Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(39)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

surorilor, o intrebare.
lucreaza cineva cu progr.mastercontfree?
va rog.....
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Nu am auzit de programul asta. Ce problema ai?
Eu am lucrat cu CIEL.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna gagici, again. Am sunat-o pana la urma pe doctorita mea ginecolog, sa o intreb daca imi face totusi anestezie la HSG. A zis ca nu poate sa-mi faca si ca totusi mi-ar recomanda sa fac laparoscopie. A zis ca vb ea cu o prietena de-a ei care lucreaza la dr. Tutunaru, sa imi faca programare sa ma bage pe program (nush la ce se referea). Ce sa fac? Sa ma duc sa fac sau sa stau pana in decembrie sa merg la dr. Laura Dracea de la Gynera?
Ce-ti fac astia la laparoscopie, e dureroasa, cat te tin in spital? Cine imi da si mie niste detalii, pls

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui amy2007

Buna gagici, again. Am sunat-o pana la urma pe doctorita mea ginecolog, sa o intreb daca imi face totusi anestezie la HSG. A zis ca nu poate sa-mi faca si ca totusi mi-ar recomanda sa fac laparoscopie. A zis ca vb ea cu o prietena de-a ei care lucreaza la dr. Tutunaru, sa imi faca programare sa ma bage pe program (nush la ce se referea). Ce sa fac? Sa ma duc sa fac sau sa stau pana in decembrie sa merg la dr. Laura Dracea de la Gynera?
Ce-ti fac astia la laparoscopie, e dureroasa, cat te tin in spital? Cine imi da si mie niste detalii, pls

Amy, eu am facut si HSG si laparoscopie.
HSG e de preferat sa se faca cu anestezie, eu am facut-o la Euroclinic, am dat o gramada de bani, dar macar am dormit. Transmite-i doctoritei tale ginecolog ca, cu tot respectul, e o tanti dusa cu sorcova, exista o gramada de anestezii, locale, generale, o gramada de substante...nu e normal sa suferi. Balariile alea cu trebuie sa se miste trompele, sa vad io ca se misca si ele nu se misca sub anestezie...sunt prostii. Trompele se pot vizualiza si eventual desfunda si sub anestezie.
Eu am uitat pana si ca trebuia sa nu mananc in dimineata in care trebuia sa fac HSG si tot mi-a facut anestezie generala, desi mancasem un sandvich cu o ora jumate inainte. Deci solutii exista.

Doctorita mea care m-a indrumat in hatisul analizelor mi-a recomandat HSG si apoi, in caz de rezultat negativ, laparoscopie.
Pentru ca laparoscopia este totusi o operatie cu anestezie generala si intubare, pt ca presupune totusi o altfel de interventie asupra organismului. Eu am facut-o si pe a doua, la Giulesti la Marinescu.
Nu iti trebuie 'pile' si recomandari. Eu m-am dus la asistenta sefa si i-am zis ca vreau sa ma programez pt operatie, bine, trimisa de doc. care lucreaza si ea acolo. Programarea s-a facut dupa aratarea unei hartii de 100 lei, ca altfel nu era nici un loc liber!

Parerea mea e ca si Tutunaru si Dr Dracea vor vrea sa vada ce e acolo, fie printr-o HSG, fie prin laparoscopie. Acuma, lucruri bune se vehiculeaza despre amandoi, dar nu despre asta e vorba.
Eu zic ca e ok sa faci intai HSG - cu anestezie - si in caz ca trompele tale sunt ok, ai scapat de laparo. Nu e necesara laparo din prima.
Laparoscopia nu este dureroasa, eu am stat in spital vreo 26 de ore, internata joi dimineata, operatie la 3pm, vineri la 10 am cerut externarea.
Daca organismul tau reactioneaza nasol la anestezie, daca vomiti, ai reactii adverse, s-ar putea sa te mai tina o zi. Ramai cu 3 'butoniere', una la buric, alte doua in dreptul ovarelor. Nimic special, nimic dureros. Eu vineri, dupa ce am ajuns acasa, m-am apucat sa imi fac supa. Mergeam mai incetisor, dar nu ma durea nimic. Si mi-au extirpat si un mic fibrom de 1.5 cm de pe uter.
Nu sunt de speriat nici una dintre interventii.
Ideea e sa le faci in ordinea corecta, adica daca HSG e bun, nu mai e necesar laparoscopie.
Iti mai dau si alte detalii daca ma mai intrebi.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Ms floricico. Doctorita asta a mea era foarte contrariata: cum cu anestezie generala, ca trebuie sa va supravegheze cineva pe perioada anesteziei, dar nu sta nimeni sa se iradieze cu dvs in camera. Pe pagina de la Euroclinic nu am gsait pretul pt HSG cu anestezie. O sa mai caut. Inca stau in cumpana. Ideea e ca si in 2005 cand am facut eu HSG aveam o trompa permisiva si una partial permisiva, si totusi nu am ramas. De aceea ma gandesc ca intr-un fel ar fi bine sa vada ce e pe acolo.
Anestezie generala am mai facut, cand m-am operat la rinichi, imi revin repedem, depinde de doza. Am mai facut o data o anestezie scurta daca pot sa ii zic asa, ca dupa 15 minute eram in picioare.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

