Albinutze de Mai-Iunie 2009(32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxi2000_ro spune:

Si eu ma inscriu in clubul fetelor necajite cu greutatea.Am ramas cu 11kg in plus si am mai luat 3 in astea 5 luni.Ma consolez doar ca si cu Sebi am slabit cam in 2 ani.Eu parca stiam ca daca alaptezi slabesti mai repede, la mine de ce nu e asa?

multumesc pentru ponturi, chiar imi place mult prima locatie, abia astept sa vina sotul acasa sa-i arat.

http://community.webshots.com/user/roxi2000_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Carla ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun...sa sperma ca pana diseara trece febra micutele

Floby si eu tot prin cezariana am nascut si sincer nu mi-ar fi teama daca as fi ramas insarcinata mai repede de termen..si nu stiu de ce in tara se zice minimum 2 ani, ptr ca mie doctorul mi-a spus ca trebuie sa treaca 6 luni de la cezariana, dupa care daca vrem un alt bebe putem sa ne apucam de treaba ...Am citit despre fete care au ramas insarcinate la 3 luni dupa cezariana si au dus sarcina la termen (dar bineinteles ca sunt si ceva riscuri) Unde sa mai spun ca eu pana acum mi-am facut 2 teste, aveam imresia ca sunt insarcinata....dar au iesit negative spre dezamagirea mea si bucuria sotului

Fiica mea doarme, de fapt acum s-a trezit...na si ma gandeam ca am timp sa termin de mancat...

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Pe fuga ca am paine la crescut si trebuie sa fac bors cu carne de pui si snitele! Plus curatenie ca vine un nene sa ne repare ceva la centrala termica!
Sa va pov . rapid ce am patit aseara! Il apuca pe sot harnicia la 22,cand eram rupta- schimbul hainelor subtiri din dulap cu alea groase! La 00 si ceva GATA, am inchinat steagul! David alerga inca prin casa, iar Matei maraia! Azi dimineata ma trezesc alaptand cu Matei in pat langa mine! Am dormit ca lemnul... Sotul mi l-a pus la san sa suga ! E a2a oara cand patesc asa, prima a fost cand am venit din matenitate!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

La multi ani !! pentru toti bebicii care isi serbeaza azi lunitele sa fiti sanatosi frumosi

ertina eu pot sa iti spun ca sunt in cea de-a treia luna de Cm si tot grasaaaaaaaaaa sunt si la fel ca tine nu mananc mai mult chiar ma abtin m-am saturat sunt asa umflata

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Carla, ma bucur ca fetele sunt mai bine. Am pe foc o oala de supa cu galuste si vinovata esti tu.
Ce kilograme mai vrei sa dai jos? Ca tu nu dai jos ca n-ai de unde.

Kiralina, super vorbele despre alaptat.

De kg, eu nu indraznesc sa mai zic nimic: ma bucuram ca am luat doar vreo 10 in sarcina (ca si asa aveam prea multe dinainte), am ramas dupa nastere doar cu 1-2, dar vad ca am tendinte de ingrasare. Mie nu mi se pare ca mananc mult, dar o fac pe fuga, mai mult seara cand e si al meu acasa. Trebuie sa iau masuri!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

buna, fetele!

La multi ani sarbatoritilor de azi!

relusha, cris, yuppi, picky, serialbastre, anaela, otiliap, lavinia, Eliza va multumescte pentru urari. Ce mai, am fetita mare, de o jumatate de anisor...si-o zi!

roxi, lavinia, va multumesc pt urarile de sanatate.

fericita de ELIZA (04.05.09)

http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png
http://www.flickr.com/photos/38664904@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Am furat cu fi-mea o ora de somnparca-i alta viata

laurao....si mie imi cade parul ..e ceva de speriat,pe bune daca pana nu ajung la 30 de ani o sa fiu cheala

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetele!
LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi, sanatate si bucurii
am niste zileeeee, auleu ce pline; maine dimineaa vine soacra mea sa stea cu mandra ca nu ma mai descurc pentru botezul de sambata; ieri am stat 3 ore la salon numai pentru a ma vopsi, dar bine ca a iesit ok

aseara am fost la dr si am ramas fff dezamagita; se spune ca e una din cele mai bune din oras, nu e pediatra fete, dar merg o ata la 2 luni si i-am cerut detalii despre diversificare si mi-a trantit o foaie ca am acolo totul; ca are rosu in gat, dar nu e nimic daca nu are alte chestii (mucozitati, stranut,febra,etc), sa ii dau calciu 5 ml pe zi (voi dati calciu?), in finer destul de dezamagita; are 8550 de grame, este clinic sanatoasa, multumim Lui Dzeu

in legatura cu kg: eu m-am ingarsat mult tare in sarcina de la tratamentele cu hormoni, am dat 20, dar mai am 13 kg care vad ca nuzboara si mor; dupa alaptare o sa ince eu cura si sala, vom vedea

Maya a avut o zi in care pana la ora 5 dupa-amiaza daca mi-a stat o ora treaza; e normal? ieri a dormit mult, dar aseara tovmai la 12 mi-a adormit

intrebare: daca mananca inainte de culcare, adoarme cu fata in sus si in somn pete vreo ora se itoarce cu fata in jos si ramane asa pana dimineata nu exista riscul sa dea lapticul si sa se inece?

strunfita, demult vroiam sa te intreb ceva caci stiu ca avem caruciore la fel: printesa ta sta comod in scoica? Ca a mea sta inghesuita, la umeri ii vine mica in partea de sus si sta fff incomod

alynta, si eu adorm asa dimineata cand Maya are o placere sa doarma cu sanul meu in gura vreo 2 ore;

ma duc sa mai citesc ca nu am reusit sa recuperez din urma cu printesa maraita

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

fetelor, am intrat pe fuga sa va pup!
am ramas in urma rau de tot...incerc sa mai citesc...
sunt necajita, Natalia a facut febra aseara si azi vad ca din nou; i-am dat nurofen...dar ma tot intreb de la ce ar putea fi?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">votati-o pe Natalia la alc1 si alc2! Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

O zi buna va doresc, nu am timp deloc de povestit, in principiu supravietuim si ar trebui sa fie suficient.

Vreau sa va atrag atentia asupra unui subiect fierbinte: http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Incredibil/142170/Bebelus-paralizat-din-cauza-unei-suzete-inmuiate-in-miere.html

Si apropo de asta, eu evit cam tot ce faceau parintii si bunicii nostri. Chiar daca am ajuns pana la aceasta varsta inclin sa cred ca se datoreaza ingerului meu pazitor, nu pentru ca ar fi fost bine cum am fost crescuti. Nu degeaba avem (si acum) cea mai mare mortalitate infantila din Europa.
Zic asta pentru ca veti primi multe sfaturi binevoitoare cum ca sa dati gingiile lu bb cu miere cand ii ies dintii, sa se inmoaie sau mai stiu eu ce sa faca.

Si cand o sa am putin mai mult timp o sa pun link cu jucariile comandate de la dinoland punct ro. Au venit in 2 zile, din pacate nu mai aveau pe stoc 2 produse dar vor mai primi marfa dupa data de 15.11. Pana acum este site-ul cu cele mai mici preturi la jucarii. Le recomand pe cele de la Ecoiffier, dar e adevarat ca numai pentru +1an.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput