Carnea nu e grasa, multe legume.. Plus ca e delicioasa.Mie mi-a picat la fix.Excese de acest fel nu prea fac decat atunci cand nu ma pot abtine..
Daria, tu esti acolo in zona si nu ai papat vadas de 15 ani? Vaaiii..
Emeralde, ce am mancat eu era fara ciuperci. Dar cu mult mult morcov. Tokany inseamna tocana? Deci in traducere ´´tocana de vanat´´? Merge si cu alta carne, carne de vanat?
Gata, ca iar mi-e pofta
nikole spune:
GATA
A iesit o nebunie, intr-adevar nu e grea, nu cum as fi crezut, eu nu am pus smantana, in rest am urmat reteta Cristei, si imi place ce a iesit.
Si da...merge de minune pe vreme rece.
Numai ca nu imi place cu paste, asa ca eu am servit cu piure de cartofi.
Lady bine ai facut ca ai intrebat.
Nikole, mami lui Albastrel(4.08.2007) si fericita 18+cu...Albastrica
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
eimotto spune:
M-ati facut sa ma duc aseara la piata la ora 19.30... am facut si eu vadas si mi-am rasfatat bunica unguroaica care nu ma invata astfel de retete... mi-a spus ca la ea acasa gustul era putin diferit crede ca din cauza vinului (ei o faceau tot cu otet). Este nemaipomentit de buna (am facut langa macaroane ca nu mai aveam paste acasa si cu carne de pui ca nici vitel nu aveam si fara smantana)
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia - De la inima ta pentru inima ei
CRISMIR spune:
Acum doua zile mi-a dat si mie cineva aceasta reteta...dar la tot ce ati scris voi mai sus,mi s-a spus sa adaug la sfarsit ,dupa ce totul este fiert,o lingura de mustar....iar carnea sa o prajesc putin inainte de a o adauga legumelor...cica este un deliciu....am sa incerc si eu sa fac,sa vad cu ce carne(de fapt ar trebui folosita carne de vanat,dar cum nu este foarte populara si mult mai pretentioasa, cred ca lumea foloseste vita)...am sa va zic ce iese....
"Before you judge me, try hard to love me."MJ
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
szivarvany spune:
Ghiciti ce am eu in cucta
Vadas
Abia astept sa vad daca imi iese atat de bun cum il stiam eu.
Multumesc pentru retete !
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
szivarvany spune:
A iesit o nebunie
Am papat 2 portii.
Fi`mea a strambat din nas La ea ce nu "e" sarmale nu e bun Dar a zis ca incearca mai incolo cand nu e cald. I se pare dulceag ...
Insa Sela a balit langa mine asa ca i-am pus si ei, ma va iubi ever
Am facut pe carnita de vitel, pe care l-am fiert initial 40 de minute, apoi am adaugat multi morcovi si 2 radacini de patrunjel, foi de dafin, boabe de piper, sare si am mai fiert inca 50 de minute.
E bun cu smantana
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
b.nica spune:
Lady,ia zi cum ai facut tu mancarea?
Cum te stiu si cum ma stiu pe mine precis ai combinat retetele si ti-a iesit ceva a la..Lady,.
ladyJ spune:
B.nica, am facut dupa reteta Cristei, doar ca eu am pus 6-7 morcovi . (nu erau f mari)
Carnea, dupa ce a foert am taiat-o de grosimea unui deget.
Initial vroiam sa pun nuscoara, dar cum nu am avut am pus vin rosu.
Le-am servit piure ca asa a vrut sotul meu. Oricum, foarte foarte bun a fost si cu piure.
Data viitoare incerc cealalta reteta, cu nucsoara si fiert impreuna carnea cu legumele.