Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(39)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lyly_mar/lyly_mar.jpg)
lyly_mar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana lyly, ![]() sa vedem inelu,mayanuleeeeeeeee!! astept inca o minune in viata mea!!! |
Aaaa,pai acum este doamna olandeza in toata regula!!Daca declara la primarie domnu ca sunt impreuna, este ca si maritata!!
![](pupic.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
luminita42 spune:
citat din mesajul lui galliciana luminitoooooooooooooooooooooooo, e cafeaua de dimineata!!! nu se simte mirosu pan la tine???? ![]() ![]() ![]() astept inca o minune in viata mea!!! |
buna fetelor
![](pupic.gif)
Galli sunt pe aici , ma pregatesc sa trag o vizita la serviciu, sa-mi organizez cartile ..vreau sa le car acasa curand.:-( si..am uitat sunt in z15 de cm, treceti-ma si pe mine pe acolo, daca asa e fashionul; o sa bag si temperatura de azi pe fertility friend sa vad cand imi da ovulatia aia precoce, sper sa potriveasca cu datele de la eco
![](pupic.gif)
Ada da' tu esti berbec? ca am pierdut sirul!... parca nu-s asa multe zodii de foc pe aici..berbec de care ? de aprilie ? de martie? uitasi sa le spui la fete si de bazdacul berbecilor?..
![](icon_smile.gif)
![](icon_smile.gif)
![](icon_smile.gif)
Fetelor aveti dreptate cu doctorii din NL, ca astepti dupa ei pana mori..la ai nostri nu astepti asa mult, dar tot mori.. :-( fie la propriu, fie de ciuda ca te-ai lasat pe mana lor..niciunde nu-i perfect
![](bang.gif)
Pentru cine planifica HSG la medlife, eu am facut acolo, cu doctorita Predoi, a fost bine, fara probleme si fara anestezie,
![](icon_smile_big.gif)
fetelor sunteti dragute toate, toate
![](floare.gif)
![](icon_smile.gif)
ne auzim! diseara am program de cumparaturi, cu inghesuiala de rigoare , pupaturi multe la toate!
![](pupic.gif)
MayanMistica spune:
Deci , da...incepand de azi noapte orele 1:40 ( intre 5 si 6 nov) sunt Logodita!!!
Am trecut printr-o serie de procese termice ieri ,mai ceva ca la orele de fizica sau chimie.
Dl a facut o gafa mareeee , chiar ieri ...cand eu am fost la scoala si la intoarcere s-a intamplat ca am descoperit.
L-am sunat sa-mi confirme ce stiam oricum ,eram plina de nervi cred ca 9 cuvinte din 10 au fost de dulce.
Cert e ca in mai putin de juma de ora dl a fost la usa si scandalul a inceput.Scandal la modul ca eu urlam iar el isi cerea iertare si ma implora sa nu plec.Dupa ce am simtit ca ma usturau palmele de atata " mangaiat" am trecut la bat fetelor ca nu se mai putea.
La un moment dat am crezut ca gata , la dentist ajung cu el..
Zic , no bun ...ai facut-o lata iar , eu azi n-am chef sa mananc acasa nici daca gatesti tu , pt ca eu cu siguranta n-am chef de gatit.Asa ca te imbraci si mergem sa mancam la restaurant.Aaaa si sa nu uit AZI mergem sa comandam verighetele.
Deci mai intai am comandat verighetele dupa care am intrat intr-un magazin cu imbracaminte si mi-am luat un sacou de catifea , o bluza draguta si o gentuta de ocazie .Pantofiori comozi , ptr ca plecasem de acasa cu niste tocuri de 7 care se infigeau intre dalele de pe strada.
Cand am ajuns acasa am discutat foarte serios si i-am explicat ca toate problemele vreau sa le rezolvam impreuna.Sper ca a inteles mesajul meu , altfel data viitoare ma vad nevoita sa il bag la 220...
galliciana spune:
noi iti propunem,cu caldura un 380,
recomandat aprox majoritatii barbatilor
am spus -majoritate!! sa nu sariti pe mine!
astept inca o minune in viata mea!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ada29/ada29.jpg)
ada29 spune:
Luminita,sunt berbec de Cj,12 aprilie.Nu le-am zis la fete numai partea buna a berbecilor,cealalta parte o descopera ele pe rand
Pun aici prospectul la vitex,sunt mai multe firme car il fac.
