Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(39)
Raspunsuri - Pagina 10
guzelnico spune:
Am primit o veste: LAPARO sambata la ora 8
Dr mi-a comunicat:
- sa nu mai mananc si sa nu mai beau nimic dupa ora 24 (vineri spre sambata)--- OK
- sa nu ma emotionez/ stresez --- O fi oare posibil? Deja inima imi bate mai tare si stomacu'mi s-a strans.
P.S. Pt ca ma dusesem chitita ieri sa fac IA, dr mi-a spus sa ma hotarasc io in timpul zilei daca doresc laparo sau nu. Bineinteles ca, dupa cum mi-a ilustrat problemele ce pot aparea pt embrion (daca se obtine sarcina prin IA/ natural), pana am ajuns acasa (dupa vreo 3 ore) luasem decizia: LAPARO. Mi-a spus ieri ca sambata sau luni (cel mai probabil) imi va face interventia. Azi insa a confirmat: ramane stabilit pt sambata la ora 8. O fi crezut ca ma razgandesc?!
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
galliciana spune:
nico-nasico, draga noastra, e normal, ei sunt obisnuiti cu tot felul de reactii.unii cedeaza,-nervos, altii -nu.
nu toata lumea e curajoasa- ca noi!!!
noi suntem aici pt tine!!!!
si sambata mergem impreuna!!!
nico!!!
nico!!!
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
ada29 spune:
Salutare inimoasele mele dragi si frumoase si scumpe.In primul rand va spun ca m-am topit de dorul vostru
Ma duc sa citesc umpic din urma
Ada
ada29 spune:
Salutare inimoasele mele dragi si frumoase si scumpe.In primul rand va spun ca m-am topit de dorul vostru
Ma duc sa citesc umpic din urma
Ada
ada29 spune:
Chiar daca nu merge forumul n-am sa las atata lucru sa ma afectezeNo tu gagici taaare dor mi-a fost de voi si promit sa invat sa-mi folosesc telefonu' daca mai lipsesc atata ca doar am net si pe tel.si-l platesc degeaba,hihi.Nu o sa mai plec de aici,numai cand plecam toate si anume un etaj mai jos,la Odisee,of course.Sunt bine,sanatoasa,si mi-am incarcat un pic bateriile,fara nicio legatura cu procedurile noastre comune.Acum ca am revenit acasa,fac o programare la pruner si o sa bag niste vitex,vreo trei luni,ca nu-mi plac valorile mele la LH,progesteron.Azi ziua 1CM.
Lumy Felicitari inca o data,eu zic ca baieti o sa ai
Trimit msj si continui..
Ada
amy2007 spune:
Mai Aduto, ne-am topit de dorul tau. Aproape mi-au dat lacrimile cand te-am zarit. Tare mult mi-ai lipsti, cu optimismul tau. Si cu majoretele. Noroc cu nasica, sa verifici, mereu zicea: asa ar fi facut Aduta. si sa nu mai pleci de langa noi, chiar si cand o sa fim mamici.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
galliciana spune:
declaram deschise pariurile:
Ce va avea LUmy:
ada: 2 baieti
amy: 2 fete
galli- baiat+fata
nico - fetita si baiat
cine se mai inscrie????
astept inca o minune in viata mea!!!