surorilor, o intrebare.
lucreaza cineva cu progr.mastercontfree?
va rog.....
pupici la gagici!!!

Nu am auzit de programul asta. Ce problema ai?
Eu am lucrat cu CIEL.

26+

e un program gratuit de contabilitate.
nu stiu de unde sa incep
si cum sa lucrez cu el, asa, mai usor....
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Buna ziua, fete dragi!

Iaca am venit si io de la dr. M-am dus hotarata sa cer IA si am venit hotarata sa fac ... laparoscopie (si dupa 2 luni FIV3-cel norocos).

Bineinteles ca antibioticele nu au "topit" ceea ce se vedea pe trompa stanga. Dr mi-a explicat asa: degeaba fac IA cu trompa dreapta ok, daca suspecteaza hidrosalpinx pe trompa stanga. Chiar daca se va prinde sarcina, embrionu' nu va rezista unui mediu ostil. A explicat foarte plastic, incat imi si imaginam cum embrionasu' sta acolo ghemuit si este stropit cu o "otrava" verde care i se scurge pe capsor ca in reclamele alea cu domestos sau ca in filmele cu alien-i.

Asadar, luni sa nu ma asteptati ca sunt la laparo.
Dr a zis ca-mi face interventia dimineata si seara ma lasa acasa, daca ma simt bine. In aceeasi interventie imi va face si histero si laparo (o fi vreo promotie?!).

P.S. Dr care imi va face interventia (asistat si de dr mea) e ff tanar si frumusel .

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

nico-nasico, sa fie in ceas bun!
noi suntem aici pt tine!
nico!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui amy2007

Buna dimineata, fetele. La mine Z1 CM, asa ca tre sa sun sa ma programez la HSG.

_

vai amy! ce conicidenta!

si la mine tot Z1 de CM.
eu am sunat si am vb cu un dr pe care il stiam, cred ca pe data de 12 imi face HSG.

se pare ca la ce spermograma are sotul, fara IA nu vom reusi in veci.

dar asta e, suntem optimisti. adika sunt, ca picasem in depresie. dar mai nou, m-am reambitionat si mi-am facut curaj sa fac HSG.
si data viit cand voi face IA va fi cu stimulare de data asta.

FETELOR, TREBUIE SA REUSIM!!!!!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

bafta fetelor, la HSG! sa veniti cu vesti bune!
eu cand am facut-o, am platit 3,5 mil.
doamne, ce scumpa e acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Galli, stiu ca sunteti aici mereu si pentru asta va multumesc si va iubesc.

Floricico, prin cate ai mai trecut si tu. Sunt foarte fericita pt tine, ma bucur ffffff mult pt reusita. Sa fiti sanatosi si voiosi!

Lumy, ce mogaldete active, pupa nasica pe ei/ele de zglobii! Si pe mami, bineinteles!

Micomic, gandeste optimist. Ne rugam pt tine sa fii sanatoasa si sa nu se iveasca NICIO complicatie.

Moni, multumim de listuta. (Lyly e in Z5 parca).

Amy, orice faci, sa ceri ANESTEZIE! Si da, au dreptate fetele, fa mai intai HSG si, doar daca se gasesc probleme, sa-ti recomande laparoscopie.

Babyblue, mult succes si tie la HSG!

Lyly, incearca totusi o pozitie cu picioarele in sus, nu in jos.

Sorinake, ai mai gasit vreo interventie de facut?

Mayan, tesekkurler!

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput