Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(39)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Nico,laparoscopia o sa te aduca mai aprope de visul tau.E un pas peste care o sa treci cu brio.Iti clipseaza trompele? N-ai de ce sa ai emotii,le preluam noi cele de pe margine.Cu anestezie totala banuiesc ca se face,nu? Sau cum?O sa fie bine,sa-ti repeti asta tot timpul.Inseamna ca pastilele n-au avut nici un efect?

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Aduta, cok tesekkurler.
'Sansa' o masor dupa FIV3- cel norocos, in ian.
De umblat, umblu prin casa, sunt ca o leoaica in cusca. Trebuie sa-mi fac de lucru, sa nu-mi stea gandu' aiurea.
Telepatia a functionat!

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Galli,am avut profesori buni la colorat,desi la Mozilla nu merge cu marcatul(albastritul) textului apoi culoarea,eu folosesc mozilla si scrii intre parantezele alea ce vrei ,in fine,nu-i asa greu numai sa ai rabdare sa le testezi..

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada29

Nico,laparoscopia o sa te aduca mai aprope de visul tau.E un pas peste care o sa treci cu brio.Iti clipseaza trompele? N-ai de ce sa ai emotii,le preluam noi cele de pe margine.Cu anestezie totala banuiesc ca se face,nu? Sau cum?O sa fie bine,sa-ti repeti asta tot timpul.Inseamna ca pastilele n-au avut nici un efect?

Ada

Da, e posibil, suntem la mana lu' Doamne- Doamne. Cu aceasta interventie, pot spune ca am facut tot ce tinea de noi.
Nu stiu ce-mi vor face. Dupa explorare, vor lua hotarari ad-hoc si fara sa ma intrebe pe mine, care o sa dorm bustean.
Teoretic, imi clipseaza trompa/ trompele. O sa-i rog sa-mi puna cleme cu , sa fie mediu vesel pt viitorul bb.
Trebuie sa fie BINE! Mi-a inspirat incredere chirurgu' cel tinerel. Daca m-a convins ca laparo e solutia, nu IA la care io insistam de zor cu cateva zile inainte ... Are un mod tare plastic de a-ti expune problemele medicale.
Si da, din pacate, antibioticele s-au asortat cu vremea de afara: apa de ploaie.

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

o sa-ti poarte noroc.Cum sa faci IA Nico cu hidrosalpinx pe trompa?nici gand,tot pe trompa are loc intalnirea gigeilor cu ovulul si la IA,exact ca la natural,acolo si mediu toxic la tine nu facea bine deloc.Doamne ajuta! Pai daca dr.e tinerel si frumusel o sa iasa super laparo,face bine la pisic treaba asta.N-ai nici o treaba daca faci cu anestezie generala,eu polipul la fel l-am scos tot cu generala si eram ca o floricica,nu stii nimic,nu vezi nimic.Fii barbata Nico,ca o sa fie super ok.Punem pariu?

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:

De umblat, umblu prin casa, sunt ca o leoaica in cusca. Trebuie sa-mi fac de lucru, sa nu-mi stea gandu' aiurea.

Nico, draga mea, eu am facut laparoscopia pe 18 dec anul trecut. Pe 17 dec seara mi-au spart casa, inainte sa ne intoarcem noi de la servici. De la 6 la 12 noaptea am stat cu politie, declaratii, poze, amprente, etc, etc. La 5 dim m-am trezit si am plecat la spital, unde trebuia sa fiu la 7. Acum imi vine sa rad, dar atunci a fost crunt. Mi-am adus aminte ca am citit ca te invarti ca leoaica in cusca.....io ma invarteam in casa cu mainile pe cap si incercam sa cuantific ce lipseste.

Ada, bine ai revenit.

Eu azi am stat acasa si maine la fel. Imi vine soacra cu cumnata, 2 copii gemenei de 5 anisori si una bucata cumnat. De dis-da-morning am facut cumparaturi si am turnat o ciorbita de vita...yami, yami....cu bors. Acum am terminat-o, astept sa o incep. Singura! :)
Intentionam sa fac si o negresa, dar ma cam inteapa burtica, ca am si ridicat azi niste sacose in portbagaj si din masina in casa....si cred ca renunt la ideea de negresa. Soacra vine cu felul doi, asa mi-a zis. Bine, draga de ea, a zis ca sa nu fac nimic de mancare, ca ea de aia vine, sa le gateasca la toti, dar io....nora ce ma aflu, nu pot sa o primesc cu frigiderul gol. Macar sa aiba senzatia ca fi-su e ingrjit bine!!
Glumesc, ne impacam f bine si sunt o norocoasa ca am asa soacra.

Am vazut ca v-ati lamurit cum e cu anesteziile si laparoscopiile/ HSG si histeroscopiile.
Despre anestezii este util sa stiti ca sunt f multe feluri de ceea ce noi numim in sens general anestezie generala.
De ex. una e anestezia generala de 3 minute pt o HSG si alta e anestezia generala pt o operatie de rinichi. Operatiile complexe necesita un alt nivel de 'adormire', se fac cu intubare, nu se mananca inainte, etc. Va reamintesc ca pe mine m-au adormit - probabil cu vreun somnifer usor - chiar si mancata. Vecinul meu e chirurg si mi-a mai explicat cum e cu anesteziile. Culmea - mi s-a parut mie - anesteziei a fost la el, facuta de nu stiu ce profesor renumit, a avut o interventie la picior si i-au amortit cu injectie in coloana doar respectivul picior si, din greseala, o bijuterie. . Se numeste semi-rahi-amestezie parca. So, nu va speritati, pt noi, profanii, fara studii de specialitate, am senzatia ca, cu cat stim mai multe, cu atat ne speriem.
Eu am avut o 'retinere' referitor la intubare, citisem nu stiu pe unde ca ramai cu o jena in gat. Pe naiba, nu ramai cu nimic, nu simti nimic, sonda e scoasa exact inainte de a te trezi din anestezie.
De ex. pt mine la laparoscopie m-a trezit doctorita pe masa de operatie, m-a intrebat daca vad, daca aud, daca imi dau seama unde sunt si abia apoi m-au mutat la terapie intensiva.
Capul sus, e usor daca vrei sa o privesti usor.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

[quote]citat din mesajul lui ada29

Amy,tu esti toata numai suflet fata draga,cineva acolo sus o sa te rasplateasca pe masura,sunt sigura de asta.Adevarul gol golut e ca niciodata nu mi-am imaginat ca te poti atasa asa mult virtual de cineva.Nu prea sunt de acord cu asta deci va iubesc impotriva vointei mele..

Aduta, daca tu iubesti virtua...io sunt geloasa virtual....ce numai amy e toata numai suflet? sa vezi eu ce tatze am.....
Pe mine ma iubesti?
Hai ca am luat-o razna...
pup pe botic

Mona
:)

Mergi la inceput

Mi-am amintit de o faza,inainte sa ma adoarma dr. ma intreba daca sunt alergica la substanta cu care ma da pe pasa.Nu mai stiu,oare iod?Eu ii zic ca habar n-am ca nu ma mai dat nimeni

Dupa ce ma trezesc si-mi dau seama ca nu-s in rai,ma gandeam io ca daca pateam ceva scria pe actul respectiv alergica la...asta-i de rasu'plansu ca nu mi-a facut nimeni un test de alergie.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Fetele, buna ziua!
As vrea si eu sa vin printre voi..am pregatit si introducerea: 42 ani,zodie berbec, satena, 1,65 si 56 kg, rezerva ovariana pe duca (AMH si inhibina sub limita), cu o fetita de 20 de ani (:-)) din prima casatorie, recasatorita acu' 3 ani, sot balanta, fara copii :-(( cu normospermie!:-)).

Sunt la rascruce,fetelor, am ramas in 'mijlocul drumului' ca fraiera si nu stiu incotro sa o iau, nici cal nici magar nu sunt...adica stau intre un IA nereusit plus doua IA-uri anulate si perspectiva unui FIV cu sanse reduse (poate, peste cateva luni)dupa ce ne mutam prin strainataturi. Mona si galiciana stiu de vaietaturile mele de la topicul inseminare

ieri am anulat al treilea IA,la medlife, foliculul meu dominant (14-15mm) era deja corp galben. raspunsul meu la puregon a fost de rasul lumii :-((( foliculii mei (cel mult 2)nu cresc destul, si se "sparg" inainte de vreme. Cu o luna inainte am patit la fel cu menopur.
Singurul meu folicul valid a fost obtinut cu o schema amestecata de menopur+ clostylbegyt.

asa ca iata-ma, as vrea sa fac ceva pana o fi sa fie FIV-ul, dar nu stiu ce ma simt proasta si blocata; mai am o luna jumate de stat in tara, doctorita zicea sa mai merg la monitorizare pe cm natural sa vedem cum merge, dar eu parca as baga ori niste naturiste ori niste clostybegyt (!), ca asta a fost singurul la care am reactionat bine. daca aveti timp sfatuiti-ma si pe mine fetelor , dati-mi niste idei..

Mergi la inceput

Mona,imi ajunge barbatul acasa si la mine in frigider bate vantul,e plecat de vreo trei ore si eu stau frumos la taclale si mai si fac declaratii de dragoste ..pe net.Am zis io ca va iubesc dar impotriva vointei mele,deci eu de fapt nu vreau sa va iubesc Dar imi sunteti dragi taaare.Si pe cuvant de i-am vazut titicile lui Amy.Te cred pe cuvant ca nu stai rau,de fapt,nici macar nu conteaza cum stai ca imi esti draga,stii banuiesc.Pup

Pup si bb Alex,fug gagici macar sa ma fac ca gatesc ceva.

Ada

Mergi la inceput