Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 19
ale1212xa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miremia ale1212xa ce dragut! Eu am DPN-ul fix in sesiune caci fac master de 4 semestre chiar daca am facut 4 ani de facultate . Tu cum de ai dizertatia in februarie? Ai noroc de master de 3 semestre?Mirela 28+ ![]() |
miremia da, eu fac un master de 3 semestre..si eu cred ca o sa ratez cateva examene pe care le am dupa DPN dar sper sa le recuperez inainte de dizertatie
-----------------------------------------
28+ cu
Dragos-Andrei
ale1212xa spune:
alexutzzza eu le socotesc si pe alea pierdute...adica am plecat de la 72, am scazut la 70 si acum ma mandresc cu 79
, deeeci 9kg in plus...cel putin asa mi se pare mie logic...dar...nu e o idee rea sa fac si eu ca tine, gata...de azi avem 7 in plus nu 9![]()
-----------------------------------------
28+ cu
Dragos-Andrei
Beatrice1982 spune:
niclocris da...........sper sa fie bine si dupa nastere,......sa fie asa cum spui tu..........
Poze
Bea
29+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
evyme spune:
Nici eu nu m-am gandit sa socotesc si ce am pierdut...
am plecat cu 58, am pierdut unul, iar acum am 61,5; asta ar insemna ca am luat 4,5 kg, nu 3,5 

Prefer insa varianta simpla: am plecat de la 58, deci am pus doar 3,5 ![]()
+ 26 
poze 26 sapt
trusou bebe
nicolcris22 spune:
Fetelor, eu nu am pierdut nici un kg pe drum pt ca nu am avut greturi,primele 2 luni pot spune ca nu agream orice mancare si mancam doar ce-mi placea, nu suportam parfumurile, orice miros il simteam foarte puternic, dar in rest nu am varsat deloc! Am fost o norocoasa.Si aveam greturi sera, cand eram obosita...oboseala o simteam puternic! In concediul din Grecia din vara aveam 10 saptamani si am fost cu niste prieteni...abea ma tineam dupa ei, ca ne trezeam dim la 7.30 si pana seara nu ne odihneam deloc.Si ei nu intelegeau ca eu eram moarta de somn...la 9 dupa cina picam ca musca...si asa m-au enervat!!!Am zis ca nu mai plec in concediu gravida impreuna cu prietenii!! Daca eram doar cu sotul era altfel.Puteti sa vedeti niste poze din Grecia, Hanioti la semnatura!!!
28+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22
evyme spune:
nicol, nici eu n-am avut greturi sau varsaturi, dar kilogramul ala pierdut cred ca a fost de la trecerea de la junk food (cartofii prajiti, pizza, aripioarele de la KFC, Fornetti si tone de chipsuri) la mancarea sanatoasa (muuuulte fructe si salate)...
+ 26 
poze 26 sapt
trusou bebe
cris_mario spune:
larisel ms
si acum cand am gandesc ca ne-am certat imi vine sa plang
mariucasara i-am zis de neuronul meu de gravi si de hormoni acum sa vad cum reactioneaza cand vine
andrelina suuuper bebicul tau...

evyme asa am fost mereu am pus la suflet
.....suuper cele ptr bebe
ofe....se pare ca nu's singura care are probleme din astea
nicolcris suuper pozele,super mamica..va sta ff bn impreuna![]()

alexutzzza knd vii cu atatea cadouri trebuie sa ne arati poze..dar sa nu uiti sa iei si ptr bebe mic cv
...si ce-i cu torturile alea....vrei sa murim????? de 

miremia eu fix knd nasc sunt in sesiune 

ma bucur ca in sf este activitate pe forum......

Mario Andrei 16.08.2005
24+
-Alexandra Elena
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Vi4i spune:

alexutzaaaa

iti urez tot binele din lume multa sanatate si un bebe sanatos care sa te faca cea mai fericita mami din lume!!!!!

si drum bun!!! nimeresti bine aici,sunt vreo 20 de grade afara si e soare si cald si bineeeeeeeee!!!!
numai bun de shooping si asa va tine pana cel putin duminica!!!! aaa si inca ceva,daca ai sa ai timp mergi si la Jumbo tre sa sa fie si unul in Glyfada daca nu ma gresesc si unul sigur langa The Mall!stiu e cam ieftin si nu tot e de calitate dar poti gasi si lucruri bune si ieftene chiar ridicol de ieftin!!!! eu acolo acum merg sa vad ce si cum!!!!![]()
si deoarece e timp bun aici merg si eu la window-shooping sa vad si eu care sunt preturile si revin cu detalii....
va doresc la toate o zi buna si va
dulce!!!!
PS:sunt intr-o dispozitie buna datorita VOUA,ca cand va citesc mi se umple inima de bucurie!!!!

a si azi facem 25 sapt.
( schimb semnatura mai tarziu)

24+
Dionisios
baby in burtica
alexutzzza spune:
Off retzeta asta nu vine deloc bine dupa discutzia cu kilele:
Deci:
TORT DE CIOCOLATA ALEXUTZZZA ![]()
Blat
- 6 oua plus un albus
- 150g zahar
- 120g faina
- 20g cacao
- 15ml rom (cam o lingura)
Crema
- 2 pachete unt
- 3 oua
- 150g zahar pudra
- 100g cacao
- 2linguri esenta de cafea (cafea f tare)
- 2 linguri miez de nuca macinat
- 1 lingura coaja de portocale
Sirop
- 200 ml apa
- 50 ml rom
- 50g zahar
- coaja de lamaie dupa gust
Pentru blat: se bat albusurile spuma, se adauga tot zaharul si romul, se bat in continuare pana se intaresc bine (nu cade de pe tel/mixer) se adauga unu cate unu galbenusurile se bate de 4-5 ori, se adauga toata faina si cacaua si se amesteca cu telul/lingura usor (nu centrifuga, de jos in sus asa ca la bezele). Se toarna in forma (forma rotunda de tort sau cratitza rotunda, cam de 2litri minim) tapetata cu unt si faina. si se dau la cuptor. Cuptoru treb incins in prealabil. Se lasa la cuptor la foc maricel cam 20 de minute,fara sa deschidem usa cuptorului apoi ne uitam la ea si mai putem da focul mai mic, in total se lasa 30-40 d emin la cuptor.
Se lasa sa se raceasca in forma 3-5 minute, apoi se scoate rasturnat pe o farfurie/platou, etc si se lasa sa se raceasca. cand e rece se taie in 3 parti egale care se ung cu crema.
Crema: Se freaca untul cu zaharul si cu galbenusurile care se incorporeaza 1 cate 1, se adauga cacaua, albusurile batute spuma si la sfarsit se adauga esenta de cafea, coaja de portocale si nucile macinate. Se bate bine 10-15 minute.
Sirop: Se pun p foc 5 minute apa cu zaharul, la sfarsit se adauga coaja de lamaie, dupa ce se iau d epe foc se adauga romul.
Pofta mareeeeeeee!
Io pap d-asta marti cand ma intorc! Sa vad cum face cu ouale alea din crema...ca ...stiti povestile...
27+
Yannis
evyme spune:
Fetelor, gogosica mea s-a trezit si a inceput o repriza sanatoasa de rostogoliri la mine in burtica (probabil ca vor urma si suturile in curand, ca n-am eu "noroc" sa scap de ele). Se simte ca a mai crescut, ca acum sunt mai puternice loviturile 
+ 26 
poze 26 sapt
trusou bebe

. Tu cum de ai dizertatia in februarie? Ai noroc de master de 3 semestre?