Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

evyme daaaa Si fetele sunt f dragute. Mi-au spus ca pot merge si la gimnastica pt gravide acolo.

Mirela 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

miremia imi poti spune locatia exacta a centrului? Poate imi este mai la indemana sa ajung acolo de la servici... multam mult

+ 26
poze 26 sapt
trusou bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Am schimbat si semnatura cam tarziu .. dar ..
Nu am putut sa mai intru asa de des pt ca mai am un pic si intru in concediu si astia de la munca au inebunit ... trebuie sa predau cam tot ce fac .. pt ca alt om nu imi va prelua sarcinile si se vor impartii ... Si da-i dute ba la unu ba la altu si explicai cam ce faci ... Ooof .. bn ca mai am un pic ..
In rest ma simt bn .. Mai am un pic si termin gynipralul si no-spa-ul si sa vedem ce iese ... Imi cam creste tensiunea de la gynipral si nu prea imi place ca imi bate inima taaare si tremur .. Mai am un pic.
Am fost jos sa-i fac si analizele din culturi de col .. ce neplacut a fost numai vreau ...

Va si imi place de voi ca sunteti vorbarete in ultima perioada dar cam degeaba vecinele de la martie-aprilie sunt cu 2 capitole mai sus ca noi

25+ Yannis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Este chiar in blocul mare din rondul de la Baba Novac, cel cu banci la parter. Intrarea este chiar langa farmacia Dona.

Mirela 28+

Mergi la inceput

miremia multam mult , o sa-mi fac acolo o programare saptamana viitoare

al3csa ma bucur ca te simti mai bine; cu serviciul incearca macar sa nu te stresezi prea tare, vorba ta, mai ai un pic si scapi

+ 26
poze 26 sapt
trusou bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

la multi ani, Alexuzzza! Sa fii fericita, sanatoasa si sa ai un bebe mancacios si scump! Sa va bucurati de o viata frumoasa impreuna
Mie mi se pare ca suntem manipulati din toate partile cu gripa asta. Si mesajele de genul celui de mai sus cu tot felul de conspiratii mi se par intre cele mai mari manipulari. Nici eu nu ma voi vaccina pentru ca nu cred ca vaccinul a fost destul testat si nici nu sunt expusa unui risc f mare, eu stau mai mult in casa si sotul nu lucreaza intr-o colectivitate mare, dar de aici si pana la conspiratii de nu stiu care....cale lunga.ei, om trai si-om vedea ce mai urmeaza!
Ma uit cu atata drag la lucrusoarele voastre eu inca nu am cumparat mai nimic, cred ca de sapt viitoare plec si eu la "cules".
Tortul de ciocolata suna....demential, si eu nu-s din cei care mananca f des ciocolata, dar n-am rabdare sa gatesc asa ceva, prea complicat pt mine. Cred ca dau o fuga pe la Agapitos
O seara linistita sa aveti!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

ale1212xa ce dragut! Eu am DPN-ul fix in sesiune caci fac master de 4 semestre chiar daca am facut 4 ani de facultate. Tu cum de ai dizertatia in februarie? Ai noroc de master de 3 semestre?

evyme si eu tot la kinetomedica dar in Baba Novac. Ma bucur ac ti-a placut, sper sa-mi placa si mie.

Mirela 28+

Si eu tot cu bebe in brate la dizertatie de master prin martie...

33+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica
ecografie 32 sapt 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

La multi ani Alexutzzza! Multa sanatate, sarcina dusa la termen si bebe sanatos si mancacios!!

Mami de Luca si19+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Nu face nimeni capitol nou? Eu m-as baga, dar mi-e ca-mi prind urechile...

+ 26
poze 26 sapt
trusou bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui evyme

miremia nu-i asa ca te simti ca noua? si ca nu-ti mai venea sa te dai jos de pe masa ? Abia astept sa ma mai duc si eu (saptamana viitoare)

+ 26
poze 26 sapt
trusou bebe

Multumesc pentru indicatii catre patut :D.

Legat de masaj... vreau si eu sa stiu cat costa...ca de asta depinde daca fac sau nu. Daca s-a zis si nu am vazut, scuze.

33+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica
ecografie 32 sapt 4D

Mergi la inceput