Albinutze de Mai-Iunie 2009(32)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurraa

Ioana, asa ma gandeam si eu; ea deja se muta cum vrea ea; cica calciu sa-i dau pt dinti, intarirea oaselor, etc desi si mie mi s-a parut aiurea; ca am intrebat-o dc sa-i dau fara analize?

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Total de acord cu Ioana si adaug ca fiecare medic are fixurile lor, printre care calciul, fierul, laptele praf, antibioticele, proba suptului.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

roxi....ce somnic fainfelicitari

ana....ce definitivat???noi iti tinem pumnii sa iei locul intai,dar sa faci cinste

ertina....pai eu pana cand o face fii-mea 7-8 luni o sa fiu cheala,dar noroc ca am vazut pe piata niste peruci foarte misto

flobaby.... printesa mica sa revina la sentimente mai bune

picky....ce face sarbatorita?esti o curajoasa cu bb 2..ai mila de sot macar un an

carla.....multa sanatate la printesa

alynta....bun,bunsi eu trebuie sa ma bucataresc,dar am o lene in mineeeesa vad ce-i dau soatei sa manance

laurraa.....parerea mea e sa nu-i dai fara niste analize in prealabilsuper tari bebeii

alic.... pitica mica sa treaca febra

dici....saracul copilsa va mai spun ce mi-au auzit urechile?cand ii ies dintisorii,sa i se unga gingiile cu putina tarie(tuica) ca sa-i amorteasca si sa nu-l mai doara

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82
dici....saracul copilsa va mai spun ce mi-au auzit urechile?cand ii ies dintisorii,sa i se unga gingiile cu putina tarie(tuica) ca sa-i amorteasca si sa nu-l mai doara

mami de Miruna(29 mai)

Mama, cata lume nebunaaaaa!!!!!!

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

laurraa.....parerea mea e sa nu-i dai fara niste analize in prealabilsuper tari bebeii

adica sa-i dau direct?

poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

cris, scuze, am inteles acum; pai asta ziceam si eu; deci, clar!!! nu-i dau!

da carla, cati oameni nebuni......

aaaa, si inca ceva; micuta mea e iritata la gat, de grasuna ce e zic eu si dr imi zice ca e dermatita atopica si sa iau nu stiu cate unguente, etc si cred ca i-a iesit de la ceva ce am mancat eu, auzi la ea; si pe fata la fel sa o dau cu o crema hidratanta, cand eu stiu clar ca de la bunica-su e asa de la pupacit.

Detergentul cu care ii spal e Dalin, gelul ei de dus e Klorane care il folosesc de cand s-a nascut, pe pat mereu sta pe paturica ei, am grja caci stiu ca are o piele mai sensibila si mie dr imi zice ca sigur e de la detergent sau cu ce o spal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Lauraa eu am fost cu Rares sa-i facem film la bazin, totul a decurs ok, doar ca nu are inca niste nuclei formati sunt doar schitati. Doctorita ne-a recomandat 10 zile cu calciu lactic si o luna de zile 4 picaturi de vigantol in loc de 2, iar dupa o luna sa revenim la control. Nucleii aceia il ajuta sa stea in fundic, el se cere in fundic dar inca nu are echilibru si a zis dr sa nu-l tinem inca pe fundic. Eu zic sa faci mai intai si tu un control si apoi sa vezi daca-i trebuie sau nu calciu, nu are rost sa-i dai daca nu are nevoie.
sa pui tuica pe gingii?, doamne fereste ce oameni!
Si apropo de oameni anormali, din acea categorie face parte si socra mea. Eu nu mai alaptez ci ii dau lapte praf la printisor si de vreo 2 saptamani incoace de fiecare data cand vine la mine imi zice sa vb cu dr sa-l trecem pe Rares pe lapte de vaca, eu nu stiu de ce soacrele astea trebuie sa se bage in toate...simt ca nu mai rezist uneori cu ea...

mami fericita de ingeras Rares Florin
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/PozeDeLaBotez#

Mergi la inceput

laurraa.....daca stii ca nu-i buna dr.....schimb-o

mami de Miruna(29 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

fetele ca tot vb de oameni dementi eu in familie am inca 3 bebelusi iar una dintre mame spune ca ii va da bebelusului de 3 saptamani lapte de vaca ca "prea are falci copilul si ea a slabit" whatttttttttt?????????????

iar alta la un bebe de 6 luni i-a dat sarmale sa nu mai spun ca lapte de vaca ii da de nu stiu cand si mar ras cu biscuite de la 2 luni

ce mai eu pt ele sunt specimen

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AgnesLuca spune:

Am si eu o intrebare legata de diversificare, in special pt Ioana (Beca); daca am inteles bine, voi ati inceput diversificarea cu piure de fructe, imi explici si mie te rog de ce ? Aici (cel putin in brosura primita de la pediatru si editata de ministerul pentru nutitie ca si intr-o carticica editata de autoritatea de protectie a consumatorului) se recomanda sa incei cu piure de legume (1 singura leguma, de obicei morcov), in prima sapt de la 2-3 lingurite la 100 g, apoi in sapt a 2-a se adauga cartof 50g, in sapt a 3-a 10g grasime (ulei sau unt, alternant), apoi se poate introduce carnea. Cind se introduce carnea se recomanda sa se introduca si 30 ml suc de fructe (vit C, pentru asimilarea fierului din cane). Asta ar fi prima masa (prinzul) urmind sa se introduca seara cereale+ lapte + fructe.
Nu se precizeaza de ce se incepe cu legumele, intrebarea mea ar fi de ce tu ai inceput cu fructele si de ce dimineata ?
A, si sa nu uitam sa ne prezentam: Alexandra s-a nascut cu 52 cm si 3,7 kg si are acum in jur de 70 cm si 7,5 kg (masuratori aproximative, la ultima masuratoare oficiala la 3 lini avea 66 cm si 6,3 kg); este alimentata exclusiv la sin si este un bebelus zimbaret si activ care doarme ziua putin, in schimb bine noaptea, spre multumirea parintilor ei. Specialitatea ei este gimnastica in pozitie luminare (intr-o dimineata pe la 5 cu sinii plesnind m-am dus la ea sa vad de ce nu mai da alarma si am gasit-o exersind si vorbind cu animalutzele) si mai nou rasfoitul de carticele fosnitoare si pampersi pe masa de infasat.
Diversificarea o vom incepe de Craciun, da pina atunci ne documentam. Daca va intereseaza, pot sa mai scriu despre varianta germana, in general eu sind incintata de ei pentru ca promoveaza stilul natural (alaptatul la sin, nastere naturala,...)

Agnes si Alexa (21.06.2009)

Mergi la inceput

fetelor..in cazuri de genul asta nu pot decat sa-l citez pe mircea r."traim in Romania si ne ocupa tot timpul"

mami de Miruna(29 mai)

Mergi la inceput