Producator :
Nature's Way
Compozitie :
Vitex agnus castus (fruct), glicozide iridoide (agnuside, aucubine), uleiuri volatile (cineol), alcaloizi (viticine), flavonoide (casticine, izovitexine, apigenine), acizi grasi esentiali (acid oleic, linolenic, palmitic, stearic)
Mod de prezentare :
100 cps
Administrare : 1 capsula de 2 - 3 ori/zi timp de 2-3 luni, apoi 1 capsula/zi
Nu se administreaza persoanelor care sufera de boala Parkinson, celor care folosesc antipsihotice, anticonceptionale sau au tumori hormono-dependente.
Indicatii :
- modulator hormonal: echilibreaza raportul progesteron/estrogen prin stimularea secretiei de progesteron la nivelul axului hipotalamo-hipofizo-ovarian (stimuleaza secretia hormonului luteinizant - LH implicat in secretia progesteronului de catre ovar in faza luteala si reduce secretia hormonului stimulant folicular FSH)
- complementar in tratamentul infertilitatii feminine si masculine induse de insuficienta luteala
- reduce manifestarile in sindromul ovarului polichistic, in sindromul premenstrual (inflamatii si dureri ale sanilor, iritabilitate, depresii, migrene, retentie hidrica), in dismenoree (dureri menstruale), amenoree (lipsa menstruatiei), in menopauza (osteoporoza, depresii, palpitatii, ameteli, migrene, insomnii, iritabilitate, anxietate, transpiratii excesive), endometrioza, afectiuni benigne ale sanului
- amelioreaza acneea hormonala feminina si masculina
- echilibreaza hormonal organismul dupa nastere precrum si dupa utilizarea indelungata a anticonceptionalelor
- reduce secretia de prolactina prin legarea receptorilor de dopamina la nivel hipotalamo-hipofizo-ovarian; (dopamina este factorul major hipotalamic inhibitor al secretiei de prolactina prin inhibarea celulelor lactotrope); la femei reducerea hipersecretiei de prolactina previne sau suprima galactoreea (secretia lactata anormala), congestia sanilor sau mastita dupa nastere, iar la barbati reduce oligospermia si impotenta
- adjuvant in tratamentul prolactinoamelor hipofizare
Mayan felicitari pt.logodna!Sa fie intr-un ceas bun! Multa intelegere si multa fericire sa aveti!
Ada
galliciana spune:
citat din mesajul lui MayanMistica Deci , da...incepand de azi noapte orele 1:40 ( intre 5 si 6 nov) sunt Logodita!!! Am trecut printr-o serie de procese termice ieri ,mai ceva ca la orele de fizica sau chimie. Dl a facut o gafa mareeee , chiar ieri ...cand eu am fost la scoala si la intoarcere s-a intamplat ca am descoperit. L-am sunat sa-mi confirme ce stiam oricum ,eram plina de nervi cred ca 9 cuvinte din 10 au fost de dulce. Cert e ca in mai putin de juma de ora dl a fost la usa si scandalul a inceput.Scandal la modul ca eu urlam iar el isi cerea iertare si ma implora sa nu plec.Dupa ce am simtit ca ma usturau palmele de atata " mangaiat" am trecut la bat fetelor ca nu se mai putea. La un moment dat am crezut ca gata , la dentist ajung cu el.. Zic , no bun ...ai facut-o lata iar , eu azi n-am chef sa mananc acasa nici daca gatesti tu , pt ca eu cu siguranta n-am chef de gatit.Asa ca te imbraci si mergem sa mancam la restaurant.Aaaa si sa nu uit AZI mergem sa comandam verighetele. Deci mai intai am comandat verighetele dupa care am intrat intr-un magazin cu imbracaminte si mi-am luat un sacou de catifea , o bluza draguta si o gentuta de ocazie .Pantofiori comozi , ptr ca plecasem de acasa cu niste tocuri de 7 care se infigeau intre dalele de pe strada. Cand am ajuns acasa am discutat foarte serios si i-am explicat ca toate problemele vreau sa le rezolvam impreuna.Sper ca a inteles mesajul meu , altfel data viitoare ma vad nevoita sa il bag la 220... |
oare cu ce o fi gresit???
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
galliciana spune:
surori, continuam discutiile aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144641
pupici la gagici!!!