Buna,Am mai adaugat niste documente de cheltuire a banilor la link-ul de la prima pagina plus niste poze cu produsele folosite pe fiecare etaj.Intre timp am trimis fotografii celor care mi-au solicitat. Sper ca au ajuns.Inca odata va multumesc din suflet pentru tot, va doresc Sarbatori Fericite si ne revedem in ianuarie.Cu drag,Buggy"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro
Buna din nou,Va scriu in intentia de a va anunta ca marti 30 martie, ora 9.30 voi ajunge la centrul de batrani sa vopsim oua pentru Paste. Au mai ramas ceva banuti de la Craciun si sunt numai buni sa pot cumpara 200 de oua plus sucuri si ceva fursecuri de post ca sa se bucure si ei un pic de verva pregatirilor cu ocazia Pastelui.
Va multumesc si daca puteti sa ajungeti astept sa-mi scrieti.Si inca ceva, in februarie am sarbatorit-o pe "italianca" mea. A implinit 101 ani. Va pup cu drag,Buggy"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro