Albinutze de Mai-Iunie 2009(32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxi2000_ro spune:

Buna dimineata!

bebe Dan Alexandru de Oana_du
bebe Alessia Stefania de Picky
bebe Sabina Ioana de Gabriela

Noi suntem bine, odihnite, am dormit ca berila pana la 8.

Ertina, ms pentru raza de soare. Vreau si eu la mare...

Fetele ca vreau sa va intreb, stiti cumva cazare ieftina in apropiere de Viena ca sotul ma bate la cap sa mergem acolo cand e parcul de Craciun? Nici nu stiu daca sa am curaj sa merg cu pitica.Si cand ne-am facut o socoteala...oare de ce e asa de scump inca pentru romani sa iasa din tara

A si sa nu uit, vreau sa felicit mamicile care au puiuti de varsta apropiata cred ca le e tare greu, eu abia sapt asta sunt cu doi ca sebi e in vacanta si greu ma descurc.Fara sa vreau o mai las sa planga, asta in legatura cu subiectul dezbatut.Noroc cu copilul mare care deja sta si singur, chiar se inchide in camera si spera sa nu-l deranjam

Carla, speram ca vii cu vesti bune azi! Ma gandesc la voi si

Sub.Rotobilul-pe Sebi l-am pus cate putin tare i-a placut, dar a mai cazut in cap de cateva ori ca am avut un jaf care se rasturna repede.Pe Ruxi n-o s-o pun pentru simplu motiv ca nu-l mai am si nu consider ca merita sa dau bani pe el.

stupul

http://community.webshots.com/user/roxi2000_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Neata!

pana sa va spun eu "bine v-am gasit in casa noua" si sa va urez cele obisnuite pt un nou capitol...ati ajuns la pag 11 (semn de limbarnita)

Noi raportam un super bebe care se trezeste doar pt papa maxim o singura data pe noapte...care canta ziua repertorii numai de el stiute si care testeaza calitatea firului de par prin "tragere" la oricine isi permite sa-l ia in brate.

Eu sunt un pic agitata ..m-am inscris la concursul "buzunarul anului" si am de rezolvat tot felul de teste in cursa spre niste premii faine...acum nu stiu daca apuc pe podium, da sunt pe locul 18 dintr-un total de o mie si ceva de echipe..asa ca eu trag tare.

Colac pespe pupaza am aflat asa intamplator ca in 20 nov as avea definitivatul..ceea ce ar presupune ca pana in 10 trebuie sa fac o lucrare si sa o depun, si sa recitesc ceva coduri si legi cu care nu am mai lucrat!

Ma duc sa va citesc si revin cu cate`o vorba daca nu se da alarma!

PS...in cap. trecut stiu ca m-am uitat la pozele Nataliei, m-am uitat si la printesa Sara si parca am tras cu ochiul si pe la Kiralina...m-am mai uitat undeva, da nu mai stiu acum .

AnaMaria+Valentin =***RAZVAN*** (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Ioana am luat 68-74.
Pt Sara zic totusi sa iei 80-86, ea e mai mare decat Ada cu 2 luni. Ada e inalta dar e slabanoaga.
Oricum am inteles ca dc nu ii vine se poate trimite inapoi, doar ca pierdem timp si nu il putem folosi.
Da, am fost la Mogosoaia. Imi place mult acolo

mamica Adei (11.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Neatza.
Azi vreau sa ies putin afara ca n-am mai iesit de 2 zile, ca ma cam luase raceala.
Ar trebui sa ma duc si la cumparaturi, dar mi-e teama sa mai merg in aglomeratii. Pe copii nici nu se pune problema sa-i mai iau la cumparaturi.

LauraOana si mie imi cade parul f mult.
Referitor la al 2-lea bebe, cel mai bine e sa fie diferenta mica de varsta intre frati. La noi e diferenta de 5 ani si nu cred ca va fi prea mare legatura intre ei, mai ales ca sunt si de sexe diferite.

Vlad Stefan 04.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Neata fetelor!
Ma bag si eu in seama putin cat e Maria calma. A vorbit cineva cu Carla, ce face Lary?
Ioana, Cris pt noaptea agitata. La noi asa e in fiecare noapte dar parca azi noapte a fost si mai rau : oficial, sunt franta.
tuturor sarbatoritilor de azi.
Danami, vazut Bubu, tare dulce e, imi plac ochisorii ei la nebunie .
Ioana, voi nu iesiti din casa pe vremea asta? Noi n-am iesit ieri si ma uit ca si azi e tare frig si parca n-am curaj totusi....

Pupici tuturor!

mamica fericita de Maria Ioana 17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei:
Dan Alexandru, Alessia Stefania, Sabina Ioana
Sa fiti sanatosi si fericiti!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata,

Uram si noi la mai multe lunite sarbatoritilor de astazi

bebe Dan Alexandru de Oanadu
bebe Sabina Ioana de Gabriela

sa cresteti mari, sanatosi si mumosi

si nu in ultimul rand urez La mai multe lunite buburuzei mele mici si dragi? Alessia Stefania, care astazi face 6 luni de cand a iesit din burtica lu' mami...sa creasca mare, sanatoasa, mumoasa si cumintica si daca se poate sa nu mai maraie acum (ca asta face in patut) MAMI SI TATI TE IUBESC MULT DE TOT

Asera mi-a adormit dupa cateva reprize de mariala(nu plans) la ea in patut, dar isi tot sugea degetelul asa ca i-am mai dat putin sa suga, asta fiind pe la 10, la 12:30 foame iar, o iau sa ii dau sa pape in pat langa mine si ma fura somnul, doarme cu noi in pat pana la 3 cand ma trezesc...o pun in patut la ea(intre timp tot isi baga degetul in gura) la 5 iar foame si pana la 8 tot tatza a cautat-o, cum adormea si o scotea din gura, cum o cauta repede la loc ......Deci aseara a fost un esec total, dar ma consolez cu diseara...

Revin

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraOana

neata!!!

etelor imi cade parul de parca as fi un caine care isi pierde blana de iarna..si "problema" e ca eu nici nu am mult par...citeva fire acolo aveam si eu, si acu le pierd si pe astaea

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

hi, hi, parca-s vorbi eu 3 fire de par in cap si cred ca raman si fara astea
ce dilutie folosesti la chamomilla? vreau sa cumpar si eu sa am in casa

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Ce subiect delicat ati atins azi ... bb2. Si sotul meu bate saua ... ii tot spunei Cezarei nu vrei un fratior, sa te joci cu el?
Si eu numai cand aud as fugi, as fugi ... dar nu am unde.
Pe de alta parte (dar ramane numai intre noi, sa nu afle sotul din dotare), ma gandesc la ea ca i-ar prinde bine sa mai aiba pe cineva si acum cat e mica, la joaca, la trasnai, dar si cand e mare. Eu am fost singura la parinti si era greu, si chiar este greu.
Om trai si om vedea.

In alta ordine de idei si mie imi cade parul ceva de speriat, tot zic sa-mi fac un tratament ceva, am auzit ca e bun cu ulei de masline, ulei de ricin, galbenus, dar niciodata nu apuc. Poate sambata.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

Ioana, 21-22 de grade vor fi azi, dar mergem pentru plimbare chit k doar ne bagam picioarele in ea ! ( in mare, bineinteles ) ..oricum, nu e de ratat o zi atat de frumoasa !

Cat despre caderea parului, mda...m-am confruntat si eu cu asa ceva la 3 luni de la nastere....acum vad k s-a mai domolit. Am inteles k de vina ar fi tot hormonii...va trece insa problema cand se vor regla acesti nabadaiosi hormoni, pe la 7-8 luni.

Fetelor carora v-a venit CM...cumva v-ati simtit mai desumflate dupa venirea acestuia ?...Eu ma gandesc la ce a zis Ioana, cum k doar dupa alaptat a reusit sa slabeasca ( la Rebeca ).

Eu in afara de cele 10 kg pe care le-am dat jos odata cu nasterea, nik altceva, cu toate k nu mai mananc k atunci cand eram insarcinata.
Ma gandesc k atunci cand imi va veni CM poate isi revine si corpul meu...dau vina tot pe hormonii astia nesuferiti. La controlul ginecologic, dupa eco intravaginala, mi-a zis k hormonii nu si-au reinceput activitatea, deci nu ovulez ink pt k alaptez la 3-4 ore.
Stiu k e vorba ( eu sunt cu vorbele ), k iti trebuie 9 luni k sa devi mama si 9 luni k sa redevi femeie....insa a trecut jumate din perioada asta si eu tot ca balonul sunt ...

picky toto, nu uita de pusheul de crestere de la 6 luni..probabil mititik isi cere drepturile

mamica fericita de fetitza cuminte www.flickr.com/photos/42333902@N04/page1/" target="_blank">Athina - Eugenia din 08/june/2009

Mergi la inceput